Biri akıl versin kafayı yiyeceğim

Nisanur1010

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2017
4
0
1
31
Merhabalar

Hanımlar ben üniversite öğrencisiyim. Bu sene mezun oluyorum inşallah. Geçen sene nişanlandım sınıd arkadaşımla. Gerçekten çok seviyorum onu. O da beni seviyor ama bir hafta önce ayrıldık. Hemde saçma sapan bir sebeple.

Yüksek lisansımu Fransa da yapmayı çok istiyordum. Ama nişanlım hiç ama hiç istemiyordu. Sonunda konuştuk anlaştık, ben onun için hayalimden vazgeçtim. Daha sonra belki ikna olur diye ona haber vermeden başvuru yaptım.

Nişanlımın bir kuzeni var. Kız ona takıntılı bir şekilde aşık ve kuzeniyle tanıştığım gün bana açık açık "Onu elinden alırım" dedi. Evime geldiği gün başvuru kağtlarını buldu ve bu koşup yetiştirdi nişanlıma. Nişanlım da okulda yanıma geldi, ona yalan söylediğimi ve büyük bir hayal kırıklığına uğradığını, hayatımda başka birinin olup olmadığını sordu. Çıldırdım, kafayı yedim. Bağırıp çağırıp onu orada bıraktım. O kızın sözlerine inanıp benimle bu şekilde itham etmesini kaldıramadım.

O ayrılığa dair bir şey söylemedi, hatta defalarca yanıma gelip çocukça davranmamamı söyledi. Ama ben kendisine kuzeninin "Onu elinden alacağım" dediğini söylediğimde de bana inanmadı. Ve her gün okulda onları konuşurken görüyorum ve çıldırıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum lütfen akıl verin. Nişanlımın pişman olmasını istiyorum

nisanlinin pisman olmasini beklerken kendin pisman olma..niye hayallerinden vazgeciyorsun madem bu kadar seviyor seni destek olsun sana.nisanlin pisman olup evlenseniz bile ilerde yasadiginiz en ufak sorunda sen pisman olacaksin.senin yuzunden hayallerimden imkanlarimdan vazgectim diyeceksin..kuzeni hakkinda yorum yapmak istemiyorum ben dogru bulmuyorum bu tarz seyleri belki nisanlinda ihtimal vermiyordur..

Tek cümle Hayalinden kimse için vazgeçme. Bu hayat senin kaderinde varsa zaten o adamla evlenirsin.
Anlamıyorum şu evlilik merakını yahu zaten ömrünü geçireceksin aynı adamla biraz hayatını yaşa sonra evlenirsin ömür törpünle.

Takıntılı aşık kuzen senin evine geldiği gün başvuru kâğıtlarını buluyor falan filan.. Başvuru kâğıtlarını nişanlına yetiştirince o da hayatında biri mi var diyor ?? Ne alaka

Sevineice
Tek cümle Hayalinden kimse için vazgeçme. Bu hayat senin kaderinde varsa zaten o adamla evlenirsin.
Anlamıyorum şu evlilik merakını yahu zaten ömrünü geçireceksin aynı adamla biraz hayatını yaşa sonra evlenirsin ömür törpünle.
Sevince öyle olmuyor maalesef

Takıntılı aşık kuzen senin evine geldiği gün başvuru kâğıtlarını buluyor falan filan.. Başvuru kâğıtlarını nişanlına yetiştirince o da hayatında biri mi var diyor ?? Ne alaka
Onunla aramızdaki husumeti başkaları bilmiyor. Nişanlımın annesiyle bize gelmişlerdi.

Nişanlıma da başvurunun bir kişiyle daha yapıldığını söylemiş. O da öyle sordu

Bir erkek için hayatından vazgeçmeye değmez.fransaya git lisansını yap hayatını yaşa...3 günlük dünyanı saçma sapan insanlarla geçirmene değmez
Ayrıca o sevdiğin adam seni gerçekten sevseydi hayallerini gerçekleştirmen için yanında olurdu
O kuzen olacakta insan olsaydı en yakınının mutluluğunu bozmaya çalışmazdı malesef böyle kanı bozuk karaktersiz insanlar dünyamızda bolca mevcut.
Sonuç olarak dünyada erkek soyu tükenmedi nişanlına bye bye de hayatına devam et

Merhabalar

Hanımlar ben üniversite öğrencisiyim. Bu sene mezun oluyorum inşallah. Geçen sene nişanlandım sınıd arkadaşımla. Gerçekten çok seviyorum onu. O da beni seviyor ama bir hafta önce ayrıldık. Hemde saçma sapan bir sebeple.

Yüksek lisansımu Fransa da yapmayı çok istiyordum. Ama nişanlım hiç ama hiç istemiyordu. Sonunda konuştuk anlaştık, ben onun için hayalimden vazgeçtim. Daha sonra belki ikna olur diye ona haber vermeden başvuru yaptım.

Nişanlımın bir kuzeni var. Kız ona takıntılı bir şekilde aşık ve kuzeniyle tanıştığım gün bana açık açık "Onu elinden alırım" dedi. Evime geldiği gün başvuru kağtlarını buldu ve bu koşup yetiştirdi nişanlıma. Nişanlım da okulda yanıma geldi, ona yalan söylediğimi ve büyük bir hayal kırıklığına uğradığını, hayatımda başka birinin olup olmadığını sordu. Çıldırdım, kafayı yedim. Bağırıp çağırıp onu orada bıraktım. O kızın sözlerine inanıp benimle bu şekilde itham etmesini kaldıramadım.

O ayrılığa dair bir şey söylemedi, hatta defalarca yanıma gelip çocukça davranmamamı söyledi. Ama ben kendisine kuzeninin "Onu elinden alacağım" dediğini söylediğimde de bana inanmadı. Ve her gün okulda onları konuşurken görüyorum ve çıldırıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum lütfen akıl verin. Nişanlımın pişman olmasını istiyorum

Kariyerin icin sana destek olmayan adam mi pişman olup ne yapacaksin .

Kuzenine inanip sana inanmayan adam mi ne yapacaksin.

Yarin annesine insnir babasina inanir sana inanmaz. Simdi gururun kiriliyo onlari konusup guldukce görüyorsun. Kuzeninin kazandigini dusunuyorsun.

Bu hikayede tek kazanan sensin.

Sen başvuruna yap fransaya git eğitimini tamamla,
banada eyfel kulesin'den son durumu bildir:kahve:

o kuzen o çocuğu kapar ki
sen böyle fevri davrandıkça...
ayrıca bence fransaya git napcan elin oğluyla burada

Üçünüz aynı okulda mısınız ? Yazınızdan bunu anlıyorum.
Karşınızdaki kişi size güvenmiyor,siz de emrivaki ile bişeylere kalkışıyorsunuz (ki sizi eğitim konusunda destekliyorum) ve bu da güveni sarsıyor.açık ve net olun,asla da hayalinizden vazgeçmeyin.daha yolun başındasınız,kendinizi geliştirin,bazı fırsatlar her zaman ayağınıza gelmez

Back
X