BEN VARIM ARKADAŞIM:))))
Bende PKO lıyum ve allah bağışlarsa 2 oğlum var..
PKO teshisim 17-18 yaslarinda konuldu. o yasdan beri dogum kontrol hapı kulalnıyorum.
ilk bebegimi istedigimde( yil 99) hapi biraktiktan 6-7 ay sonra hala olmamıstı hamilelik. bende dr a gittim hemen bana ilaclar haplar filan verdi. hormon tahlillerim normal cikiyordu. ama gebelik olmuyordu. 2-3 ayda yumurtlama haplari filan ictim hamilelik olmadi ben aglamalar moral bozuklukları filan. sonunda dr degistirdim. eskiden tanıdıgım ama erkek diye utanıp gitmedigim bir dr a gittim. beni muayne bile etmedi. sadece tahlillere baktı sohbet etti. 1-1,5 sene denemeden hamile olunmadigına karar vermiyecegini söyledi. rahatlattı güldürdü filan. hic unutmam 12 kasım 99..bana hazirana kadar seni görmeyecegim. haziranda hala hamile olmazsan filim filan başlarız dedi.
eve geldim kafam dagılmış neden olmasın ki diye beynim rahatlamış. inanmazsın ben öbür aya hamile kaldım.aralık 99 da bana yılbaşı hediyesi oldu hamilelik haberim. agsutos 2000 de ilk oğlumu doğurdum.
hapı bıraktıktan 1 sene sonra hamile kaldım ama normal yolla oldu sonuçta.
2. sinde de gine hap kullanıyordum. onu bıraktım bu sfeer dr a bile gitmedim. nasılsa bende hamilelik gec oluyor diye. biliyordum artık... bu seferde hapı bıraktıktan 8 ay sonra hamile kaldım. dr suz ilaçsız muayenesiz.
bu yüzden çok ağır bir PKO yoksa bağzı şeyler cidden kafada bitiyor.. ben buna cidden inandım..
ümidinizi kaybetmeyin .. hakkınızda hayırlısı..
bende pcoluyum oluşan kistler doğum kontrol hapları sonrasında klomen tekrar kist oluşumu çatlatma iğnesi herşey herşey denendi sonuç sıfır taaaaaaaa kiii aşılamaya karar verene kadar o da ben istedim de doktorum istemedi ben artık yeter ilaç kullanmak istemiyorum dedim de aşılama aşamasına geçtik....doktorum bu ay hiç bir şey denemiyoruz ilaç falan dedi sen rahim filmi çektir gel kanallarını kontrol edeyim dedi çektirdim kanallar açık çıktı aşılama için adet ol gel dedi ama ben olmadım hemen filmden sonra hamile kaldımmmmmmmmm ve şu an doğumuma 8 gün var kısmetse oğlum geliyor arkadaşlar...
sözün kısacası ki rahim filmi hayatımı kurtardı bu şekilde hamile kalan 3 kişi tanıyorum bilginize....
ya ben gecen hastanede gordum ya kadınresmen obezzzzzzzzzzzz bır gorun 100 den fazladır ama hamıleydı doktor nasıl bır on kıloyu dert edıo zaıflaa gel dıo anlamıyorum o kadın nasıl hamıle kalıyokı
ben de varım arkadaşım.10 senedir pko luyum.ve 9 aylık bir oğlum var.doğal yollardan ve hiç uğraşmadan hamile kaldım.umudunu kaybetme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?