- 27 Aralık 2017
- 1.003
- 496
- 38
- Konu Sahibi Derya gzntp27
-
Karılık görevini yapmadı diyebilirKızlar geçmiş konularımdan bilirsiniz 4 aylık evliyim fakat şiddet falan gördüğüm için boşanma kararı aldim eşim uzaklaştırma kararı aldı 1 ay p.tesi savcı karşısına cikcaz anlaşmalı boşanmak istedim ama eşim ve ailesi çekismeli istedi davayi bu persembe actim tebligatimiz gitmedi bu hafta gidecek acaba ifadelerinde ne gibi iftiralar yer alıyor. Hayatının en kötü 3 ayını yaşadım birgün dahi nikahının altında kalmak istemiyorum onu her mahkeme görüşüm de moralim bozulacak napmaliyim lutfen yardim edin tıkınıyorum kötü anlar geliyor aklıma sizce onu görünce tahrik olur muyum sınır küpüne döner miyim
Ilk davaya gitme zorunluluğum varmisSen gitmek zorunda mısın ki? Bir avukatınla konuş, gitmek zorunda olmayabilirsin.
Karaktersizin teki cnmKarılık görevini yapmadı diyebilir
Ailemi istemedi eve almadı diyebilir
Bunlardan daha kötü iftiralar da var ama onlara bulaşıp bulaşmayacağı tamamen karakteriyle ilgili
Ilk davaya gitme zorunluluğum varmis
Darp raporum patoloji raporu tanık mesaj var cnimO zaman ya sabır diyip gideceksin, darp raporun var mı?
Namusuna dil uzatacak bir pislik de değildir inşallahKaraktersizin teki cnm
Dua et canim inn sinirlerim bozulduİlk davaya git diğerlerine gitme .
Gittiğinde de dimdik durki seni güçlü görsünler
Allah yardımcın olsun .
Yapabilir çünkü daha önce de vukuatı var aklanmak icinNamusuna dil uzatacak bir pislik de değildir inşallah
O zaman Sen her duruma hazırlıklı ol psikolojik olarak canım, bazı erkekler boşanma aşamasında çirkeflikte nirvanaya ulaşabiliyorYapabilir çünkü daha önce de vukuatı var aklanmak icin
Dua et canim inn sinirlerim bozuldu
Aynen 3 ay dayanamam bile mucize o adamaİnşAllah en kısa zamanda kurtulursun ne diyim çok zor
Yuva neliklerle kuruluyor , kimse evlenirken ben şu zaman boşanırım diye evlenmiyor ...
Ispt edemez kiO zaman Sen her duruma hazırlıklı ol psikolojik olarak canım, bazı erkekler boşanma aşamasında çirkeflikte nirvanaya ulaşabiliyor
Aldim ama iste çirkeflik yapcak sinirim alt üst olckÇok geçmiş olsun eşyalarını takılarını al ne hali varsa görsün
Maalesef olcak bunlar ama eskisinden iyi olucaksinAldim ama iste çirkeflik yapcak sinirim alt üst olck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?