Bireyi ok istediinde...

Birşeyi çok istediğinde olur evet,kesinlikle olur.
Ama içinden geçenlerle bilinç altın arasında mutlak bir uyum söz konusu olmalı.
Sen gönlünden geçeni çok istiyorsundur ama aklının bir köşesinde korku,endişe gibi düşünceler varsa olmaz,birbiriyle çelişir.
ıstediğin şeyle ilgili olarak hiçbir şüphe taşımayacaksın içinde,kesinlikle ona kavuşacağını biliyor olmalısın.
Kısacası emin olacaksın!
Eğer istediğin birşey olmuyorsa bilinç altında mutlaka korku,endişe,şüphe gibi duyguların yarattığı düşünceler vardır.
Farkındalık çok önemli.
Tesadüf değil yaşananlar,ben buna inanıyorum..

Hayatta istediğim şeyler hiç istediğim zamanda olmuyor..

Şimdi Allahıma nankörlük etmiş olmıyayım şükür ne canı gönülden GÜZEL birşey istediysem verdi bana..
ama hani tutup bir çuval dolusu para istemiyorum :))) genellikle manevi, maddi olduğunda da çok büyük şeyler dilemiyorum.. Sadece mutlu olmak için tanrıma dua ediyorum...

Tam unuttum derken, olmıyacağına inandığımda, ümidimi kestiğimde bir mucize gibi karşıma çıkıyor..

Sanada diyceğim sadece inan arkadaşım... :teselli:

demek istediğini çok iyi anladım canım.
tam benim ruh halim.
son noktada vazgeçiyosun artık, zaten ne de olsa olmıcak diyosun. nitekim olmuyoda.
olsa neler yapabileceğimin hayalini binlerce kez kurdum, nasıl sevinirim ,kimlerle paylaşırım, ilk tepkim nolur falan.
ama olmuyor işte:)
olmayınca olmuyor.
bu hayatımdaki herşey için geçerli sanırım.
çok istiyorum bi tek bunu istiyorum dediğim ne varsa olmadı. ha belki olsalardı şuan bu noktada olmazdım. hayırlısı belki buydu.
ama yorucu oluyo böylesi, umudun,beklentin kalmıyo..

Annem hep der ki inan yapamayacagım deme ..

eğer ıstedıgın sey senınle alakalıysa elınden gelenı yap

yoksa da umutsuz olma

hayırlısı olur ıns hersey için

demek istediğini çok iyi anladım canım.
tam benim ruh halim.
son noktada vazgeçiyosun artık, zaten ne de olsa olmıcak diyosun. nitekim olmuyoda.
olsa neler yapabileceğimin hayalini binlerce kez kurdum, nasıl sevinirim ,kimlerle paylaşırım, ilk tepkim nolur falan.
ama olmuyor işte:)
olmayınca olmuyor.
bu hayatımdaki herşey için geçerli sanırım.
çok istiyorum bi tek bunu istiyorum dediğim ne varsa olmadı. ha belki olsalardı şuan bu noktada olmazdım. hayırlısı belki buydu.
ama yorucu oluyo böylesi, umudun,beklentin kalmıyo..

bu nokta dibe vurmak sanırım :çok üzgünüm:

bence sabırla bekle derim arkadaşım
herşeyde bir hayır vardır.
en ummadığın anda bir olay olur
bütün şans kapıların açılır.
bende olduğu gibi
önceden bende şansızımdır derdim şimdi çok şanslıymışım diyorummm

sabır sabırrr

Çözümüm tamamen kişinin kendisinde saklı olduğunu düşünüyorum.Hayata bakışımız bizim elde ettiklerimizle orantılıdır.Sadece olumlu düşünmek ve pozitif bakmakta gizli olsa gerek...................

Lise çağlarındayken leptop isterdim çok o zaman yaygın değildi birde Antalyayı görmek çok isterdim ...ünivde bilg. prog okudum ve babam aldı leptop antalyayıda gördüm gezi yaptık okulda ama bişeyi çok istemek doğru değil hayırlısını istemek lazım çünkü bilg. okudum leptopumda oldu ama keşke 2 yıllık okumasaydım dedim,sevgilim antalyalıydı antalyaya da gittim gezdim ayrıldık antalyanın ismini bile duymak istemiyorum çünkü o aklıma geliyor :((((

sewgiLimin bana dönmesini çok istedim we döndü...staj işim saLLantıdaydı,oLmasını çok istedim we oLdu...aLLah'ıma binLerce şükürLer oLsun...

Sadece oturup dua etmekle veya hayal etmekle olmaz istediklerimiz, calisip azminle kazanacaksin istediklerini.

Back
X