birgün bu forumda yazacağım hiç aklıma gelmezdi:((((

Dediğim gibi şunu sorardım '' beni ötekileştiriyorsun evlendim ayrıldım diye ama ben nikah akdi aldı altında eşimle birlikte oldum..Peki seni bakir misin ? ''

Bu soruya ''Evet'' diye yanıt verirse açıkçası ben inanmazdım..

Yok eğer ''Hayır'' derse diyeceğin tek şu şu olmalı ;

''Senin durumun daha kötü evlilik dışı bir birliktelik yaşamışsın asıl ben seni kendime layık görmüyorum ''

Bu kadar..

Son düzenleme:
haklısın güzel kardeşim..ama sevdiğim için sevmesen dönüp bakmam..haklısınn aslınd abeni ötekileştiriyor.ne varmış evlenip ayrılmışsam:(((yerimde olsan en ne yapardın şu anda güzel kardeşim

Siz kaç yaşındasınız Allah aşkına? Kaç aydır tanıyorsunuz da bu adamı hemen sevdiniz? Size ikinci sınıf insan muamelesi yapan (sırf boşandığınız için) hayatınızda tutmaya devam ederseniz; belaya davetiye cıkarırsınız.

Lutfetmiş bir de paşam; evlenebilirmişsiniz de sizi üzmekten korkarmış, bunun adı terbiyesizlik biliyor musunuz?

Sana açıkça demiş ki evlenince ben seni üzerim,bu konuyu her kavgamızda dile getiririm,sana hayatı zindan ederim.Kanma canım bence.Bu devirde bu örümcek kafalı insanla yapamazsın.Sonradan üzüleceğine şimdiden üzül bence.Kişiliği oturmamış böyle insanları def edin hayatınızdan.Konuşmayı da kes bence.Amacı ne belli değil.Mıy mıy konuşup duruyor.

haklısın...sanırım bununla olmayacak...

bunu problem eden adam ileride çok etkilendiği için kabul etse bile ben sağlıklı bir evlilik olabileceğini düşünmüyorum canım .beyninde o düşünce oldukça seni de kendinide mutlu edemez.baştan gözü görmeseydide fark etmez deseydi lafım yoktu ama aslında baştan olacakları belli etmiş bu adam.ayrılmak konusuna gelince evlenmek kadar doğaldır boşanmak ,sakın bu yüzden yalnız kalıyorsun olmuyor diye düşünme .senin nasibin olan zaten seni gelir bulur kah bugün kah yarın... acele etme

bunu problem eden adam ileride çok etkilendiği için kabul etse bile ben sağlıklı bir evlilik olabileceğini düşünmüyorum canım .beyninde o düşünce oldukça seni de kendinide mutlu edemez.baştan gözü görmeseydide fark etmez deseydi lafım yoktu ama aslında baştan olacakları belli etmiş bu adam.ayrılmak konusuna gelince evlenmek kadar doğaldır boşanmak ,sakın bu yüzden yalnız kalıyorsun olmuyor diye düşünme .senin nasibin olan zaten seni gelir bulur kah bugün kah yarın... acele etme

haklısın canım..

Eşimle evlenmeden önce beni görücü usulu istemeye gelen birisiyle kısa bir görüşmem olmuştu şunu demişti ;

Daha önce bir erkek arkadaşın oldu mu ?

hayır ! demiştim..

Ben dedi başka erkeklerle konuşmuş el ele gezmiş tozmuş kız almam hele ki sevgilisiyle bazı şeyleri yaşamış kızı ( anlayın artık ne demek istedigini ) hiç almam varsa böyle bir durum bileyim dedi..

Şunu dedim ;

Senin daha önce bir kız arkadasın oldu mu ?

Kem küm...Şeyy ıkkk mıkk...

Peki bir kadınla tensel bir temasın oldu mu ?

Renkden renge girmeler,sararıp solmalar..

O zaman ben de seni almam çünkü ben de senin gibi el ele gezmiş kızlarla oturup kalkmış hele hele sevgilisi ya da parayla karşı cinsle birliktelik yaşamış erkekleri almıyorum !

Sen beni almıyorsun da ben seni niye alayım böyle bir durum söz konusu olduğu vakit..

Size o yüz ifadesini anlatamam..Siz de ona bunu ima etseydiniz..Bakir misin değil misin diye şappadanak soracaktın soruyu suratına ..!

helal olsun sanaa, o kadar iyi yapmışsın ki sanki bu durumu yaşayan bütün kadınların intikamını almışsın, her kadın böyle bi durum karşısında senin gibi yürekli davransa keşke, kendini ezdirmese.
Ben, hiçbir erkek kadında geçmiş arayamaz, daha önce birlikteliği olmuş bayanı isteyemez demiyorum. elbette istemek hakkıdır ancak tek şartla, kendisi de aynı müstakbel eşinden beklediği gibi bi hayat sürmüşse, hiç bi kızla görüşmemişse, birlikte olmamışsa. onun dışında aynı bu hanımın eski talibi gibi kendini bilmezlere her kadın bu dersi vermeli. HELAL OLSUN arkadaşım..

haklısın...sanırım bununla olmayacak...
Bence de canım.Bak ne güzel mesleğin var elinde.Sırf evlenmiş olmak için evlenme.İlk evliliğin de yüzün gülmemiş ikincide sakın ezdirme kendini.Hep bavulumu alıp giderim imajı çiz.Erkeklere fazla yüz vermeye gelmez.Zaten senin de içine sinse burada konu açmazdın.Evleneceğin adam karşına çıkınca bize bile sormazsın.:1:İyice tanımadan da evlenme.Geçen gün bir abla bana dediki.Evleneceğiniz adamı iyi seçin.Nişanlanıp parmağınıza yüzük taksanız bile gizliden gizliye onu ölçün,biçin.Baktınız iyi biri değil vurun tekmeyi dedi.Bunlar hep tecrübe işte.

Son düzenleme:
helal olsun sanaa, o kadar iyi yapmışsın ki sanki bu durumu yaşayan bütün kadınların intikamını almışsın, her kadın böyle bi durum karşısında senin gibi yürekli davransa keşke, kendini ezdirmese.
Ben, hiçbir erkek kadında geçmiş arayamaz, daha önce birlikteliği olmuş bayanı isteyemez demiyorum. elbette istemek hakkıdır ancak tek şartla, kendisi de aynı müstakbel eşinden beklediği gibi bi hayat sürmüşse, hiç bi kızla görüşmemişse, birlikte olmamışsa. onun dışında aynı bu hanımın eski talibi gibi kendini bilmezlere her kadın bu dersi vermeli. HELAL OLSUN arkadaşım..

Evet arkadaşım, kadını bakire almak isteyip evleninceye kadar her türlü naneyi yemiş erkeklere bu tip sorgu sual haktır..

Men dakka dukka meselesi..

Cesaretli olmak lazım.:34:

arkadaşlar yorumlarınıza ihtiyacaım var...
ben 2007 nin temmuz ayında evlendim 2008 in şubat ayında aşırı şiddet hakaret baskı vb..gibi nedenlerden dolayı boşandım:(((sonra öğretmenliğpe atandım öğretmenlikte 3.yılımdayım..neyse kçük bir ilçede çalışıyorum...
burda bir aile beni gördü ve oğulları için düşündü oğulları da polis...ben de tamam bir tanıyalım birbirimizi dedim...neyse tanıştı ama 2 hafta kadar telde görüştük ..sonra yüzyüze görüştük...yüzyüze görüştüğümüzün ertesi günü ona boışandığımı söyledim...şok oldu yıkıldı.ağladı çok kötü oldu inanamadı şaka yapıyorsun dedi:((((
keşike şaka yapsaydım:(((
sonra benim yetiştiğim kültüre ters olmaz dedi...ben de faceden de msn den de sildim ama bu tamamen de vazgeçmedi konuşmak felan istiyor msn de dün de soğuk davrandım.çok yüz vermedim ama üzüldü belli...bunun ablası da boşanmış ablasının da 2.evliliğii bu arada:((
ben çok kötü oldum etkilenmiştim hoşlanmıştım olabilirdi ama sadece boşandığım için olmadıu:(((ben mutlu olamicak mıyımmboşandım diye:(((
beniğ telde felan aramıyor msn de akşamlar bekliyor konuşmak istiyor anlıyorum:((((
çok kötüüym ben:((((((((((bana fikir verin ne olur:((((

cnm benim kesinlikle iyi düşün ondan sonra kararını ver.tabiki evlenmeye mutlu olmaya hakkın var senin.boşanmak gayet doğal.kötü bişeymi yaptında mutluluğa hakkın olmayacak.fakat bu kişi rengini baştan belli etmiş gibi geldi bana.yani evet üzülmüş olabilir.ama ileride sana sorun yaratabilir.üzülmeni istemem.çevremde bu şekilde mutsuz olanlar oldu.tabi bu ayrılma olayına takan erkek olduğu gibi birçok takmayan insanda var.doğru insanı en yakın zamanda bulman dileğiyle canım...

İki yüzlü erkek profili;" madem boşandın ben seni eşime dostuma aileme karşı karım diyerek koluma takamam ammmmmaaaaa gel bak ben buradayım msn den, telefondan konuşalım eğleşelim, arada buluşup sevişelim... Nasıl olsa bekaret sorunun da yok."

Kes irtibatı bundan sana hayır yok.

İki yüzlü erkek profili;" madem boşandın ben seni eşime dostuma aileme karşı karım diyerek koluma takamam ammmmmaaaaa gel bak ben buradayım msn den, telefondan konuşalım eğleşelim, arada buluşup sevişelim... Nasıl olsa bekaret sorunun da yok."

Kes irtibatı bundan sana hayır yok.

Bundan daha güzel özetlenemezdi.:46:Seninle sadece gönül eğlendiriyor.Seni gerçekten istese böyle mırın kırın etmezdi.

evet arkadasım sızı tebrık edıyorum boyle guclu olmak lazım ezık olmamak lazım. ve konuyu acan arkadasım lutfen egıtımlı ve olgun bırı gıbı davran artık. dunyadakı tek erkek gıbı davranma. bak evlılıkten once yaparım dedıgın ya da sorun olmaz dedıgın seyler sorun oluyor. senı gıyımınle kulturunle fızıgınle gecmısınle oldugu gıbı kabullenen degıstırmeye calısmayan degıs demeyen ya da bunlardan dolayı senı uzmeyecek dırdır etmeyecek bırı ıle yoluna devam et. cok pısman olursun benden demesı. ılk basta kızdık da adama. kendınce haklı da gorduk ve şu var bak adam acıkca demıs guzel anlasıyoruz ama kendıme guvenemıyorum demıs bu konuda. yanı sorun edersem sureklı senı kırarsam. ve kesın boyle olur. adam oyle yetısmıs karakterı bu. sevgı kalbı dolduruyor beyındekı olumsuz dusunce yapısını degıstırmıyor senı cok sevse bıle bırgun, bu kafa yapısı degısmez. uzme kendını. uzak dur tlf msn hersey dahıl. sen esınden ayrıldın guclu kadınsın yanı bu buyuk karar ıle. bu adamdan mı vazgecekmeyeceksın yanı. lutfen klutfen guclu ol.

arkadaşlar hatırlarsanız geçende bir konu açmıştım...

biz görüşmeye devam ediyorum ve bana dediği şuydu:sanırım ben senden vazgeçemeyeceğim
ama evlenirsek de bunu sorun edip seni üzmekten korkuyorum..hani evlenip ayrılmıştım ya..bir de diyor ki aslında çok güzel anlaşıyoruz sorun yok ama tek o konuda sıkıntı var..yorumlarınıza ihtiyacım var kardeşlerim:((

O kadar yazıldı çizildi daha ne yorum yapalım bilmiyorum,

Adam açıkca " Dul kadınsın yatalım kalkalım sevişelim, sonra ben bu konuyu bahane eder atarım seni başımdan, sonrada ben sana baştan demiştim güzelim " derim demiş

akıl tutulması sizinki başka bişi değil

görüşmeye devam ettiğinize göre illaki adamın sizi kullanmasına müsade etmeden rahata ermeyeceksiniz anlaşıldı ...

Es kaza evlendiniz diyelim 2. boşanmayıda yaşayıp ondan sonra 2 kere boşandığına göre sorun bunda denmesine neden olup hayatınızı kökten karartacaksınız istediğiniz bu sanırım

Aksi olsa hala görüşüyorum bana akıl verin demezdiniz ...

Ne diyeyim insanın kendine yaptığı kötülüğü cümle alem toplansa yapamaz...

şu derdim var bölümünü okudukça erkeklerede hak vermeye başlıcam yakında ...

O kadar yazıldı çizildi daha ne yorum yapalım bilmiyorum,

Adam açıkca " Dul kadınsın yatalım kalkalım sevişelim, sonra ben bu konuyu bahane eder atarım seni başımdan, sonrada ben sana baştan demiştim güzelim " derim demiş

akıl tutulması sizinki başka bişi değil

görüşmeye devam ettiğinize göre illaki adamın sizi kullanmasına müsade etmeden rahata ermeyeceksiniz anlaşıldı ...

Es kaza evlendiniz diyelim 2. boşanmayıda yaşayıp ondan sonra 2 kere boşandığına göre sorun bunda denmesine neden olup hayatınızı kökten karartacaksınız istediğiniz bu sanırım

Aksi olsa hala görüşüyorum bana akıl verin demezdiniz ...

Ne diyeyim insanın kendine yaptığı kötülüğü cümle alem toplansa yapamaz...

şu derdim var bölümünü okudukça erkeklerede hak vermeye başlıcam yakında ...

çok doğru yazmışsın da güzel kardeşim ne bileyim...sanırım mantıklı davranamıyorum..yalnız şöyle de düşünüyorum acaba mutlu br evlilik yaşayamaz mıyım ben bununla?
hiç mi böyle bir ihtimal yok?
aksi takdirde asla kendimi kullandırmam ben en fazla konuşmuş oluruz o kadar.kednimi kullandırtmam ablacım...ALLAhımın izniyle tabii..

çok doğru yazmışsın da güzel kardeşim ne bileyim...sanırım mantıklı davranamıyorum..yalnız şöyle de düşünüyorum acaba mutlu br evlilik yaşayamaz mıyım ben bununla?
aksi takdirde asla kendimi kullandırmam ben en fazla konuşmuş oluruz o kadar.kednimi kullandırtmam ablacım...ALLAhımın izniyle tabii..

Ne zaman boşandınız bilmiyorum ama bence siz daha travmalarınızı atlatamamışsınız.
Psikolojik destek almanızı tavsiye ederim.
Henüz 2 haftadır tanıdığınız ve sizi boşanmış olduğunuz için inciten adama bu kadar çok tutulmanız normal değil.
Anlıyorum ve biliyorum boşanma sonrası zor ve çok zordur.
Ancak siz kendiniz daha iyileşmemişsiniz ki... Yazık etmeyin kendinize. Kullanılmak sadece bedenen olmaz,hayalleriniz ve yüreğiniz ne olacak?
Rica ederim psikoloğa gidin. Bu adam gider başkası gelir ama sizin bu zayıflığınızı hisseden her erkek bunu kullanır.

Bence öyle bir ihtimal var. Adam bütün erdemlerinizi yok sayıp sürekli "seninle evlendiğimde duldun zaten!" gibi akıllara zarar cümleler kurar, e siz zaten bir kadının bu muameleye maruz kalmasını hiç yere aşağılanması olarak algılamıyorsunuz. Dünyada başka erkek zaten kalmadı, ya o ya hiç. O zaman sorun yok.

Zaten çok dürüst bir adam, her şeyi önceden açık açık söylüyor: daha önce bir evlilik yaptığın için benim gözümde kadın ve insan olarak bir hiçsin, benimle olmakta ısrar edersen bunu sık sık gündeme getirir seni örselerim, ne yaparsan yap aklım tek şeye çalıştığı için benden önce bir başkasıyla olduğunu asla kafamdan atamam, falan filan.

Daha ne desin, af buyurun, "her şeyin iyi güzel de bedenin sıfır kilometre değil, seni alıp da ne yapayım" diyor, siz evlilik hayalleri kuruyorsunuz.

Peki biz daha ne diyelim? Allah mutlu etsin. İroni olarak algılamayın, bence siz bu adamla her şeye rağmen gerçekten mutlu olabilirsiniz, çünkü siz de aynı zihniyeti taşıyorsunuz, adam sizi ne kadar aşağılasa da içinizden bir ses "beni her şeyimle kabul etti, daha ne yapsın" dersiniz, çünkü sizce de başka bir yaklaşımı hak etmiyorsunuz, size böylesi müstehak.

Elbet kullandırmazsın ama işte hayat insanı bazen olmadık olayların içine sürükleyebiliyor ... Ne kadar iyi yüzme bilirsen bil bir girdaba yakalanırsan seni çeker dibine ...

Eminim çok iyi birisin. Boşandığından ötürü sana böyle davranması sende birazda inatla karışık kendini ispatlama çabasınada dönüşmüş gibi ... Evet ben boşandım ama bak nasıl iyi güzel hoş becerikli v.s biriyim gördünmü demek ister gibi bir hal sezinleniyor...

Bence bu enerjini gerçekten doğru ve seni geçmişinle sorgusuz kabul edecek birine (çok var) harcamalısın

Sen istediğin kadar mükemmel ol, onun o dar ve kalın kafasında bu tarz konuları değiştirmen çok zor...

Yarın birgün çok üzülürsün ...

Herşey yerine konur ama ya boşa geçen zaman ?...

Belkide seni gerçekten sevecek birinle karşılaşma şansınıda bu adam yüzünden kaybedeceksin ...

Bu kadar emin konuşmamın sebebi, Bu adam evlide olsan biriyle yaşadıklarını kabul etmesi imkansız, sorun çıkarırım diyede açık açık söylemiş zaten... Yarın yüzüne vurursa iffetinle boşanmış olmana rağmen kendini sokaktaki kadınlardan daha kötü hissedersin... Küçük ihtimal bile olsa bunları duymayı hakediyormusun ? Değer mi ?

lütfen çok rica ediyorum ...

Bence öyle bir ihtimal var. Adam bütün erdemlerinizi yok sayıp sürekli "seninle evlendiğimde duldun zaten!" gibi akıllara zarar cümleler kurar, e siz zaten bir kadının bu muameleye maruz kalmasını hiç yere aşağılanması olarak algılamıyorsunuz. Dünyada başka erkek zaten kalmadı, ya o ya hiç. O zaman sorun yok.

Zaten çok dürüst bir adam, her şeyi önceden açık açık söylüyor: daha önce bir evlilik yaptığın için benim gözümde kadın ve insan olarak bir hiçsin, benimle olmakta ısrar edersen bunu sık sık gündeme getirir seni örselerim, ne yaparsan yap aklım tek şeye çalıştığı için benden önce bir başkasıyla olduğunu asla kafamdan atamam, falan filan.

Daha ne desin, af buyurun, "her şeyin iyi güzel de bedenin sıfır kilometre değil, seni alıp da ne yapayım" diyor, siz evlilik hayalleri kuruyorsunuz.

Peki biz daha ne diyelim? Allah mutlu etsin. İroni olarak algılamayın, bence siz bu adamla her şeye rağmen gerçekten mutlu olabilirsiniz, çünkü siz de aynı zihniyeti taşıyorsunuz, adam sizi ne kadar aşağılasa da içinizden bir ses "beni her şeyimle kabul etti, daha ne yapsın" dersiniz, çünkü sizce de başka bir yaklaşımı hak etmiyorsunuz, size böylesi müstehak.

hayır ablacım...ben sizlerin yorumlarını okudukça çok hak veriyor ve kendime geliyorum...özellikle de senin yorumların ablacam..sağol...şimdi kendimi eskisinden daha güçlü hissediyorum ben 5 yaşındayken annem babam ayrıldı..baba sevgisi görmedim ve annem de hep babamdan dolayı aşağıladı hakaret etti..bir kardeşim demiş ya 2 haftadır tanıdığın birine bu kadar tutulman normal değil diye...evet değil ablacım sanırım benim sevgi depomda çok büyük ve çok derin boşluklar var..ALLAH hepinizden razı olsun ben işin içindeyim net göremem ama sizler olaylara dışardan bakan birileri olarak net yorumlar yaparsın...bitti o insan benim için ablacım..

Güzelim ben de eşimden ayrıldıktan sonra biriyler tanıştırmışlardı... Herşey iyi hoş ama adam saklıyordu herkesden sebep o evlenmemiş ben b oşanmışım... her boşanmış kadın bunlarla karşılaşıyor adamın amacı sadece seninle gizli bir ilişki kurmak.. değer veren adam aramayıp seni msnde mi bekler Allahaşkına.. sen de hala üzülüyorsun? defet msnden faceden heryerden bunların amacı belli.... nasılsa bekaret sorunu yok eğlen coş olayı sonra da gider evlenir ailesinin bulduğu bir kızla kalırsın ortadaa bilgine

Yazmayacaktım ama son mesajına binaen yazmaya karar verdim ammma lafım meclisten dışarı..

Deveye diken insana s.... yaranırmış !

O ittikçe sizi siz ona tutuluyorsunuz..2 hafta gibi kısa bir sürede..

Back
X