bilmiyorumkismile meraba arkadaşlar ,geçn ay gittiğim doktorum bana yumurtalarımın olduğunu ama adetin bitiminden sonra 10 gün geçmesine rağmen çatlama ,veya çatladığına dair herhangi bir belirti görmediği için polikistik over sin dedi ,bende hemen başka bi doktora geldim istanbulda(diğer doktor malatyadan)bu doktor ise daha önceden 2 gebelik yaşadığım için(1. sinde kürtaj olmak zorundaydım,bilmeden röntken çektirdğiim için ,diğeri sadece bi kaçgünlük gün geçmesi ardndan düşük)6 ay denemelere devam etmemizi önerdi,2 yıldır evliyim ve 2 aydır bebek istemeye başladık eşimle,bende ne kilo ,ne tüylenme,nede adet düzensizliği sorunu var (28 gün )bitek bu ay stresten olsa gerek 2 gün erken oldum
((şimdi ben ne yapmalıyım??bu konu hakkında çok bilgim olmadığı için ne kürü uygulayayım karar veremedim ,geçen ay 10 gün soğan kürü denedim ,hiç bi etkisini görmedim ,ha bide biraz enfeksiyon görüldüğü için ,ve bebek düşündüğümden hafif bi antibiyotik verdi doktorum ,ve ben hep bu enfeksiyon sorununu yaşarım...çok uzun oldu
,bana bulunduğum durumu kısa ve net bi şekilde anlatabilir vede önerilerde bulunursanız çoooook sevinirim...:kedi: