birgün bu forumda yazacağım hiç aklıma gelmezdi:((((

belki hiç beklemediği için öyle bir tepki vermiştir..
bi anda seni başkasıyla düşününce şok olmuştur
şimdide düşündükçe pişman oluyordur böyle yaptığına..
tekrar denemek istiyordur cesaret edemiyordur aramaya..
bitirmek istese tamamen msn dede yüz vermezdi sanırım....
zaten hala inanamıyorum diyor:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

canini sikmak istemem ama, fikri filan degismez onun, yarin bigün basina kalkar durur, bosver canim madem öyle dedi hiiiç konusma, madem sizin adetlere ters ne diye konusmaya çalisiyorsun o zaman de:47:

sen de hiç kendini üzme, kiymetini bileni, deger vereni bulursun elbet, Allah karsina iyi insanlar çikarsin.

peki bu polis beyimizin ailesi bilmiyor muydu durumu:44:

amin kardeşim:(((
ama ben boşandım diye önüme gelenle yatan bir bayan değilim bunu anlamadımı ki:(((

Kendine böyle saçmasapan yakıştırmalar yapma lütfen.
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama adam seni istemiyorsa istemiyor bu kadar peşine düşmenin bir alemi yok.
Sen bu adamla evlensen bile adamın bkaışı belli aşık olup evlenirsiniz birkaç vakit sonra yine sorun olur boşanmış olman.
Ayrıca kişinin boşanması kadın olsun erkek olsun çok önemli bir mevzu.
Bunu paylaşman gerekirdi hadi sen paylaşmadın aracıların paylaşması gerekirdi.
Yanlış yapılmış burada.

canini sikmak istemem ama, fikri filan degismez onun, yarin bigün basina kalkar durur, bosver canim madem öyle dedi hiiiç konusma, madem sizin adetlere ters ne diye konusmaya çalisiyorsun o zaman de:47:

sen de hiç kendini üzme, kiymetini bileni, deger vereni bulursun elbet, Allah karsina iyi insanlar çikarsin.

peki bu polis beyimizin ailesi bilmiyor muydu durumu:44:
yok canım bilkmiyor ama ablası da boşanmış:((

cnmm onu hayatından tamamen çıkarmaya çalış o hayatının küçük de olsa bir köşesinde olduğu müddetce önüne bakamazsın.. tamamen iletişimi kesmen lazm

Benden sana bir tavsiye 'Hiçbir şekilde muhatap olma...'

Öncelikle biricik ablası böyle bir durum yaşamış ki bu durum herkesin başına gelebilir,
hayat bu, hiçbir şeyin garantisi yok... Bu durumu yaşayan ablasına da aynı gözle
bakılmasını isterdi anlaşılan, yani ablası 2. evliliğini haketmiyor diye düşünüyor. Bunu
ablasına söylemiş mi peki?? Eğer onun durumundan memnunsa arkadaşımız biraz
ikiyüzlü oluyor o halde... Üzgünüm...

İkincisi, adam gibi sizinle görüştü, beğendiniz birbirinizi ama koşulları uygun bulmadı,
bunu kendisi açıkça ifade etmiş. Olabilir, tamam anlayış gösterelim. Böyle düşünen
adam msn'de beklemez seni, her türlü iletişim yolunu kapatır, senin hayallerinle oynamaz.
Sakın ilgisi var, hemen bırakamıyor diye düşünme hem ilişki diyebileceğiniz birşey yok,
çok yeni birşey, sadece görüşüyorsunuz. Ayrıca net bir şekilde belirtmiş prensiplerini
daha neyin peşinde??? Hiç iyi niyet arayamam kimse kusura bakmasın. İyi niyetli
adam karşısındaki hanımefendinin yarasına öyle parmak sokmaz, kullandığı kelimeleri
seçmeyi bırak, başka bahane bulur adam gibi çeker gider...

Hiç iyi bir izlenim uyandırmıyor anlattığınız kadarı ile bu beyefendi... Dikkatli olun...

bana çok ısındığını söylüyor:(((bilmiyorum sence döner mi bana tekrar:((

Adam resmen zarf atıyor ya..!
Sakın sakın ne diyordun bir önceki mesajında ben boşandım diye herkesle yatan bir kadın mıyım diyordun ya
İşte bu adam seni öyle bir kadın olarak yada potansiyel olarak gördüğü için faydanalacağını düşünüyor.
Yoksa evlenmeyeceği kadınla ne paylaşsın.
Bu adamla bir masa etrafında oturup yemek bile yesen senden başka şeyler bekler.
Belli ki ahlaksız ,sakın duygularına yenilme!!

Yol yakınken vazgeç,unut onu arkadaşım!!!:20:
Tamam ben de evlenmiş boşanmış bir kadının yine evlenmiş boşanmış bir erkekle mutlu olabileceğine inananlardanım.
Hiç evlenmemiş birinin de ha keza!
Denklik önemli yani benim için...
Ancak "yok ben hoşlandım,ısındım sana. Ama boşanmış kadın istemem" dediği anda kızdım.:19:
Herşey tamam da bir tek nüfus kaydı mı sorun?
Sanki keyfimizden boşanıyoruz he???:ssz:

Son düzenleme:
Benden sana bir tavsiye 'Hiçbir şekilde muhatap olma...'

Öncelikle biricik ablası böyle bir durum yaşamış ki bu durum herkesin başına gelebilir,
hayat bu, hiçbir şeyin garantisi yok... Bu durumu yaşayan ablasına da aynı gözle
bakılmasını isterdi anlaşılan, yani ablası 2. evliliğini haketmiyor diye düşünüyor. Bunu
ablasına söylemiş mi peki?? Eğer onun durumundan memnunsa arkadaşımız biraz
ikiyüzlü oluyor o halde... Üzgünüm...

İkincisi, adam gibi sizinle görüştü, beğendiniz birbirinizi ama koşulları uygun bulmadı,
bunu kendisi açıkça ifade etmiş. Olabilir, tamam anlayış gösterelim. Böyle düşünen
adam msn'de beklemez seni, her türlü iletişim yolunu kapatır, senin hayallerinle oynamaz.
Sakın ilgisi var, hemen bırakamıyor diye düşünme hem ilişki diyebileceğiniz birşey yok,
çok yeni birşey, sadece görüşüyorsunuz. Ayrıca net bir şekilde belirtmiş prensiplerini
daha neyin peşinde??? Hiç iyi niyet arayamam kimse kusura bakmasın. İyi niyetli
adam karşısındaki hanımefendinin yarasına öyle parmak sokmaz, kullandığı kelimeleri
seçmeyi bırak, başka bahane bulur adam gibi çeker gider...

Hiç iyi bir izlenim uyandırmıyor anlattığınız kadarı ile bu beyefendi... Dikkatli olun...
canım haklısın...silsem mi msn den tekrar:((((((

Kendine böyle saçmasapan yakıştırmalar yapma lütfen.
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama adam seni istemiyorsa istemiyor bu kadar peşine düşmenin bir alemi yok.
Sen bu adamla evlensen bile adamın bkaışı belli aşık olup evlenirsiniz birkaç vakit sonra yine sorun olur boşanmış olman.
Ayrıca kişinin boşanması kadın olsun erkek olsun çok önemli bir mevzu.
Bunu paylaşman gerekirdi hadi sen paylaşmadın aracıların paylaşması gerekirdi.
Yanlış yapılmış burada.

ben de bunu anlamadım en başta bunun söylenmesi gerekirdi...

arkadaşlar yorumlarınıza ihtiyacaım var...
ben 2007 nin temmuz ayında evlendim 2008 in şubat ayında aşırı şiddet hakaret baskı vb..gibi nedenlerden dolayı boşandım:(((sonra öğretmenliğpe atandım öğretmenlikte 3.yılımdayım..neyse kçük bir ilçede çalışıyorum...
burda bir aile beni gördü ve oğulları için düşündü oğulları da polis...ben de tamam bir tanıyalım birbirimizi dedim...neyse tanıştı ama 2 hafta kadar telde görüştük ..sonra yüzyüze görüştük...yüzyüze görüştüğümüzün ertesi günü ona boışandığımı söyledim...şok oldu yıkıldı.ağladı çok kötü oldu inanamadı şaka yapıyorsun dedi:((((
keşike şaka yapsaydım:(((
sonra benim yetiştiğim kültüre ters olmaz dedi...ben de faceden de msn den de sildim ama bu tamamen de vazgeçmedi konuşmak felan istiyor msn de dün de soğuk davrandım.çok yüz vermedim ama üzüldü belli...bunun ablası da boşanmış ablasının da 2.evliliğii bu arada:((
ben çok kötü oldum etkilenmiştim hoşlanmıştım olabilirdi ama sadece boşandığım için olmadıu:(((ben mutlu olamicak mıyımmboşandım diye:(((
beniğ telde felan aramıyor msn de akşamlar bekliyor konuşmak istiyor anlıyorum:((((
çok kötüüym ben:((((((((((bana fikir verin ne olur:((((

canım boşanmak evlenmek kadar gayet normal bir durum, herhalde kimse boşanmak için evlenmez, zaten ilk eşinle evliliğinde bir yıkım yaşamıssın, şimdi bir yıkım daha yaşamanı üzülmeni asla istemem, bu iş sonradan olsa bile çok canın yanar kendi içinde mantıgında bu düşüncenin ters oldugunu savunan çelişen biri bunu ilerde de halledememiş olabilir, ve sana sıkıntı yansıtabilir, seni gözünde hep farklı bir yere oturtabilir, onların kültürlerine terse emin ol asla bu düzelmicek, eger bu durumu aşamıyorsa sende oluruna bırak, elinde mesleğinde var, yarın bi gün başka yerlerede tayin olucaksın hayat sana ne kadar güzellikler getirecek, baştan fikir çatışmamız vardı uyuşmuyoruz düşünebilirsin, sonradan üzülmek yerine baştan bunu kafanda bitirmek çok da iyi, bu arada görüştüğün insanın fikrine saygılıyım, ama senin düşünceni mantıklı buluyorum, herkesin mutlu olmaya hakkı var, şimdi bitanem kendine çeki düzen ver, bi daha o ya da bu şekilde kimselerin seni üzmesine müsade etme;) mübarek cuma vakti, inşAllah Rabbim sana çok mutlu bir hayat nasip etsin diye dualarımla

peki ablasinin evlendigi adamda bekarmiymis, evlenip bosanmis mi

bencede hiç iyi niyetli degil, hakikaten belirtmis fikrini daha ne konusacakmis beyimiz:47:

kararli ol, hiç muhattap olma, diyorum ya biseylere baslasaniz bile, yari yolda koyar bu adam seni, aman diyim canim bosver

arkadaşlar yorumlarınıza ihtiyacaım var...
ben 2007 nin temmuz ayında evlendim 2008 in şubat ayında aşırı şiddet hakaret baskı vb..gibi nedenlerden dolayı boşandım:(((sonra öğretmenliğpe atandım öğretmenlikte 3.yılımdayım..neyse kçük bir ilçede çalışıyorum...
burda bir aile beni gördü ve oğulları için düşündü oğulları da polis...ben de tamam bir tanıyalım birbirimizi dedim...neyse tanıştı ama 2 hafta kadar telde görüştük ..sonra yüzyüze görüştük...yüzyüze görüştüğümüzün ertesi günü ona boışandığımı söyledim...şok oldu yıkıldı.ağladı çok kötü oldu inanamadı şaka yapıyorsun dedi:((((
keşike şaka yapsaydım:(((
sonra benim yetiştiğim kültüre ters olmaz dedi...ben de faceden de msn den de sildim ama bu tamamen de vazgeçmedi konuşmak felan istiyor msn de dün de soğuk davrandım.çok yüz vermedim ama üzüldü belli...bunun ablası da boşanmış ablasının da 2.evliliğii bu arada:((
ben çok kötü oldum etkilenmiştim hoşlanmıştım olabilirdi ama sadece boşandığım için olmadıu:(((ben mutlu olamicak mıyımmboşandım diye:(((
beniğ telde felan aramıyor msn de akşamlar bekliyor konuşmak istiyor anlıyorum:((((
çok kötüüym ben:((((((((((bana fikir verin ne olur:((((

Mümkünse konuşmayın. Boşandığınızı söylemişsiniz alt tarafı biraz fazla abartıp tepki vermemiş mi? Ağlamalar, şoka girmeler falan.

Sizin kıymetinizi bilecek, geçmişinizi yüzünüze vurmayacak (hoş vurulacak bir durum da yok ama erkekler işte) biri mutlaka cıkacaktır karşınıza acele etmeyin.

Siz cok güclü bir kadınsınız, şiddete sesini cıkarmayan bir sürü eğitimli kadın tanıyorum.

ben de bunu anlamadım en başta bunun söylenmesi gerekirdi...

Bana da saçma geldi hatta özellikle gizlenmiş gibi geldi ama kırmak istemiyorum kimseyi.
Yanlış anlaşılmasın hani insan bir yerde birisiyle flört eder tanışır sohbeti güzeldir vs ilkten hemen ben boşandım diyerek özelini açmaz.
Açmak da zorunda değil ayrıca ama arada aracılar var.
Evlenecek yani bunlar anlaşırsa niyet evlenmek neden söylenmemiş anlamadım.

canım haklısın...silsem mi msn den tekrar:((((((

Bana kalırsa sil, hiçbir şekilde iletişim kuramasın seninle...
Seni geçmişinle yargılayacaksa uzak olsun, sonuçta
yaşamışsın yani. Değiştirebileceğin birşey değil. Kaldı ki
senin için kötü bir anı... Ama bugüne gelmende de bir
basamak... Yaşaman gereken birşeymiş, alnının akıyla
atlatmışsın. Bir daha yaşamazsın inşallah, rabbim iyi
insanları çıkarsın hep yoluna...

Bana kalırsa sil, hiçbir şekilde iletişim kuramasın seninle...
Seni geçmişinle yargılayacaksa uzak olsun, sonuçta
yaşamışsın yani. Değiştirebileceğin birşey değil. Kaldı ki
senin için kötü bir anı... Ama bugüne gelmende de bir
basamak... Yaşaman gereken birşeymiş, alnının akıyla
atlatmışsın. Bir daha yaşamazsın inşallah, rabbim iyi
insanları çıkarsın hep yoluna...

boşandığım için beni reddetmicek bir erkek çıkar mı karşiıma:((((

canım etrafın baskısıyla olusmus ön yargılar var kafasında sanırım sendende bir ilk adım bekliyor sen ona bir adım atsan oda gelecekmis gibi ama senin bir hatan degilki bu bence biraz daha bekle duyguların zaten sana yön verecektir

Adam resmen zarf atıyor ya..!
Sakın sakın ne diyordun bir önceki mesajında ben boşandım diye herkesle yatan bir kadın mıyım diyordun ya
İşte bu adam seni öyle bir kadın olarak yada potansiyel olarak gördüğü için faydanalacağını düşünüyor.
Yoksa evlenmeyeceği kadınla ne paylaşsın.
Bu adamla bir masa etrafında oturup yemek bile yesen senden başka şeyler bekler.
Belli ki ahlaksız ,sakın duygularına yenilme!!

tamda yazacaklarımı yazmışsınız...
Kesinlikle görüşmeyin hiçbir şekilde.

Back
X