- 8 Şubat 2017
- 1.877
- 993
- 73
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
-
bir buçuk yıldır gidiyorum hayatımda verdiğim en doğru karar diyebilirim
illaki ilk bir kaç seans bu soruları sormak zorunda tanıması teşhis koyması açısından
benim psikoloğum çok sonraları bana 8 hafta boyunca kendisine güvenmediğimi bu yüzden sürekli
çevremden dolaşarak kendine açık kapı aradığını söylemişti yani gittim oturdum sihirli değnek dokunmuyor
bakın bir buçuk sene diyorum
Öyle birşey varmış aslında keşke imkan olsa en azından duyarsız olmak isterim anılarıma.Siz ne bekliyordunuz , hafızanızı fılan mı sılecekler sanıyorsunuz?
Uzun sure sız konusacaksınız evet
Seans aralıkları nasıldıbir buçuk yıldır gidiyorum hayatımda verdiğim en doğru karar diyebilirim
illaki ilk bir kaç seans bu soruları sormak zorunda tanıması teşhis koyması açısından
benim psikoloğum çok sonraları bana 8 hafta boyunca kendisine güvenmediğimi bu yüzden sürekli
çevremden dolaşarak kendine açık kapı aradığını söylemişti yani gittim oturdum sihirli değnek dokunmuyor
O imkanın ismi emdr.çift yönlü uyarımlarla yaşadıklarınıza karşı duyarsızlaştırma sağlanan bi terapi yöntemi.emdr yi denedim ve etkisinin geçici olduğuna inanıyorum.Öyle birşey varmış aslında keşke imkan olsa en azından duyarsız olmak isterim anılarıma.
haftada birSeans aralıkları nasıldı
Psikologa mı gittiniz, psikiyatr a mı? Bir de özel bir yer mi, artık özel hastanelerde de psikologlar bulunuyor?bir buçuk yıldır gidiyorum hayatımda verdiğim en doğru karar diyebilirim
psikoloğa gittim,özel bir muayenehane,Psikologa mı gittiniz, psikiyatr a mı? Bir de özel bir yer mi, artık özel hastanelerde de psikologlar bulunuyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?