Merhaba,
Kürtaj sonrası hormonal dengesizlik sanırım.
30 ağustos korunmasız ilişki oldu nasılsa 3 gün sonra regl olacağım diye, 31 de yumurtlama oldu çok eminim ki zaten yumurtlama testlerim de pozitifti. 10 temmuz kürtajım ve 28 gün sonra regl olmuştum. Sonraki reglim 3 Eylül olması gerekiyordu ve yumurtlamaya rağmen 2 eylülde başladı kanamam 3 gün sürdü. 2 gün sonrası da pembe kremsi akıntı oldu. O kadar emindim ki bir sıkıntı olduğuna regl de düzenli ama. Göğüslerim hariç kasıklarımdaki kramplarım, bacağıma belime vuran ağrı, vücut ısım, göbek deliğimde batmalar hepsi anormaldi. İlişkinin 9. Günü yani 8 eylülde kan verdim negatif, 11 eylülde bir daha kan verdim 0.256 gibi çok düşük bir rakam çıktı.
Çok şaşkınım yaşadıklarıma.
Hatta bayağı bir kan tahlili yaptılar her şey tertemiz. Muhtemelen Kürtaj sonrası hormonal dengesizlik yaşadım. Regle 2 gün kala Yumurtlama neydi onu anlamadım bir türlü.
Eşim çocuk işini bir süre erteledi o ay, yeni iş kurdu bekleyelim biraz dedi. Sanırım tekrar çocuğum olmaz yaş itibari ile diye korktum ve stres yaptım. Çok istediğim için de yalancı sendromlar yaşadım. Vücut psikolojik olarak hamileliği taklit edip böyle belirtiler verebiliyormuş.
Umudumu kesince de belirtilerim kayboldu. Beynen hazırlayınca kendimi duruma beden de uyum sağladı ve kasık ağrılarım kayboldu.
Kan testinde yine inanamayıp acaba geç döllenme mi dedi bir tarafım öyle taktım yani. Umut hep var oluyor.
Benim 1 oğlum var 21 aylık ve 42 yaşındayım, hem oğlum yalnız kalmasın hem de anneliği çok sevdim diye çok arası olmadan istedim, köprüden önceki son çıkışlar olduğu için de panik yaptım maalesef.
Hep okuyordum artık emin oldum. Çocuk istiyorsanız çok takılmamak lazım cidden psikolojik olarak beden de zarar görüyor.
Allah isteyen herkese nasip etsin, çocuğu olmayan insanları anlıyorum ve dua ediyorum anneliği layığıyla yapacak herkes için

Yumurtlama testlerimi de paylaşıyorum reglin 2. Gününden itibaren.
Hatta hamilelik testi o kadar çok yaptım ki hayalet çizgi de gördüm negatif de gördüm.
Şimdi eylül sonunu bekliyorum reglin 3. Günü doktoruma gidip hormon testi yaptıracağım, orada belli olur umarım