biri bana akıl versin

azimli anne

Aşkim,hayat ve ben ...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2016
1.282
2.704
48
30 yaşında lise mezunu 8 yıllık evliyim ve 39 aylik bir oglum var. Allah im. Eksikligi ni göstermesin
Sezaryanla dünyaya geldi dönmediği için .
Ilk gunden itibaren uyumayan ağlayan bir cocuktu.
Hiçbir şekilde beni dinlemiyor hicbir konuda
Son 2 3 haftadir da bile bile evet gözümün icine baka baka çiş yapiyor bulduğu yere. Dr a görürdüm bu dönem de normal dedi vs.
Cok uyumsuz bir cocuk arkadaş grubunda benim dedigim olsun diye bir israri olduğundan artık diğer çocuklar bizden kaçar oldu
Mesela parkta bir cocukda bir oyuncak varsa onu bagirarak aglarak vs bir şekilde aliyor sırf bu yüzden dışarı çıkamıyorum
Vurma vs kesinlikle yok yapmadim yapmam
Esimde öyle biri degil yani neden bu çocuğun siniri bilmiyorum defalarca gitttim dr a
Sırf düzelsin diye 1 hafta krese bile gitti ama uyum sağlayamadığı icin almak zorunda kaldim
Simdi hicbiryere gidemiyorum herkes eleştiriyor anneligimi ve çocuğumu
Ne yapabilirim
Bu çiş olayina ve oyunlarda ayak uydurma olayina vs.
Oğlum 1 yaşında konusmaya basladi yaşıtlara göre kelime hazinesi cok fazla ve acayip hayalperest bir cocuk
Sayilari renkleri vs öğrettim sadece benimle olmak istiyor ne bir kitap okuyabiliyorum ne bir is yapabiliyorum ne dinlenebiliyorum şaşırdım artik
Hicbirsey yapmamama izin vermiyor wc ye bile gizli gider oldum

Suanda agliyor yine ve ayakta ve babasina. Eziyet ediyor

Son düzenleme:
Canim sen dokturunu degistir. Bunlar normal deyip hic bir sey onermemesi dogru degil. Hayir bunlar normal degil.

Çiş konusu geçici bi durumdur muhtemwlen ama paylaşım konusunda kreşe verseniz bi işe yarar bence. Orda kurallara uymak zorunda olduğunu anlar zamanla paylaşımıda öğrenir.

Canim sen dokturunu degistir. Bunlar normal deyip hic bir sey onermemesi dogru degil. Hayilnlar normal degil.
Değiştiremedim suan ozel bir dr buldum ama cok pahali muayene ücreti devlettekiler hep ayni şeyleri söylüyor. Sabirli olmam ve bitki caylari kres dedi ama bu kadar krese uyum saglamadi

Çiş konusu geçici bi durumdur muhtemwlen ama paylaşım konusunda kreşe verseniz bi işe yarar bence. Orda kurallara uymak zorunda olduğunu anlar zamanla paylaşımıda öğrenir.
Krese verdim 1 hafta sonra öğretmenin i uyum sağlayamıyor daha erken galiba deyince mecbur aldik geri simdide durumum yok

3,5 yas olacak nerdeyse sanki biraz durulmalıydı bence iyi bir kreşe tekrar göndermeyi deneyin. 1 haftada normal yaramaz olmayanlar bile alışamaz ki çok kısa bi deneme yapmışsınız 2 aya kadar deneyenler var

39 aylik yani 3 yasinda + 3 aylik. Cocuklarin aglayarak istedigini yaptirmasi/aldirmasi taraftari degilim. Yalniz bu konuda nasil bir yaklasimda bulunman gerektigini bir pedagogla konusman gerekiyor bence.

2 kere kimyasal gebelik yaşadim şimdi hamileyim ve bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorum bebeğim yaşasın sağ salim kucağıma alayım isterse hep yaramazlık yapsın hiç uyutmasın Rabbim sağ salim kucağıma almayı nasip etsin inşallah gerisi önemli değil ömür boyu uyumam yemem içmem gerekirse ...

39 aylik yani 3 yasinda + 3 aylik. Cocuklarin inanin 3 saatrak istedigini yaptirmasi/aldirmasi taraftari degilim. Yalniz bu konuda nasil bir yaklasimda bulunman gerektigini bir pedagogla konusman gerekiyor bence.
Elimden geldigince yapmiyorum ama o kadar çok agliyor ki mesela gecen odaya kapattım aglarken inanin 1 saat ağladı susar gibi oldu 1 saat daha agladi en son halsiz düşüp uyudu sesi falan kısildi tabi

2 kere kimyasal gebelik yaşadim şimdi hamileyim ve bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorum bebeğim yaşasın sağ salim kucağıma alayım isterse hep yaramazlık yapsın hiç uyutmasın Rabbim sağ salim kucağıma almayı nasip etsin inşallah gerisi önemli değil ömür boyu uyumam yemem içmem gerekirse ...
Orasi öyle tabi Allah eksikligini gostermesin dedim zaten farkindaysaniz ama 2 saat lik uykuyla ne kadar verici bir anne olunabilinir ki

Bende ilk evladimi kaybettim

Elimden geldigince yapmiyorum ama o kadar çok agliyor ki mesela gecen odaya kapattım aglarken inanin 1 saat ağladı susar gibi oldu 1 saat daha agladi en son halsiz düşüp uyudu sesi falan kısildi tabi

Odaya kapatmakta yanlis bir secim. Cocugunun baska sorunlari olabilir. Cocuk nasil yetistirilir, cocuk nasil aglamaz diye bir formul yok. Her cocuk farklidir. En iyisi iyi bir pedagoga danisman gerek.

Tamam o benim evladim azcik ağlasa düşse içim kiyiliyor ama son 6 aydır artik yoruldugumu hissediyorum surekli bir bas agrisi çekiyorum
İşlerime yetişemiyorum esimle vakit gecirmek hayal oldu akraba komşu aile iliskileri bitti
Dr larin dedigi tek sey kres ve sabır
Ve ceza yöntemleri vs ama olmuyor tek başına. Desteksiz yapamıyorsun
Çalışamıyorumda çünkü durumlar elverişli degil

Odaya kapatmakta yanlis bir secim. Cocugunun baska sorunlari olabilir. Cocuk nasil yetistirilir, cocuk nasil aglamaz diye bir formul yok. Her cocuk farklidir. En iyisi iyi bir pedagoga danisman gerek.
Dr um agladigi zaman odasina kapat demişti artik bende şaşırdım

Back
X