Birgün bir çılgınlık edip seni sevdiğimi söylesem... alay edip güler misin yoksa sende sever misin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Selam4i28e7

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
121
38
98
Arkadaşlar tahmin etmeyeceğim dusunmeyecegim bir sey oldu. Senelerdir yuzunu görmediğim insandan sadece mesajlasarak hoslandim. Yani o etti bunu. 1 bucuk seneden beri birkac ayda bir konuşuyoruz hayatlarimizdan haberdariz diyebilirim. Genelde iltifatlarda bulunuyor. Ustelik onunla konusurken mutlu oluyorum. Hatta "zekisin bence ama guzellikle zeka ayni anda verilmez derler" dedi. Bende o an anlamadim "sen zaten beni tanistigimizdan beri anlamiyorsun" dedi. Bulundugum sehirden gecmis "sanada söyleyecektim gelemezsin diye soylemedim" bende "olan olmus" dedim. "Gelir miydin doğruyu soyle" dedi. Ama düzenli konusmuyoruz iste. En son 2 ay once konuştuk en son ben yazmasan hal hatir sormak icin yazardim ama o yazdi sizce umut var mı?

Aynı akşam bu yazdıklarının birebirini evli çocuklu arkadaşın için yazmışsın. Onun da bulunduğun yere gelme durumu olmuş. Ne tesadüf...

Tüh silmiş tüm konularını ya hem evli erkeklerle konuşursun hem konu açarsın sonra silersin of bu metresler bıktırdı. Konu silmek yasak hem ban yiyeceksin hem yazdıkların geri gelecek bu arada konu sahibi

Hayır umut yok çünkü adam evli. O değil de öteki konuna sanki adam sana yapışmış da sen arkadaşın olduğu için ayıp olmasın diye konuşuyo gibi yazıyordun. Ben de senin bu adama ilgin var minvalinde yazınca beni konudan engellemişsin. Bir kere de şaşırtın

Ayrıca maşallah konu silmenin yasak olduğunu bilmiyosun ama konudan üye engellemeyi biliyosun

Ayrıca umut var mı demişsiniz ne umudu?
Adamın size takılmalık biri gibi bakma umudu mu? Metres yapma umudu mu?
Bebeği var diyorsunuz ya.

Günaydın yeşillik. Evliye gönül verme eve gider unutur. Ki unutuyor da. Karısının yanında çatt yiyon engeli.
Cok haklisiniz evliye gonul verme gibi bakma gibi bir durum yok konu tamamen cok farkli yerlere gitti ama yazsam da anlasilmam burada bos yere linç ediyorlar uslubunuz icin teşekkür ederim gercekten teşekkür ederim

Cok haklisiniz evliye gonul verme gibi bakma gibi bir durum yok konu tamamen cok farkli yerlere gitti ama yazsam da anlasilmam burada bos yere linç ediyorlar uslubunuz icin teşekkür ederim gercekten teşekkür ederim
Yorulmayın boşuna kıyamam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…