Benim başvurduğum banka yönetim gider kesintisi ( asgari ücretin %8.5’i) almıyor. Siz de o şekilde olan bir yerden yaptırsaydınız daha iyi olurdu tabii. Ama hiç pişman olmayın, birikim neticede. Stopaj kesiliyor evet. Ben sistemden emekli olmayı düşünüyorum. O zaman kesinti daha az oluyor. Kendileri de kazanıyor tabii ki.
Hepsinde olmuyor. İnternete yönetim gider kesintisi olmayan BES yazarsanız daha detaylı bir bilgiye ulaşabilirsiniz. Ayrıca sosyal medyada BES hesapları var. Onları takip edebilirsiniz. Ben o hesaplardan çok yararlandım. Ben de ilk olarak yönetim kesintisi olan bir BES yaptırmıştım. Sonra bu sayfalardan kesinti yapmayan bankaların -belirli şartlar doğrultusunda- olduğunu öğrendim. İki ay geçerli olan cayma hakkımı kullanarak başka bir yerden BES yaptırdım.
Hepsinde olmuyor. İnternete yönetim gider kesintisi olmayan BES yazarsanız daha detaylı bir bilgiye ulaşabilirsiniz. Ayrıca sosyal medyada BES hesapları var. Onları takip edebilirsiniz. Ben o hesaplardan çok yararlandım. Ben de ilk olarak yönetim kesintisi olan bir BES yaptırmıştım. Sonra bu sayfalardan kesinti yapmayan bankaların -belirli şartlar doğrultusunda- olduğunu öğrendim. İki ay geçerli olan cayma hakkımı kullanarak başka bir yerden BES yaptırdım.
Artık olan oldu, danışman tarafından yanliş bilgilendirildim. Cayma süresi filan geçti, cezayı göze alarak çikacagım mecburen birinden, diğerinde zarar etmeye devam