- 10 Kasım 2017
- 121
- 38
- 98
- Konu Sahibi Selam4i28e7
-
Hayir bu baskaEvli adamdan mı?
Arkadaşlar tahmin etmeyeceğim dusunmeyecegim bir sey oldu. Senelerdir yuzunu görmediğim insandan sadece mesajlasarak hoslandim. Yani o etti bunu. 1 bucuk seneden beri birkac ayda bir konuşuyoruz hayatlarimizdan haberdariz diyebilirim. Genelde iltifatlarda bulunuyor. Ustelik onunla konusurken mutlu oluyorum. Hatta "zekisin bence ama guzellikle zeka ayni anda verilmez derler" dedi. Bende o an anlamadim "sen zaten beni tanistigimizdan beri anlamiyorsun" dedi. Bulundugum sehirden gecmis "sanada söyleyecektim gelemezsin diye soylemedim" bende "olan olmus" dedim. "Gelir miydin doğruyu soyle" dedi. Ama düzenli konusmuyoruz iste. En son 2 ay once konuştuk en son ben yazmasam hal hatir sormak icin yazardim ama o yazdisizce umut var mı?
Bilemem, çılgın sularda yüzüyor gibisiniz.Hayir bu baska
Tüh silmiş tüm konularını yaAynı akşam bu yazdıklarının birebirini evli çocuklu arkadaşın için yazmışsın. Onun da bulunduğun yere gelme durumu olmuş. Ne tesadüf...
Evli adamın bunu demesi normal mi?
İğrenç bence evli bir adam, engelleyip geç. Asılıyor maalesef. Iyyyyy Haklısınız 😔🙄www.kadinlarkulubu.com
Evet yeni kullanmaya basladim sayılır haberim yoktu yasak oldugundanKonu silinmişMune
Cok haklisiniz evliye gonul verme gibi bakma gibi bir durum yok konu tamamen cok farkli yerlere gitti ama yazsam da anlasilmamGünaydın yeşillik. Evliye gönül verme eve gider unutur. Ki unutuyor da. Karısının yanında çatt yiyon engeli.
Cok haklisiniz evliye gonul verme gibi bakma gibi bir durum yok konu tamamen cok farkli yerlere gitti ama yazsam da anlasilmamburada bos yere linç ediyorlar uslubunuz icin teşekkür ederim gercekten teşekkür ederim
Yorulmayın boşuna kıyamam.Cok haklisiniz evliye gonul verme gibi bakma gibi bir durum yok konu tamamen cok farkli yerlere gitti ama yazsam da anlasilmamburada bos yere linç ediyorlar uslubunuz icin teşekkür ederim gercekten teşekkür ederim
Merhaba sizede uslubunuzdan dolayı cok teşekkür ederim. İki farkli kelime hecelerinin birlesiminden diyelimMerhaba isminizin anlamı nedir? İlk kez duyuyorum tuhaf geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?