Tüp Bebek Merkezleri Birgül Sarıkamış tüp bebeğin kraliçesi mi?

krizalit

beklemede...
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
1.533
1
116
46
İstanbul
Arkadaşlar, aynı zamanda Kadıköy Şifa nın doktoru olan Birgül Sarıkamış'a giden var mı? Çok övüyorlar fakat burada ismini göremedim...

Birgül Hanım gerçekten harika bir doktor. Tüp bebeğin kraliçesi diye boşuna söylememişler. Hem çok başarılı, hem çok mütevazı, hem de hastalarına karşı inanılmaz şevkatli. Ben onda adeta anne sıcaklığını buldum. Pozitif enerjisi ve bilgisiyle hep yanımda olduğunu hissettim. 3. Tüp bebek denememi onunla yaptık ve tuttu.:emir_bebek: Şimdi keşke hemen ona gitseymişim diyorum. Bana çok şanslı geldi. Şimdi bebişimizin kalp atışlarını duymak için bekliyoruz. İnşallah allah bize de isteyen herkese de sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip eder. :49:

Hale

canım inşallah kalp atışını duyacaksın birgül karıkamışı bende çok duydum adını benim genel müdürüm ona yaptırmıştı tüp bebegini anlata anlata bitiremiyodu ben gitmedim ama telle görüşmüştüm

yaklaşık 3 ay önce bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Femina adlı merkezde Birgül hanıma muayene oldum. çocuk sahibi olabilmek için yıllarca uğraştım ve maddi manevi çok yıprandım. hala tedavim devam ediyor. Birgül hanımda bir anne şefkati var ve bilgisine, tecrübesine çok güveniyorum.

bende dün femena kadın sağlığı merkezne görüşmek için gittim.brgül hanım görüşme için gittğimizi bilmiyormuş.muayne paralı ya.haluki ben 4 denemeden sonra iyi bir merkez arıyordm ve sadece görüşmek için gitmiştm.başta çok ii kponuşıypordu sora gel seni muayne edelm dedi.bende hazırlığımın olmadığını şimdi görüşmek için geldiğimi karar verirsem geleceğimi söyledim.o zaman bir geri dönüşü vardı görmeliydiniz şok oldum.sonra bana 9 milyarlık bir fatura çıkardı ve hazırlanın öyle gelin dedi.benmle konuşurken hemen hemşireye dediki diğer hasa hazır olsun geliyorm dedi. brgül hanım yıllarca kendini bu işe adamış doktorluğuna bir şey diyemem ama ya insanlığına?tabi o da haklı 5 dak.da 250 tl alıyor,benmle niye vakit geçrsin ki?4 defa deneyen ,bide bebeklerini düşüren,maddi yetersizlikler yaşayan beni niye düşünsün ki! inanın o günden beri pskolojim bozuldu.ama kraliçenin düşünemediği bbir şey var:oraya giderken para kar etmyor,herkes aynı şekilde,eşit bir şekilde gidiyor.

bende dün femena kadın sağlığı merkezne görüşmek için gittim.brgül hanım görüşme için gittğimizi bilmiyormuş.muayne paralı ya.haluki ben 4 denemeden sonra iyi bir merkez arıyordm ve sadece görüşmek için gitmiştm.başta çok ii kponuşıypordu sora gel seni muayne edelm dedi.bende hazırlığımın olmadığını şimdi görüşmek için geldiğimi karar verirsem geleceğimi söyledim.o zaman bir geri dönüşü vardı görmeliydiniz şok oldum.sonra bana 9 milyarlık bir fatura çıkardı ve hazırlanın öyle gelin dedi.benmle konuşurken hemen hemşireye dediki diğer hasa hazır olsun geliyorm dedi. brgül hanım yıllarca kendini bu işe adamış doktorluğuna bir şey diyemem ama ya insanlığına?tabi o da haklı 5 dak.da 250 tl alıyor,benmle niye vakit geçrsin ki?4 defa deneyen ,bide bebeklerini düşüren,maddi yetersizlikler yaşayan beni niye düşünsün ki! inanın o günden beri pskolojim bozuldu.ama kraliçenin düşünemediği bbir şey var:oraya giderken para kar etmyor,herkes aynı şekilde,eşit bir şekilde gidiyor.

bende önümüzdeki ay Birgül hanıma gitmeyi düşünüyordum. fiyat araştırması yapacaktım ama bu yazdıklarınızdan sonra çok korktum doğrusu :((((((((((((((((
muayeneside çok pahalıymış.

arkadaşım hakikaten talihsiz bi olay yaşamışın.. okuyunca ben de çok şaşırdım. ben kadıköy şifaya gitmiştim. en beğendiğim özelliğide paraya tamah etmemesiydi. bana daha önce gittiğim doktorlar bi sürü ameliyat vari şeyler yapcaklardı. maliyeti epey yükseti. bi yer histeroskopi yapcaz dedi 10 milyardı. birgül hanım inceledi, takip etti kesinlikle gerek yok dedi. durup dururken seni niye ameliyat yapayım bu işin diğer dünyası da var dedi. ve inanılmaz rahatlattı beni.zaten hastanede toptan paket fiyatı ödediğimiz için ayrı ayrı muayene ücreti ödemedik. neyse senin yaşadığın olayda da vardır bi hayır..

nec86 emin ol brgül hanımı karalamak için demyorm. Beni ameliyat etmek içn para istemedi.bana olablecek fyatları listeledi.bu fiyaın içine eşimi eğer tese yaparlarsa o da dahil.ben bir kere 4 kere deneme yaptığım için hiçbir dr la fyat konuşmadım.kendmi hasta değl müşteri gibi hissetim.zaten genelde hissediyorm tabi bu durumu da.ben muayne olamıcam,şu an maddi olarak hazır değilim dediğimde beni başından atar gbi davranması beni çok üzdü.sonuçta ilk defa görüşmeye gimiyorum ya.bir sorması lazımdı .kaç kere denedin,eşinin sperm durumu nasıl,embriyoların kalitesi nasıldı diye.ben muayne olmuyorm,görüşme için geldim,ona para veremcem diye yaptığına bişey diyemiyorm. inanın eşim ve ben şok olduk.ben bu uğurda birsürü para döktm,dökmeye de hazırım.ama artık 4 denemeden sonra ,güvenebleceğim ve rahatlamak istediğim dr lar aradığım için işim zor galiba.

nec86 emin ol brgül hanımı karalamak için demyorm. Beni ameliyat etmek içn para istemedi.bana olablecek fyatları listeledi.bu fiyaın içine eşimi eğer tese yaparlarsa o da dahil.ben bir kere 4 kere deneme yaptığım için hiçbir dr la fyat konuşmadım.kendmi hasta değl müşteri gibi hissetim.zaten genelde hissediyorm tabi bu durumu da.ben muayne olamıcam,şu an maddi olarak hazır değilim dediğimde beni başından atar gbi davranması beni çok üzdü.sonuçta ilk defa görüşmeye gimiyorum ya.bir sorması lazımdı .kaç kere denedin,eşinin sperm durumu nasıl,embriyoların kalitesi nasıldı diye.ben muayne olmuyorm,görüşme için geldim,ona para veremcem diye yaptığına bişey diyemiyorm. inanın eşim ve ben şok olduk.ben bu uğurda birsürü para döktm,dökmeye de hazırım.ama artık 4 denemeden sonra ,güvenebleceğim ve rahatlamak istediğim dr lar aradığım için işim zor galiba.

mutlaka canım ben seni anlıyorum zaten oldukça hassas oluyoruz bi de üstüne doktorların müşteri olarak bakması canımızı daha da çok acıtıyor. inşallah en kısa zamanda meleğin kendiliğinden gelir.. ya da gönlünün ısındığı bi doktorlar karşılaşır, tedavin olumlu sonuçlanır..

Selam
Ben Birgül hanımın hastasıyım
Kadıköy şifa hastanesinde nisan 2009 da ikinci denememde oğlumu aldım kucagıma.
gerek Engin Enginsu gerekse Birgül Sarıkamış ilgilerinden ve emeklerinden dolayı hayatım boyunca onlara dua ediyorum..
Hastane ve ekibide son teknojiyle mükemmel Hastane sahibi Levent Beyi tebrik ediyorum..
Doktorundan, Hemşirelerine tüm personeli profesyonel ve harika...
Kendimi o hastanede evimdeymiş gibi hissediyorum güven olayı çok önemli...
dogum sonrası kendılıgınden gelışen bırkaç problemim oldu beni yeniden saglıma kavusturdular.
hepsine sonsuz teşekkürler.
gerçekten Birgül hn tüpbebeğin kraliçesidir..
Fisun Karakuş

fisun hanım ben kraliçe değil demiyorum ki! iyi br doktor değil de demiyorum.sadece başıma geleni anlattım.kimseyi karalamak değil benim amacım.siz şanslıymışsınız ve oğlunuzu kucağınıza almışsınız.ben hala bu dertle mücadele ediyorum.psikolojimizi az çok anlarsınız.bu işi yapan doktorlarında anlaması gerek.ister kraliçe olsun ,iser başka bir şey, insan olmadıktan sonra.herkesin bir eşref saati vardır belkide ben o zamana denk geldim.kendi üstünüze nye alınıyorsunuz ki.sizin demeniz gereken şey de diğer arkadaşlar gibi ben çok memnun kaldım size niye öyle davrandıki demek olacaktır.kendinize bir eleştiri olarak almanız çok saçma bence.ben burdan birgül hanımla ilgili.doktorluğuğuyla ilgili,kimseyle polemğe girmek istemiyorm zaten benim yaşım yetmez buna.ayrıca haddimde değil.sadece başıma geleni anlattım ve keşke doktorlar bizim durumumuzu anlasalar da birazcık duyarlı olsalar diyorum.sanırım bunu demeyede hakkım var.kimse bunu kendine bir eleştiri olarak algılamasın lütfen.

Maddi anlamda asla paragöz doktorlardan olmamakla beraber, kendisinin durumu müsait olmayan bazı hastalara da yardımcı olduğunu bizzat biliyorum. :emir_bebek:
Melek doktorum benim. Allah onu başımızdan eksik etmesin veee up uzun bir ömür versin ki; bir sürü insanın hayallerini daha gerçekleştirsin!
:nazar: Kraliçedir o zekasıyla, yeteneğiyle, bilgisiyle, merhametiyle, hanım efendiliğiyle...
Benim Birgül Hanımı ziyaretim gelmiş galiba =)

ilk defa bu sitelere girip yorum okumuyorum yuzlerce, binlerce okudum 2009 dan beri iyi denilen her doktora gittim, muayene parasi kac 300- 500 verdigimin hesabi yok sansima hep iyi doktorlar cikti allah onlara uzun saglikli omur versin insallahh. Atasehir Sifa Dr. Yasemin Yakut muayene ediyor beni son 3 yildir evlenip Istanbula tasininca kotu beni inciltecek hicbir davranista sozde bulunmadi aksine cok nazik hassas dusunceli, sana nasil yardim edecegini senden once dusunup hamle yapan kisi allah ondan razi olsun. Neyse ben Losemi hastaligi gecirdigim icin kime gitttiysem bebegin olmuyacak dediler zor yani dediler tek yok donasyonmus. Neyse biz 3 yildir yinede kimin ismini duyduysak gittik o universite senin bu benim, ozeller duyduk onlarin hepsine gittik zaten. En son esim dediki Eurofertil Hakan bey cok iyiymis birinin vasitasiyle gitcekmis, randevu aldik gittik calisanlarin enerjisi bu kadar mi dusuk olur, Neyse Sagolsun Hakan bey kendisi muayene eddi ilgilendi. Etmez olsaydi demekten kendimi alamiyorum enerjim bebek dogurma istegim hersey herlebir oldu, beni sanki biri aldi aldi duvarlara carpti oluyorum sandim ( way ben hamile kalamazmisim, hadi Hakan bey herseyde kendi buluncakmis ilgilencekmis ve benim tedavimde birebir ilgilip iyi sonuc olcakmis sonrasinda o bebek rahimimde durmazmis onun icin altima dikis atip kapatcaklarmis dusmesin diye aman allahim kotu urkutucu ne varsa bize soyledi ve sunu da ekledi almanyada egitim almis cok durust dogrulari konusan hekimmis gel sen bu isten vaz gec olmaz bu is dedi...! Esimde sok oldu ben zaten kitlendim kaldim tesekkureddik ilgilnedigi icin ciktik ve daha onceden verdikleri evraklar karti herseyini daha arabada cinnet gecirdim hepsini parcaladim attim. bir umudum daha yok olmustu eve gidersem olecegimi dusundum ve Dondurmaciya gidip kendime en cok sevdigim dondurmayi aldim masaya oturdum caddede gelen gecen insnalara baktim saatlerce sonra bidaha yedim mutlu olmak icin sonra bidaha yedim. Atasehir Sifaya gittim Yasemin Yakut'a rahimin kuculmus evet kunku ragl ilacini bir yildir kullanmiyorsun ama imkanisiz degil hicbirsey rahimin olmasa bile rahim nakli yapiyolar yumurtan olmasa bile yumurta donasyonuyla doguruyor yuzlere kisi dedi ve sonunda sen mi doguramiyacaksin dedi VE BENI COK GUVENDIGI KADIKOY SIFAdaki BIRGUL SARIKAMIS a yonlendirdi, Biz once konusmak sonrasinda muayene olmak istedik ve bunu kabul eddi bizi odasinda agirladi uzun ucun konustuk Yasemin Yakutdan da benim bilgilerimi telefon yoluyla aldi. Ve bana onumuzdeki gunler icin randevu al bir bakalim dedi ve beni ara koludora kadar ugurladi sicakligiyla....! 2 gun sonra gittim muayene oldum ve bana rahimin 3 santim cok buzusmus dedi sunan evet zor gozukuyor ama mucadele etmeden bilemeyiz dedi ilaclara basladik beni haftada bir yeri geldi 1 hafta icinde 3 kere muayene eddi yani kocamdan sonra bir araya geldigim en yakin kisi oldu bana, e dogal olarak Birgul hanim demek rahatsiz etmeye baslayinca Birgul abla demeye basladim; utanmasam anne derdim cunku anne kadar sevkatli anne kadar dusunceli anne kadar ilgili merhametli Birgul ablam :8: 2012 agustos ayindan beri muayenlerim duzenli devam eddi birseyden supelenmis kasim ayinda Rahimimde Polip ama beni korkutmadi bana soylemedi 2 gun sonra gel dedi ve beni 3boyutlu filme aldi yanindaki uzman dr la beraber ve karar verdiler polip olduguna ve acil olarak alinmasi gerek dediler ama sifa cok pahali oldugu icin Kadin hastaliklari klinigine gittik iyi bir doktor varmis oldada tam bir rezillik ameliyat hane panik atagim var kalp catim acik ameiliyatta damar yolumu acamadilar 25 dakka surdu be benim tansiyonlarim hersey firladi neyse gel gelelim ben aglamayla istemedigimi soyledim ve odaya indik apar topar ciktik hastaneden dua etsinler esim onlari oldurmedi. NEyse Birgul ablaya soyledik burda pahali cocuklar bu polip operasyonu yaa dedi ama biz orda olmasini istedik ve orda oldu Birgul ablada operasyonuma girdi uzay mekigiyle :) ultrason makinasiyla polip operasyonumu yapanda muhtesem bir hekimdi emegi bizde buyuk, Ameliyat kadrosu beyin operasyonuna girdim sandim abartisiz 9- 10 kisilerdi herkez profesyoneldi yemin ederim ameliyat masasindayim gulmekten Doktorumu beklemek bile keyif verdi atmosfer guzel cunku sagsalim aldilar temizlediler guzelcene rahimimin icini simdi cok sukur tertemiz cok saglikliyim son MUJDELI HABERIDE INSALLAH ONUMUZDEKI GUNLERDE SIZINLE PAYLASMAK NASIP OLUR.
GELMEK ISTEDIGIM KONU SU ORDA VUCUT DILI YADA BIZIM BIRAZ HASSAS OLUSUMUZ FARKLI ANLAMAMIZA NEDEN OLMUS OLABILIR, YA DA DEDIGIM GIBI BIRGUL ABLANIN VUCUT DILINDEN SIZ YANLIS ANLAMIS OLABILIRSINIZ SAKIN BUNA ALINMAYIN GIDIN YA ALLAH BISMILLAH DEYIN MUAYENE OLUN BAKALIM NE DIYECEK, SONRAKI GUNLERDE SITEMINIZI DILE GETIRIN SIZE GARANTISINI BE VERIYORUM DEMEKTEN BILE VAZ GECECEKSINIZ ACABA O GUN KOTU BIR GUNMUYDU YANLIS ENERJI OLDU DEYIP SOYLEMEKTEN VAZ GECECEKSINIZ AMA ISTERSENIZDE SOYLEYIN BIRGUL ABLAYA BOYLE BOYLE OLDUYDU BEN COK KIRILDIM DEYIN EMINIM SIZIN UZULMENIZDEN O KAHROLACAKTIR, ON YARGILI OLMAYIN CUNKU GERCEKTEN HEKIMLIGI INSANLIGI BUNA DEGER SEVGILERIMLE UZULMEYIN LUTFEN...

fisun hanım ben kraliçe değil demiyorum ki! iyi br doktor değil de demiyorum.sadece başıma geleni anlattım.kimseyi karalamak değil benim amacım.siz şanslıymışsınız ve oğlunuzu kucağınıza almışsınız.ben hala bu dertle mücadele ediyorum.psikolojimizi az çok anlarsınız.bu işi yapan doktorlarında anlaması gerek.ister kraliçe olsun ,iser başka bir şey, insan olmadıktan sonra.herkesin bir eşref saati vardır belkide ben o zamana denk geldim.kendi üstünüze nye alınıyorsunuz ki.sizin demeniz gereken şey de diğer arkadaşlar gibi ben çok memnun kaldım size niye öyle davrandıki demek olacaktır.kendinize bir eleştiri olarak almanız çok saçma bence.ben burdan birgül hanımla ilgili.doktorluğuğuyla ilgili,kimseyle polemğe girmek istemiyorm zaten benim yaşım yetmez buna.ayrıca haddimde değil.sadece başıma geleni anlattım ve keşke doktorlar bizim durumumuzu anlasalar da birazcık duyarlı olsalar diyorum.sanırım bunu demeyede hakkım var.kimse bunu kendine bir eleştiri olarak algılamasın lütfen.
Birgul hanim muhtesem bir doktor, harika bir insandir. Benim tedavimde de basarili olduk. Omrum boyunca dualari. Onunla olacaktir.

ilk defa bu sitelere girip yorum okumuyorum yuzlerce, binlerce okudum 2009 dan beri iyi denilen her doktora gittim, muayene parasi kac 300- 500 verdigimin hesabi yok sansima hep iyi doktorlar cikti allah onlara uzun saglikli omur versin insallahh. Atasehir Sifa Dr. Yasemin Yakut muayene ediyor beni son 3 yildir evlenip Istanbula tasininca kotu beni inciltecek hicbir davranista sozde bulunmadi aksine cok nazik hassas dusunceli, sana nasil yardim edecegini senden once dusunup hamle yapan kisi allah ondan razi olsun. Neyse ben Losemi hastaligi gecirdigim icin kime gitttiysem bebegin olmuyacak dediler zor yani dediler tek yok donasyonmus. Neyse biz 3 yildir yinede kimin ismini duyduysak gittik o universite senin bu benim, ozeller duyduk onlarin hepsine gittik zaten. En son esim dediki Eurofertil Hakan bey cok iyiymis birinin vasitasiyle gitcekmis, randevu aldik gittik calisanlarin enerjisi bu kadar mi dusuk olur, Neyse Sagolsun Hakan bey kendisi muayene eddi ilgilendi. Etmez olsaydi demekten kendimi alamiyorum enerjim bebek dogurma istegim hersey herlebir oldu, beni sanki biri aldi aldi duvarlara carpti oluyorum sandim ( way ben hamile kalamazmisim, hadi Hakan bey herseyde kendi buluncakmis ilgilencekmis ve benim tedavimde birebir ilgilip iyi sonuc olcakmis sonrasinda o bebek rahimimde durmazmis onun icin altima dikis atip kapatcaklarmis dusmesin diye aman allahim kotu urkutucu ne varsa bize soyledi ve sunu da ekledi almanyada egitim almis cok durust dogrulari konusan hekimmis gel sen bu isten vaz gec olmaz bu is dedi...! Esimde sok oldu ben zaten kitlendim kaldim tesekkureddik ilgilnedigi icin ciktik ve daha onceden verdikleri evraklar karti herseyini daha arabada cinnet gecirdim hepsini parcaladim attim. bir umudum daha yok olmustu eve gidersem olecegimi dusundum ve Dondurmaciya gidip kendime en cok sevdigim dondurmayi aldim masaya oturdum caddede gelen gecen insnalara baktim saatlerce sonra bidaha yedim mutlu olmak icin sonra bidaha yedim. Atasehir Sifaya gittim Yasemin Yakut'a rahimin kuculmus evet kunku ragl ilacini bir yildir kullanmiyorsun ama imkanisiz degil hicbirsey rahimin olmasa bile rahim nakli yapiyolar yumurtan olmasa bile yumurta donasyonuyla doguruyor yuzlere kisi dedi ve sonunda sen mi doguramiyacaksin dedi VE BENI COK GUVENDIGI KADIKOY SIFAdaki BIRGUL SARIKAMIS a yonlendirdi, Biz once konusmak sonrasinda muayene olmak istedik ve bunu kabul eddi bizi odasinda agirladi uzun ucun konustuk Yasemin Yakutdan da benim bilgilerimi telefon yoluyla aldi. Ve bana onumuzdeki gunler icin randevu al bir bakalim dedi ve beni ara koludora kadar ugurladi sicakligiyla....! 2 gun sonra gittim muayene oldum ve bana rahimin 3 santim cok buzusmus dedi sunan evet zor gozukuyor ama mucadele etmeden bilemeyiz dedi ilaclara basladik beni haftada bir yeri geldi 1 hafta icinde 3 kere muayene eddi yani kocamdan sonra bir araya geldigim en yakin kisi oldu bana, e dogal olarak Birgul hanim demek rahatsiz etmeye baslayinca Birgul abla demeye basladim; utanmasam anne derdim cunku anne kadar sevkatli anne kadar dusunceli anne kadar ilgili merhametli Birgul ablam :KK8: 2012 agustos ayindan beri muayenlerim duzenli devam eddi birseyden supelenmis kasim ayinda Rahimimde Polip ama beni korkutmadi bana soylemedi 2 gun sonra gel dedi ve beni 3boyutlu filme aldi yanindaki uzman dr la beraber ve karar verdiler polip olduguna ve acil olarak alinmasi gerek dediler ama sifa cok pahali oldugu icin Kadin hastaliklari klinigine gittik iyi bir doktor varmis oldada tam bir rezillik ameliyat hane panik atagim var kalp catim acik ameiliyatta damar yolumu acamadilar 25 dakka surdu be benim tansiyonlarim hersey firladi neyse gel gelelim ben aglamayla istemedigimi soyledim ve odaya indik apar topar ciktik hastaneden dua etsinler esim onlari oldurmedi. NEyse Birgul ablaya soyledik burda pahali cocuklar bu polip operasyonu yaa dedi ama biz orda olmasini istedik ve orda oldu Birgul ablada operasyonuma girdi uzay mekigiyle :) ultrason makinasiyla polip operasyonumu yapanda muhtesem bir hekimdi emegi bizde buyuk, Ameliyat kadrosu beyin operasyonuna girdim sandim abartisiz 9- 10 kisilerdi herkez profesyoneldi yemin ederim ameliyat masasindayim gulmekten Doktorumu beklemek bile keyif verdi atmosfer guzel cunku sagsalim aldilar temizlediler guzelcene rahimimin icini simdi cok sukur tertemiz cok saglikliyim son MUJDELI HABERIDE INSALLAH ONUMUZDEKI GUNLERDE SIZINLE PAYLASMAK NASIP OLUR.
GELMEK ISTEDIGIM KONU SU ORDA VUCUT DILI YADA BIZIM BIRAZ HASSAS OLUSUMUZ FARKLI ANLAMAMIZA NEDEN OLMUS OLABILIR, YA DA DEDIGIM GIBI BIRGUL ABLANIN VUCUT DILINDEN SIZ YANLIS ANLAMIS OLABILIRSINIZ SAKIN BUNA ALINMAYIN GIDIN YA ALLAH BISMILLAH DEYIN MUAYENE OLUN BAKALIM NE DIYECEK, SONRAKI GUNLERDE SITEMINIZI DILE GETIRIN SIZE GARANTISINI BE VERIYORUM DEMEKTEN BILE VAZ GECECEKSINIZ ACABA O GUN KOTU BIR GUNMUYDU YANLIS ENERJI OLDU DEYIP SOYLEMEKTEN VAZ GECECEKSINIZ AMA ISTERSENIZDE SOYLEYIN BIRGUL ABLAYA BOYLE BOYLE OLDUYDU BEN COK KIRILDIM DEYIN EMINIM SIZIN UZULMENIZDEN O KAHROLACAKTIR, ON YARGILI OLMAYIN CUNKU GERCEKTEN HEKIMLIGI INSANLIGI BUNA DEGER SEVGILERIMLE UZULMEYIN LUTFEN...
Eurofertil de tedavi oldum bende maalsef... orasi fabrika gibi. Kisisel bir uygulama va insana, duygulara deger verilmiyor. Herkes somurtkan ve hersey para. Sonrasinda birgul sarikamis girdi hayatima tum mucizevi tedavisiyle ve simdi hamileyim. o benim kralicem:)

Merhaba kızlar, İlk tüp bebek denememi kadıköy Şifa da yaptım. 2 embriyo toplandı. Birisini koydular. 2.gün embriyosuydu. Negatif sonuçlandı. Birgül hn ve ekibi hakkında kararsızlıklarım var emin olamıyorum güvenilir olup olmadığını anlayamadım.

Back
X