• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birderdimvar

Durakbra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2017
5
1
1
32

1. Durakbra
    Merhaba arkadaşlar,

Adım kübra kimseye derdimi anlatamıyorum içimi buraya dökmek istedim şimdiden hakkınızı helal edin
    Evliyim 8 aylık bir bebeğim var evlendigimiz günden beri maddi sıkıntı ile boğuşuyoruz ilk baslarda gecinip gidiyorduk ama kızımı doğurduktan sonra bütcemiz yetmemeye başladı borca girdik benim ailem orduda eşimin ailesi manisada yaşıyor bebeğimi bırakacak kimsem yok bu yüzden de calisamiyorum maalesef elim kolum bağlı Doğumum esnasında riskli durumum olduğundan dolayı özel hastaneye yönlendirdiler olanlar orda oldu 3000 lira borca girdik neyse borç harç ilk ay 500 ödedik 7 aydır hicbir ödeme yapmadık bugün haciz mesajı geldi telefonuma napicagimizi bilmiyorum süre istedik vermiyorlar yapilan yapılandırmayı da ödeyemedik annemi aradım 2 aya gelirim çalışırsın dedi ama banka bu sureyi kabul etmiyor takaite de bolmuyor KV de ben gelenek şuan hastayım bilmem ne diye mirin kırın etti iyice bunaldim hergunum sıkıntı hergunum maması bittimi bezo bitimi derdi ile geçiyor lütfen bana bir akil verin maddi anlamda babam taksitlerime yardim ediyor eşimin ailesi yok diyor napicam bilmiyorum çok çaresiz hissediyorum kendimi bende artik mutlu bir anne olmak istiyorum...hakkınızı helal edin teşekkürler okuduğunuz için...

eşiniz nerde calısıyor kaç lira maas alıyor keske haciz gelmeden gdip uzun vadeli bi kredi cekseydiniz,maaş aldıgı banka belki kredi verir kefille
geçecek bu gunler üzülmeyin lufen

eşiniz nerde calısıyor kaç lira maas alıyor keske haciz gelmeden gdip uzun vadeli bi kredi cekseydiniz,maaş aldıgı banka belki kredi verir kefille
geçecek bu gunler üzülmeyin lufen

Merhaba eşim restoranta çalışıyor 2400 maaş alıyor ama evlilik kredimiz var karada otryrz banka red veriyor nalesef denedik, Allah razi olsun inşallah cnm
Es

bulungunuz yerdeki kaymakmlıga belediye basknlıgına falan basvurun birinden altın borcu falan alın mutlaka bi çıkıs vardır

yardım dernekleri var onlara yazın belediye baskanlarnın eşine falan netten ulasmaya çalısın

Back
X