- 23 Mart 2017
- 1.623
- 3.146
- 53
- Konu Sahibi Derya gzntp27
Ona inat dik dur, dik durdukça canı acıyacak bu şekilde düşün.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 yıldan önce anlaşmalı bosanamazsin mecburen çekişmeli olacak o da çok yipratacak, psikolojini bunlara hazirlamalisin. Malesef böyle tatsız başladı mı tatsız da devam ediyor, kısa sürede kurtulucam çok kolay olacak diye kendini hazırlama hayal kırıklığın büyük olur, iyiliğin için belirtiyorum. Bir tanıdığımdan biliyorum, avukatlar çok tehlikeli olabiliyor. Benim tanıdığıma atılan iftiralar çok acimasizcaydi. "Kadın ev hanimi oldugu halde evde yemek yapmıyor kocasının kişisel bakımına yardımcı olmuyor hijyen kuralları dışında surdurulen müşterek hayat nedeniyle ciddi sağlık riski" neler neler... Adam insafa gelip bu kadar ağır suçlamalara gerek yok ne de olsa eski eşim ve onun da bir çevresi var demiş iftiraya razı olmamış. Avukat resmen kadının facebook unu filan didiklemis hani bişey bulup üstüne gidebilir miyim mantığı. Boşanma sebepleri ise adamın karısını aldatmasiydi ama ispatlayamadi şaka gibi. İnşallah siz en az hasarla kurtulursunuz. Bu arada darp raporunuz var degil mi?Kızlar geçmiş konularımdan bilirsiniz 4 aylık evliyim fakat şiddet falan gördüğüm için boşanma kararı aldim eşim uzaklaştırma kararı aldı 1 ay p.tesi savcı karşısına cikcaz anlaşmalı boşanmak istedim ama eşim ve ailesi çekismeli istedi davayi bu persembe actim tebligatimiz gitmedi bu hafta gidecek acaba ifadelerinde ne gibi iftiralar yer alıyor. Hayatımın en kötü 3 ayını yaşadım birgün dahi nikahının altında kalmak istemiyorum onu her mahkeme görüşüm de moralim bozulacak napmaliyim lutfen yardim edin tıkaniyorum kötü anlar geliyor aklıma sizce onu görünce tahrik olur muyum sınır küpüne döner miyim![]()
Ewet canim var1 yıldan önce anlaşmalı bosanamazsin mecburen çekişmeli olacak o da çok yipratacak, psikolojini bunlara hazirlamalisin. Malesef böyle tatsız başladı mı tatsız da devam ediyor, kısa sürede kurtulucam çok kolay olacak diye kendini hazırlama hayal kırıklığın büyük olur, iyiliğin için belirtiyorum. Bir tanıdığımdan biliyorum, avukatlar çok tehlikeli olabiliyor. Benim tanıdığıma atılan iftiralar çok acimasizcaydi. "Kadın ev hanimi oldugu halde evde yemek yapmıyor kocasının kişisel bakımına yardımcı olmuyor hijyen kuralları dışında surdurulen müşterek hayat nedeniyle ciddi sağlık riski" neler neler... Adam insafa gelip bu kadar ağır suçlamalara gerek yok ne de olsa eski eşim ve onun da bir çevresi var demiş iftiraya razı olmamış. Avukat resmen kadının facebook unu filan didiklemis hani bişey bulup üstüne gidebilir miyim mantığı. Boşanma sebepleri ise adamın karısını aldatmasiydi ama ispatlayamadi şaka gibi. İnşallah siz en az hasarla kurtulursunuz. Bu arada darp raporunuz var degil mi?
KesinlikleAklınıza onların yaptıkları haksızlıkları kötülükleri getirmeyin. Sadece şöyle düşünün, evet berbat şeyler yaşadım ama sonunda kurtuluyorum. Gayet sakin ve sabırlı olun. Çünkü en iyi intikam mutlu olmaktır.
Maalesef olcak bunlar ama eskisinden iyi olucaksin
Insallah kızlar valla içim e şu serptinizBu bir süreç ve geçeceğini biliyorsunuz. Şuan nasıl geçeceğine odaklanmayın sadece geçeceğini bilin ve akışına bırakın. Günlük rutininizle ilgilenmeye çalışın, sürekli mahkeme gününü düşünüp kaygılanmayın. Yaşanması gerekiyordu, yaşandı ve bitecek.
Insallah alabilirzDirek boşanmayın.böylesine tazminat davası açılıp sürüm sürüm süründürmek lazım. Boşanın ama tazminat alın. Sizin hayallerinizi umutlarınızı geleceğinizi çalan adama boş boş boşanmak büyük bir nimet olur.
Ne biçim "adam"mış o öyle ya. İnşallah mümkündür de tek celsede kurtulup yoluna bakarsın. Allah iyi insanlarla karşılaştırsınEwet canim var
Aynen canim geçmiş konularmı okursan daha iyi anlarsınNe biçim "adam"mış o öyle ya. İnşallah mümkündür de tek celsede kurtulup yoluna bakarsın. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Darp raporum patoloji raporu tanık mesaj var cnim
Alcam ınsallah aynı şekilde dimdik durmam ona daha çok koyar4 aylık evli oldugun için anlaşmalı boşanma sansin olmaz, 1 seneyi doldurmak durumundasin. Ama bırak çekişmeli olsun, sana el kaldıran, hayatını zindana çeviren bir adamdan yasalar önünde alabileceğin ne hakkın varsa hiç çekinmeden al. Ayrica davaya giderken gerilme, dik dur. Görsün seni güçlü, başı dik kadın olarak. Tek dileğim hakkını sonuna kadar alabilmen.
Bir kurtulsam:)her kötü günün sonu vardır sabırlı olun boşandıktan sonra onu hiç görmiceksiniz bunları düşünün.
Sakin kal sonunu düşün kurtulacaksınKızlar geçmiş konularımdan bilirsiniz 4 aylık evliyim fakat şiddet falan gördüğüm için boşanma kararı aldim eşim uzaklaştırma kararı aldı 1 ay p.tesi savcı karşısına cikcaz anlaşmalı boşanmak istedim ama eşim ve ailesi çekismeli istedi davayi bu persembe actim tebligatimiz gitmedi bu hafta gidecek acaba ifadelerinde ne gibi iftiralar yer alıyor. Hayatımın en kötü 3 ayını yaşadım birgün dahi nikahının altında kalmak istemiyorum onu her mahkeme görüşüm de moralim bozulacak napmaliyim lutfen yardim edin tıkaniyorum kötü anlar geliyor aklıma sizce onu görünce tahrik olur muyum sınır küpüne döner miyim![]()