birgün bu forumda yazacağım hiç aklıma gelmezdi:((((

boşanma sebebini anlattın mı? ki herkes boşanmak için zaten evlenmez aslında kendi kardeşide öyleymiş ama sana niye öyle yapmış anlamadım açıkcası sen bence şans ver onu bi dinle ama senide dinlemesini sağla mutlaka
anlattım kardeşim...
seni benden daha önce tanıyan ve benden alan o adamdan senden daha çok nefret ediyorum dedi..boşanma sebebimde haklıydım o da bana hak verdi ama kabullenemişyor sanırım:(((

canım kardeşim be söyleyene kadar durumumu her şey çok güzeldi sorun yoktu:((
ben seninle mutlu olurum diyordu ama söyledikten sonra koptu işte istemedi:((
kendimi suçluyorum kendime olan güvenimi yitirdim:((

kendi bilir canım ozaman sakın sen kendini yıpratma seven adam döner dolaşır gelir emin ol seni sevdiyse zor gitmesi sen kendinden emin davran sen kötü bişey yapmadın eğer isterse anltırsın neler yaşadığını mutlu olmak istediğini söylersin buarada polisler evlerine çok bağlı oluyor :) ve eşlerinide çok seviyor ;) hadi darısı başına canım benim :)

kendi bilir canım ozaman sakın sen kendini yıpratma seven adam döner dolaşır gelir emin ol seni sevdiyse zor gitmesi sen kendinden emin davran sen kötü bişey yapmadın eğer isterse anltırsın neler yaşadığını mutlu olmak istediğini söylersin buarada polisler evlerine çok bağlı oluyor :) ve eşlerinide çok seviyor ;) hadi darısı başına canım benim :)

bana çok ısındığını söylüyor:(((bilmiyorum sence döner mi bana tekrar:((

kusura bakmayın arka arkaya yazıyorum ama şunu söyleyin kendisine evlendim boşandım tamam bir hata yaptım peki seni haketmiyormuyum bunu yaşadım diye ? kim hata yapmıyor ki yada ne hatalar yapılıyorki dönülmüyor sanatçılar evlenir boşanır evlenir boşanır herkes gıptayla bakar ama bizden biri yapıncaaaa aaaaaaa şuna bak ya kardeşim onlar yapıyor aaaaa ne güzel ben yapınca niye suç oluyor karşımda ki adam çıkmayınca neden ben bunu ceremesini çekiyorum anlamadım ????????:((((

canımm benimmm sana bunu kaldıramayacak bir erkek denk gelmişşş hepside böyle değil yaaa hayatın o adamdan ibaret değil ki tatlım karşına çıkmış ve böyle bir durum olmuş işte erkekler bizz kadar fedakar biz kadar düşünceli olamıyorlar malesef sen utanılcak birşey yapmadın sen kınanılcak birşeyde yapmadın sen sevdin evlendin ama yolunda gitmedi bitirdin bitirmeseydin mutsuzlukla devam etseydi daha mı iyiydi bence bırak gitsin ozaman yaaa mutsuz biten bir evliliğinin ardından kalkıpta sana evlenip boşandın diye mutsuzluk veriyosa bu adam sana bırak gitsin ozaman tamam namus önemlidir ama sen helalinle kocanla yaşamışsın yani üzme kendini hayatım sen bak ne güzel elinde mesleğin boşanmış olman senin mutuluğuna engel olmasın canım engel olanlarda hayatında olmasın canım sen bak keyfine inan bana hayat çok kısa bırak geliyorsa sana zaten seni seviyordur istiyordur demektir ama gelmiyorsa uğraşma canım çünkü düşün evlendin bununla diyelim senin başına kalkarsa bu durumu daha çok üzülürsün sonradan yine tekrar üzüleceğine şimdi üzül olmasın daha iyi bitanem unutma hiç birşey senden daha değerli ve önemli değil ve yaptğın hiçbirşey için pişmanlık duyma istedin yaptın yaşanması gerekiyordu yaşandı bu kadar canım kendini daha fazla üzme hayırlısı neyse o olsun inşallah...

Evlenip bosanan bi tek senmisin? Bide Polis olacak, hayret birsey yaa..
Mademki seninle evlenmeyi düsünemiyor peki neden hala msnden görüsmek istiyor, belliki evlenip bosandigin icin basit biri saniyor seni ve seninle vakit gecirmek istiyor. Aile baskisi oldugunu sanmiyorum, sonucta kizkardeside bosanmis yani. Aslinda onlar daha iyi anlamalari gerekiyor senin durumunu.
Karsina elbette evlenecegin, ve seni oldugun gibi kabul eden birisi cikar. Hic takma kafana, ve onunla birsey yasamadan sil kafandan gitsin.

peki o kişi evlenip ayrılmış mı?

cevabı hayırsa adam haklı bence...

bu arada 2 hafta konuşup da bunu neden demediniz baştan demeliydiniz

önemli bişey çünkü...

bana çok ısındığını söylüyor:(((bilmiyorum sence döner mi bana tekrar:((

döner eminim seven adam arkasını kolay kolay dönüp gidemiyor tecrübeyle sabittir :))) hadi şimdiden hayırlı olsun düğün hazırlıklarını yaz canım inşşşşllllhhhh :) ama kendinden emin ol sakın bir suç işlemişsin gibi davranma tanıdığım bir öğretmen kız vardı evlendi boşandı şimdi bekar bir öğretmenle evli ve çocukları olacak çokta mutlular :) yani artık böyle şeyler normal o abartmış kereste ne olacak :)

Cnm kusura bakmasin ama coluk degil cocuk degil yani seni boyle uzmeye hakki yok!

Arinla namusunla evlenmissin olmamis bosanmissin herkezin basina gelebilir bu. Yarin o bekar birisiyle evlenince bosanmiyacaginin garantisini verebilir mi?

Seni basta uzduyse bu konu yuzunden bence hic yuz verme cunku evlendikden sonra surekli basina kalkar gibi duruyor...

ALLAH sana baska bir kapi acar, elbette seninde yuzunu guldurecek bir kul vardir. Rabbim hakkinda hayirlisini versin ve karsina hayirli birini cikarsin.

Arkadaşa ayyynnneeen katılıyorum . Baştan böyleyse gün gelir karşına getirir. Bacısıda yaşamış aynı şeyı ama kendileri yutar salkımı ele verir talkımı . Boşver arkadaşım hayata bakışınız, anlayışınız tarzlarınız farklı belliki baştan anlamışsınız sizin için daha hayırlı olur. Zaten aşolamayan bir dul kadın sendromu var toplumda küçük yerde sıkıntı olmasın sizin için. Msn dahil tüm kontağı kopartın bence. Allah karşınıza hayırlısını getirir inşallah

sana ısndığını söylüyor ama olmaz diyor bence acele etme canımmm sakın hemdeee üzüleceğin şeyler yapma sadece zaman ver ama kendini teslim etme sakın sonra daha çok üzülürsünnnn

yanlış bişey yapmam zaten ablam:((ALLAH korusun bazen diyorum acaba beni deniyor mu:(((hani boşandı ama bakalım namusunu koruyor mu diye d edüşünebilir diye düşünüyorumm bu arada gerçekten üzerinde aile baskısı yok tamamen kendinde bitiyoır olay çünkü ablası da evlenmiş ayrılmış:(((2.evliliği ablasınınd a:(((

peki o kişi evlenip ayrılmış mı?

cevabı hayırsa adam haklı bence...

bu arada 2 hafta konuşup da bunu neden demediniz baştan demeliydiniz

önemli bişey çünkü...

canım o bekar hiç evlenmemiş...
2 hafta öncesinden söyleyuemezdim yüzyüze görüşmemiştik çünkü...
güvenmeden diyemezdim yüzyüze görüşünce dedim zaten...

insanoğlunun başına herşey gelir. evlenir, boşanır... kimin garantisi var ki?

yanlış anlama lütfen (özür dileyerek yazıyorum.) ama o bey şöyle düşünüyordur. "dul kadın açık kapı gibidir, gelen giden olur. " belden aşağı düşünür çoğu erkek...

madem küçük bir ilçedesin, o beyle hiçbirşekilde irtibat kurma. laf olur dedikodu olur.

Allah karşına kıymet bilen, el üstünde tutan birini çıkarsın.

insanoğlunun başına herşey gelir. evlenir, boşanır... kimin garantisi var ki?

yanlış anlama lütfen (özür dileyerek yazıyorum.) ama o bey şöyle düşünüyordur. "dul kadın açık kapı gibidir, gelen giden olur. " belden aşağı düşünür çoğu erkek...

madem küçük bir ilçedesin, o beyle hiçbirşekilde irtibat kurma. laf olur dedikodu olur.

Allah karşına kıymet bilen, el üstünde tutan birini çıkarsın.
amin kardeşim:(((
ama ben boşandım diye önüme gelenle yatan bir bayan değilim bunu anlamadımı ki:(((

belki hiç beklemediği için öyle bir tepki vermiştir..
bi anda seni başkasıyla düşününce şok olmuştur
şimdide düşündükçe pişman oluyordur böyle yaptığına..
tekrar denemek istiyordur cesaret edemiyordur aramaya..
bitirmek istese tamamen msn dede yüz vermezdi sanırım....

canım o bekar hiç evlenmemiş...
2 hafta öncesinden söyleyuemezdim yüzyüze görüşmemiştik çünkü...
güvenmeden diyemezdim yüzyüze görüşünce dedim zaten...

cnm kızma ne olur şu mübarek günde seni üzmek istemem benim de bir erkek kardeşim var hiç evlenmemiş..

önceden evlilik yapmış birini istemezdik

onun da ailesi kabul etmeyebilir herkesin yetiştiği kültür farklıdır

senin yerinde olsam evleip ayrılmış birini tercih ederim bu adam şimdiden böyle yapıyorsa...

Back
X