Biri bana akıl vermeli...

ecem_kralice

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2015
2
0
37
Merhabalar ben sizlere bir konuda akıl danışmak istiyorum. Öncelikle benim uzun süren bir ilişkim vardı fakat bundan 2 yıl önce bitti bu sürec benim için çok yıpratıcı oldu. 1 önce birisi ile tanıştım kendisi benden hoşlandığını söyledi fakat o dönemde benim aklımda ayrıldığım kişi olduğu için açık açık konuştum bu iş olmayacağını benim önceki ilişkimi unutamadığımı oda anlayışla karşıladı fakat daha sonrasında biz ara ara görüşmeye başladık dertleştik konuştuk bana ne yapmam gerektiği konusunda akıl bile veriyordu... Zamanla kendime zor itiraf etsem bile onu beni etkilemeye başladığını fark ettim fakat olmamasını gerektiğini düşündüğüm içinde hiçbir zaman bu konuyu açmadım. Ama zaman gectikçe biz yakınlaşmaya başladık biz yan yana olduğumuz zaman aynı bir sevgiliyiz ama yanımızda birileri varken daha dikkatli davranıyor. Onun ykın çevresinden bu durumu fark edenler olmuş aranızda birşey mi var dedikleri zaman oda cevap olarak kendime çok yakın hissediyorum onu kaybetmekten de korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum demiş. Bunları daha sonra kendisi de anlattı bana duyarsan önce bana sana söylemek isterim dedi.. Ama o kadar dengesiz davranıyor ki artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum... Bazen arıyor bazen aramıyor bi yakın bi yakın değil :KK43: sizce ne yapmalıyım bu durumda kızlar bana akıl verin....

Merhabalar ben sizlere bir konuda akıl danışmak istiyorum. Öncelikle benim uzun süren bir ilişkim vardı fakat bundan 2 yıl önce bitti bu sürec benim için çok yıpratıcı oldu. 1 önce birisi ile tanıştım kendisi benden hoşlandığını söyledi fakat o dönemde benim aklımda ayrıldığım kişi olduğu için açık açık konuştum bu iş olmayacağını benim önceki ilişkimi unutamadığımı oda anlayışla karşıladı fakat daha sonrasında biz ara ara görüşmeye başladık dertleştik konuştuk bana ne yapmam gerektiği konusunda akıl bile veriyordu... Zamanla kendime zor itiraf etsem bile onu beni etkilemeye başladığını fark ettim fakat olmamasını gerektiğini düşündüğüm içinde hiçbir zaman bu konuyu açmadım. Ama zaman gectikçe biz yakınlaşmaya başladık biz yan yana olduğumuz zaman aynı bir sevgiliyiz ama yanımızda birileri varken daha dikkatli davranıyor. Onun ykın çevresinden bu durumu fark edenler olmuş aranızda birşey mi var dedikleri zaman oda cevap olarak kendime çok yakın hissediyorum onu kaybetmekten de korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum demiş. Bunları daha sonra kendisi de anlattı bana duyarsan önce bana sana söylemek isterim dedi.. Ama o kadar dengesiz davranıyor ki artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum... Bazen arıyor bazen aramıyor bi yakın bi yakın değil :KK43: sizce ne yapmalıyım bu durumda kızlar bana akıl verin....
İlişkinize bir ad vermelisiniz

bence dengesiz davranan sizsiniz, arkadas mi flort mu daha kendi icinizde bile kesinlestirmemisken karsi tarafin tavirlarinin ayni cizgide olmasini beklemek ne kadar dogru sizce?

Bu ilişkide dengesiz biri varsa karşınızdaki kişi değil sizsiniz bence. Sevgili olmayı istemeyip, arkadaş takılıp, üstüne etkilenip, ilgi bekleyen sizsiniz. Sizin yüzünüzden karşınızdaki kişi ne yapacağını bilmiyor.

O seni seviyor ama sen olmaz dediğin için arada bir kendini çekiyor
Renk vermek istemiyor
Sizden bi ışık bekliyor

Sende olmaz demiş olsam bile
O hep aramalı koşturmalı diye bekliyorsunuz
Türkçesi bu

Şu erkeklere Allah yardım etsin ya cidden çok zor bazen işleri :KK70:

Hem olmaz diyorsun hem istiyorsun
Hem bir öyle bir böyle diyorsun.

Demiş sana da ilk benden duy diye . Daha ne istiyorsun.... bir adım at. ağzından bir kelam çıksın.Oyuncak etme çocuğu.

iyi ama sende dengeli davranmamışsın ki
adını bir koyun önce nesiniz?
ona göre değerlendirirsin çocuğun
denge problemini
ben o kişinin yerinde olsam
sanırım
kullanılmışlık hidderim
yanında olan ben dertleşen ben moralini düzelten ben
oysa bana yalnızca başbaşa iken yakın davranıyor
peki ben ne ifade ediyorum ki bunca değere rağmen insan içinde dürüstçe dimdik duramıyor
diye düşünürdüm
ve açıkcası hiç yazmazdım
demekki o bu kadarını göze alamayacak kadar değer veriyor sana
sen kararını ver ve açıkla
sonra bak dengeli mi değilmi

bence siz cocugu muallakta birakmissiniz davranislarinin yanlis anlasilip anlasilmicai konusunda kesin bi yargiya varamadii icin nasi davranacaini kime ne diceini bilemio dolayisiyla madem ondan hoslanmaya baslamissiniz hatta ilgisiz davranmasi artik sizi sinirlendirmeye de baslamis sizin onunla konusmanizin bi isim koymanizin zamani gelmis gibi gelio

Ben zaten kendimi haklı bulmuyorum bu konuda kesinlikle benim en başta ki tavrım çok yanlıştı belki ama o an hissettiklerim öyle idi zamanla değişti onun tavırları ile isim koyma önerisini daha sonra ben yaptım fakat bunu zamana bırakmanın daha iyi olacağını ve isim koymanın saçma olduğunu söyledi. O gunden sonra benimde çok kafam karıştı ve ilgi beklemem gerek belki ama ilgi bekledim bekliyorum zaman zaman :KK43:

arkadaş değilsiniz,
sevgili hiç değilsiniz ve ilgi bekliyorsunuz..
bence bu durumu konuşarak netleştirin.

Ben zaten kendimi haklı bulmuyorum bu konuda kesinlikle benim en başta ki tavrım çok yanlıştı belki ama o an hissettiklerim öyle idi zamanla değişti onun tavırları ile isim koyma önerisini daha sonra ben yaptım fakat bunu zamana bırakmanın daha iyi olacağını ve isim koymanın saçma olduğunu söyledi. O gunden sonra benimde çok kafam karıştı ve ilgi beklemem gerek belki ama ilgi bekledim bekliyorum zaman zaman :KK43:
Misilleme yapmis belliki. Siz de dedigi gibi zamana birakin

X