- 31 Temmuz 2016
- 1.282
- 2.704
- 48
- Konu Sahibi azimli anne
30 yaşında lise mezunu 8 yıllık evliyim ve 39 aylik bir oglum var. Allah im. Eksikligi ni göstermesin
Sezaryanla dünyaya geldi dönmediği için .
Ilk gunden itibaren uyumayan ağlayan bir cocuktu.
Hiçbir şekilde beni dinlemiyor hicbir konuda
Son 2 3 haftadir da bile bile evet gözümün icine baka baka çiş yapiyor bulduğu yere. Dr a görürdüm bu dönem de normal dedi vs.
Cok uyumsuz bir cocuk arkadaş grubunda benim dedigim olsun diye bir israri olduğundan artık diğer çocuklar bizden kaçar oldu
Mesela parkta bir cocukda bir oyuncak varsa onu bagirarak aglarak vs bir şekilde aliyor sırf bu yüzden dışarı çıkamıyorum
Vurma vs kesinlikle yok yapmadim yapmam
Esimde öyle biri degil yani neden bu çocuğun siniri bilmiyorum defalarca gitttim dr a
Sırf düzelsin diye 1 hafta krese bile gitti ama uyum sağlayamadığı icin almak zorunda kaldim
Simdi hicbiryere gidemiyorum herkes eleştiriyor anneligimi ve çocuğumu
Ne yapabilirim
Bu çiş olayina ve oyunlarda ayak uydurma olayina vs.
Oğlum 1 yaşında konusmaya basladi yaşıtlara göre kelime hazinesi cok fazla ve acayip hayalperest bir cocuk
Sayilari renkleri vs öğrettim sadece benimle olmak istiyor ne bir kitap okuyabiliyorum ne bir is yapabiliyorum ne dinlenebiliyorum şaşırdım artik
Hicbirsey yapmamama izin vermiyor wc ye bile gizli gider oldum
Suanda agliyor yine ve ayakta ve babasina. Eziyet ediyor
Sezaryanla dünyaya geldi dönmediği için .
Ilk gunden itibaren uyumayan ağlayan bir cocuktu.
Hiçbir şekilde beni dinlemiyor hicbir konuda
Son 2 3 haftadir da bile bile evet gözümün icine baka baka çiş yapiyor bulduğu yere. Dr a görürdüm bu dönem de normal dedi vs.
Cok uyumsuz bir cocuk arkadaş grubunda benim dedigim olsun diye bir israri olduğundan artık diğer çocuklar bizden kaçar oldu
Mesela parkta bir cocukda bir oyuncak varsa onu bagirarak aglarak vs bir şekilde aliyor sırf bu yüzden dışarı çıkamıyorum
Vurma vs kesinlikle yok yapmadim yapmam
Esimde öyle biri degil yani neden bu çocuğun siniri bilmiyorum defalarca gitttim dr a
Sırf düzelsin diye 1 hafta krese bile gitti ama uyum sağlayamadığı icin almak zorunda kaldim
Simdi hicbiryere gidemiyorum herkes eleştiriyor anneligimi ve çocuğumu
Ne yapabilirim
Bu çiş olayina ve oyunlarda ayak uydurma olayina vs.
Oğlum 1 yaşında konusmaya basladi yaşıtlara göre kelime hazinesi cok fazla ve acayip hayalperest bir cocuk
Sayilari renkleri vs öğrettim sadece benimle olmak istiyor ne bir kitap okuyabiliyorum ne bir is yapabiliyorum ne dinlenebiliyorum şaşırdım artik
Hicbirsey yapmamama izin vermiyor wc ye bile gizli gider oldum
Suanda agliyor yine ve ayakta ve babasina. Eziyet ediyor
Son düzenleme: