Birgün aşkı bulacağıma/aşık olacağıma inanmıyorum :S :o

Esmeeralda

Kendin ol yeter!
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
137
0
26
İzmir
Kızlar ben hayatımdan gayet memnunum.Kimseye aşık falan değil aşk derdi çekmiyorum.ŞÜKÜR ALLAH-a hayat istediğim gibi kendi akarıyla gidiyor.Hiç bir problemim yok.Mutlu mesutum umarım hepiniz öylesinizdir.Geçen yıl birine aşıktım diye düşünüyordum ama değildim.O adamı şimdi gördüğümde bile umrumda değil sanki hiç tanımıyormuşum gibi hiç tanışmamısız gibi hissediyorum.Bugüne kadar benden hoşlananlar teklifte bulunanlar oldu ama ben kimseye şans vermedim.Kalbim başkasına ait iken ben kimseye karşılık vermeden bir ilişki yaşamam.Kaç gündür düşünüyorumda sanki ben hiç sevmemişim gibi.Sanki hepsinden hoşlanmışım gibi.Genelde ben karşımdaki tüm insanlardan güven beklerim güven olmazsa olmazımdır ve kendimi o güveni bulamayıncaya kadar kimseye kaptıramam hiç bir zamanda kaptırmadım zaten.Kendimi mutlu hissetmeme rağmen ben bir gün gerçekten birine deliler gibi aşık olacağımı,onun için bir çok şeyden geçmeyi göze alacağımı ve en esası güveneceğim birini bulacağıma inanmıyorum.Aslında bir insan vardı benden yaşta büyüktü abimle yaşıttı seneler önce ona aşıktım ve güvenilir biriydi.Şimdi o insanla yine karşılaşmışım ama bilmiyorum onun için bir adım atmaya değer mi?Tabii ki, eğer öyle bir şansım varsa...Eğer nişanlı ve ya evli fln değilse tabii.O zamanlar ergendim şimdi ikimizde yetişkin insanlarız.Ona şimdi aşık değilim ama o benim hayatım boyunca sevdiğim sandığım erkeklerden farklı.Mesela bana bir gün biri gelse onu biriyle gördüm dese ne zaman olursa olsun çok üzülürüm ama diğer erkeklerle ilgili söyleseler umrumda bile olmaz.İçimde hep sanki bu adam olmazsa olmaz.Sanki o benim kaderimmiş gibi hissediyorum.Belkide kaderim değil ama sanki onunla birgün mutlaka aramızda birşeyler yaşanıcak kaderimde böyle birşey varmış gibi hissediyorum.O içimde saklı olduğu müddetce ben kimseye aşık olamam ileride evlenirsem ya o evlenirse elimden üzülmekten başka birşey gelmez ama içimde birşeyler kırılır sanki birşeyler yarım kalır diye düşünüyorum.Onu tanıyalı 7-8 sene oluyor ama o hep benim aklımda.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…