Ben şahsen hiç yanilmadim o testlere de güveniyorum birgebeningünlüğü testi lh yukselince yani yumurta 19 20 mm olunca T baya koyu oluyordu yani yumurta gebelik boyutuna gelince teste bunu görebiliyorsun diğer ovulasyon testi için bı şey diyemicemKızlar birgebeningünlüğünden ovülasyon testi almıştım 1 ay boyunca yaptım hep silik çıktı ebru hanıma sordum adete kadar devam et dedi.Başka bir markanın aldım eczaneden perşembe akşamı t kısmını kopkoyu gördüm ve 3 günü değerlendirdim şuan reglime 1 gün var. Birgebeningünlüğünden aldıgım testte bir sorun mu vardı ? Benim gibi durum yaşayan arkadaşlarım varsa bilgilendirirse beni çok sevinirim.
Birgebeningünlüğünden aldıgım testler bitmişti eczaneden aldıgımda öyle denemiştim.Ben şahsen hiç yanilmadim o testlere de güveniyorum birgebeningünlüğü testi lh yukselince yani yumurta 19 20 mm olunca T baya koyu oluyordu yani yumurta gebelik boyutuna gelince teste bunu görebiliyorsun diğer ovulasyon testi için bı şey diyemicem
Diğer testi yaptım ya Perşembe akşamı o akşam bir gebenin günlüğü testlerinden bı tanesini yaptın mı aceba çünkü benim ovulasyon testim de hep silik çıkıyordu doktoruma gittim ultrason dan 14 mm olduğunu söyledi ve 4 5 gün sonra 20 mm ulaştı T çizgisi tamamen koyulaşti ama 14 mm Ken silikti hep öyle silik bı şekilde devam etti ama her gün çok az bı koyuluk oluyordu
AnladımBirgebeningünlüğünden aldıgım testler bitmişti eczaneden aldıgımda öyle denemiştim.
ben geçen yıl ebru hanımın testleriyle kaldım, şu anda da devame diyorum yumurtlama görüyorum testlerde sıkıntı olacağını düşünmüyorumKızlar birgebeningünlüğünden ovülasyon testi almıştım 1 ay boyunca yaptım hep silik çıktı ebru hanıma sordum adete kadar devam et dedi.Başka bir markanın aldım eczaneden perşembe akşamı t kısmını kopkoyu gördüm ve 3 günü değerlendirdim şuan reglime 1 gün var. Birgebeningünlüğünden aldıgım testte bir sorun mu vardı ? Benim gibi durum yaşayan arkadaşlarım varsa bilgilendirirse beni çok sevinirim.
Yumurtlama zamanları sabah akşam mı yaptınız testi ve saat kaç aralığında yaptınız ben kahvaltıyı 12 de yaptığım için ikinci idrarımla yapıyorum 11.30 gibiben geçen yıl ebru hanımın testleriyle kaldım, şu anda da devame diyorum yumurtlama görüyorum testlerde sıkıntı olacağını düşünmüyorum
kızlar bende bu sabah işe gitmeden kan verdim yumurtlamanın 13. günü bugün. bakalım en net gerçeği yarın öğrenicem. 15 aralıkta çatlama görmüştüm 20si regl tarihimdi hala olmadım testte yapıyorum ama negatif çıkıyor inşallah kan testinde güzel haberler alırım dua edin bana :)Yumurtlama zamanları sabah akşam mı yaptınız testi ve saat kaç aralığında yaptınız ben kahvaltıyı 12 de yaptığım için ikinci idrarımla yapıyorum 11.30 gibi
Hamile kaldıgımda sadece akşamları yapıyordum ama gecen ay sabah akşam yaptım.bu ay tekrardan yapacagım muhtemelen sabah akşam devam ederimYumurtlama zamanları sabah akşam mı yaptınız testi ve saat kaç aralığında yaptınız ben kahvaltıyı 12 de yaptığım için ikinci idrarımla yapıyorum 11.30 gibi
İnşallah sende bize et topluca bu ay güzel haberler alalımkızlar bende bu sabah işe gitmeden kan verdim yumurtlamanın 13. günü bugün. bakalım en net gerçeği yarın öğrenicem. 15 aralıkta çatlama görmüştüm 20si regl tarihimdi hala olmadım testte yapıyorum ama negatif çıkıyor inşallah kan testinde güzel haberler alırım dua edin bana :)
Bu arada belirtiniz oldu da mı test yaptınız yoksa erken öğreneyim varsa diye mi düşündünüzkızlar bende bu sabah işe gitmeden kan verdim yumurtlamanın 13. günü bugün. bakalım en net gerçeği yarın öğrenicem. 15 aralıkta çatlama görmüştüm 20si regl tarihimdi hala olmadım testte yapıyorum ama negatif çıkıyor inşallah kan testinde güzel haberler alırım dua edin bana :)
Çok gazım var ara sıra kramp giriyor kasıklarıma bide aşırı yorgunluk ve bel ağrısı varBu arada belirtiniz oldu da mı test yaptınız yoksa erken öğreneyim varsa diye mi düşündünüz
Peki bu belirtiler kaçıncı günü başladıÇok gazım var ara sıra kramp giriyor kasıklarıma bide aşırı yorgunluk ve bel ağrısı var
Merhaba bende bir gebenin günlüğü ovulasyon testi kullandım tam pik olmadı biraz silikti sonucunuz ne oldu acabaKızlar birgebeningünlüğünden ovülasyon testi almıştım 1 ay boyunca yaptım hep silik çıktı ebru hanıma sordum adete kadar devam et dedi.Başka bir markanın aldım eczaneden perşembe akşamı t kısmını kopkoyu gördüm ve 3 günü değerlendirdim şuan reglime 1 gün var. Birgebeningünlüğünden aldıgım testte bir sorun mu vardı ? Benim gibi durum yaşayan arkadaşlarım varsa bilgilendirirse beni çok sevinirim.
Bende aynı konudan muzdarip im arkadaşim. o markayı kullandığım hiç bir ay pik olmadı sanki pik olmadan silindi hep. Hadi o ay pik olmadı diyelim diğer ayda aynısı oldu..sonra testi değiştirdim pik gördüm.Kızlar birgebeningünlüğünden ovülasyon testi almıştım 1 ay boyunca yaptım hep silik çıktı ebru hanıma sordum adete kadar devam et dedi.Başka bir markanın aldım eczaneden perşembe akşamı t kısmını kopkoyu gördüm ve 3 günü değerlendirdim şuan reglime 1 gün var. Birgebeningünlüğünden aldıgım testte bir sorun mu vardı ? Benim gibi durum yaşayan arkadaşlarım varsa bilgilendirirse beni çok sevinirim.
Bende de aynen dedigin gibi oldu şuan 7.5 haftalık hamileyimBende aynı konudan muzdarip im arkadaşim. o markayı kullandığım hiç bir ay pik olmadı sanki pik olmadan silindi hep. Hadi o ay pik olmadı diyelim diğer ayda aynısı oldu..sonra testi değiştirdim pik gördüm.
Ben başka bir markanın ovülasyon testine uyarak devam ettim şuan 7.5 haftalık hamileyimMerhaba bende bir gebenin günlüğü ovulasyon testi kullandım tam pik olmadı biraz silikti sonucunuz ne oldu acaba
Tebrikler canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahBende de aynen dedigin gibi oldu şuan 7.5 haftalık hamileyim
Adetim 10 gün gecikti çok akıntım vardı adet olmuşum hissi geliyodu ama yoktu arada kramp giriyordu canım öyle baş dönmesi mide bulantısı yaşamadım şükür ki hala daha yaşamıyorum dilimi ısırayımTebrikler canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahbelirtilerin nedir
Tebrikler canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahBende de aynen dedigin gibi oldu şuan 7.5 haftalık hamileyim
Göğüs hassasiyeti oldu mu öğrenmeden önce. Varsa ilk ne zaman oldu göğüs ağrısıAdetim 10 gün gecikti çok akıntım vardı adet olmuşum hissi geliyodu ama yoktu arada kramp giriyordu canım öyle baş dönmesi mide bulantısı yaşamadım şükür ki hala daha yaşamıyorum dilimi ısırayım
Yok olmadı canım üstte diğer arkadaşa yazdıgım belirtilerim oldu çok yoktuTebrikler canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahbelirtiler
Göğüs hassasiyeti oldu mu öğrenmeden önce. Varsa ilk ne zaman oldu göğüs ağrısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?