mrb daha öncede konu açmıştım ama pek yardım eden olmadı( neyse konuya gireyimm.Boyum 167 kilom 61 yaşımda 27.Doğum yapalı 2 buçuk ay oldu 15 kilo verdim oda zaten şişlik le terle kendiliğinden gitti yani ama kalan 11 kiloyu veremedim ve çok orantısız sırf kalça ve basende kilolar ben öle şu diyete bu diyetede uyamaıyorum yada adam akıllı bi diyet bilmiyorum spor salonuna falanda gitmeye ne vaktim açıkçası nede param var ha bu arada bebeğimi emzirmiyorum lütfen birisi yardım etsin bi fikir versin psikoloji iice yerlerde bu arada öle çok çok ta yemiyorum ben günde 2 öğün falan oda az az ama yinede gitmiyoooo
meraba öncelikle dikkatimi çekti yardımcı olabilirmiyim bilmiyorum ancak bir tavsiyem olacak dogum yapalı çok uzun bir süre olmamış bence kendini hemen diyete veya spora verme bebeğini emzirmeye devam et emin ol 6. ayında yarısı gidecektir kilonun tek önerim pirinç yeme tuzu azalt ve zeytinyağı tüket kahvaltından tereyağını eksik etme. emin ol bebişin 1 yaşına gelmeden eski kilona yaklaşmış olursun. bebişinle uzun ömürler olsun. :))
mrb daha öncede konu açmıştım ama pek yardım eden olmadı( neyse konuya gireyimm.Boyum 167 kilom 61 yaşımda 27.Doğum yapalı 2 buçuk ay oldu 15 kilo verdim oda zaten şişlik le terle kendiliğinden gitti yani ama kalan 11 kiloyu veremedim ve çok orantısız sırf kalça ve basende kilolar ben öle şu diyete bu diyetede uyamaıyorum yada adam akıllı bi diyet bilmiyorum spor salonuna falanda gitmeye ne vaktim açıkçası nede param var ha bu arada bebeğimi emzirmiyorum lütfen birisi yardım etsin bi fikir versin psikoloji iice yerlerde bu arada öle çok çok ta yemiyorum ben günde 2 öğün falan oda az az ama yinede gitmiyoooo
Canm benim oncelikle bebegini Allah bagislasin. Hayırlı olsun. .. benim oglum 3 yasinda dogumda 25 kilo aldim ve daha bu sene verdim kilolarimi 70 kiloyla evlenmistim. Ama hedefim 60 .. suan ise 73 kiloyum...bu kadar stres yapmaya gerek yok. Seni benim topige davet ediyorum gelmek istersen.. orda arkadas grubumuz var beraber birbirimize destek olarak zayifliyoruz... topigimin adi... yaza kadar 15 kilo vermek isteyenler... buyur gel beklerim.. beraber veririz. 15 kilo dedigin nnedir guzelim iki ayda vericez inşallah
Arkadaşım beraber zayıflayalım...geçtiğimiz yıl doğumdan sonra 17 kilo verdim ve bir kısmını aldım bu aralar kilo vermek için motivasyona ihtiyacım var..
zayıflayalım arkadaşım en azından bibirimize destek olalım da yanlız olmadığımızı bilelimm:)))
Galiba başka bir topiğe taşınmışsıznız
canım valla burayada bi arkadaş davet etti sağolsunn seninde varsa topiğin orayada geleyimmm:)))sen kızma yeter kii:)))
Galiba başka bir topiğe taşınmışsıznız
Canım çok şekersin ya ne kızması yeterki zayıflayalımda önemli değil....
7 kilo kadar
ben hamilelikte çok aldım şimdide kaldım iimi:)))tam 11 kiloo ve hepside alt tarafta
dert etmen gereken bi kilon yok aslinda ama, bunlari yaparsan haftada 2 kilo kesin verirsin
* 3-4 kupa yesil cay ic
* 1-2 litre su ic
* ekmegi 2-4 dilimden fazla yeme
* sekeri sifirla
* aksam 18de sonra yeme
* her ögunde yogurt ye
* sabahlari haslanmis yumurta ye
* bol sebze
* gunde 2-3 meyve, ara ögun olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?