Biri açıklayabilir mi

3 tam 1 robot

bin şükür 🍀
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
5.629
22.589
598
Arkadaşlar yeni evimde merkezi sistem ısıtma var kullanılmayan gaz miktarı diye bişe varmış önceki kiracı benden istiyor site yönetimi ödemiyormuş sende sonraki kiracıdan alırsın deniyor ama sonraki kiracı vermese vermez yani bu paranın benden istenmesi saçma değil mi ama önceki kiracı mağdur olsun da istemiyorum bilen birileri varsa bana açıklayabilir mi

Edit:miktarı da 1100 lira

Son düzenleme:
Geçen sene parasını ödemiş ama hepsi kullanılmamış artmış bu seneye aktarılmış o miktar diye anladım ben

Bunun hesabı belirli miymiş yani para toplanırken geçen seneden daire başı 500 TL var o nedenle bu sene aylık 250 topluyoruz gibi bir duyuru var mı

Ilk kez duydum, kullanilmayan varsa kullanip ciksaymis, tasinmayi erteleseymis , sizden istemesi garip

Geçen sene parasını ödemiş ama hepsi kullanılmamış artmış bu seneye aktarılmış o miktar diye anladım ben

Bunun hesabı belirli miymiş yani para toplanırken geçen seneden daire başı 500 TL var o nedenle bu sene aylık 250 topluyoruz gibi bir duyuru var mı

Aylık belli bi para topluyor zaten o para yetmezse burdan kullanıyormuş ama garip yani

İşte dimi ama yönetim vermiyor ev sahibi ile falan hallet diyor garip geldi
Siz kiracısınız , çok iyi bilmesemde bu konuları , bir alacak varsa ya yönetimden ya evsahibinden almalı , anlaşmalı .. siz yaşadığınız apartmanda , sitede bu konuyu bir araştırın , kaptırmayın paranızı ..

Ev sahibi olursun , kiracıyı kışın ortasında çıkarırsın , o da yıllık vermiştir parayı o zaman ister senden... ama sende kiracısın , bence olayla alakan dahi olmamalı

Bende merkezi sistemde oturuyorum bizim binada öyle bir uygulama yok önce fatura gelir sonra daire başına ne düşüyorsa ödenir.Bunların ki doğmamış çocuğa don biçmek olmuş önceden alınması çok mantıksız en doğru bilgiyi size yönetici verir kendisiyle görüşün

Ev sahibiyle konustunuz mu o ne diyor. Bence onunla halletmeli bu konuyu, siz odeme falan yapmayın. Bi de kiracılar çıkarken alacak verecek ne varsa hepsini halledip oyle çıkar evden. Sonradan para istemekte neyin nesi hemde yeni kiracıdan? Bi derdi varsa ev sahibiyle halletsin

Bu paralar yillik hesap yapildiginda belli olur yani yil hesabi kapatildiysa 1100 lora eski kiraci alacakliysa bunu yonetim eski kiraciya odemeli yada evsahibine odemeyi yapip evsahibinin eski kiraciya iletmesi

Sizi ilgilendiren bi durum yok kafaniza takmayin

Vermeyin.bizdende istendi biz odemedik defalarca geldiler vermedik.cunku olay sacma geldi bize.istedigibiz yere sikayet edin dedik

Back
X