Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarr merabaa yeni uye oldum siteye. Biriniin bana akıl vermesine cok ihtiyacım var isin içinden çıkamıyorum
Şimdi benim yaklaşık 3 buçuk yıllık bi ilişkim var 20 yasındayım su an. Ben cok iyi bi universite de iyi b bolum okuyorum kısmetse seneye mezun olucam. Erkek arkadaşımla aslında aramızda bir sorun yoktu aslında ama kafamı kurcalayan cok sey var. Ben üni. mezunu olcam o ise ilkokul bide aile yapılarımız falan cok farklı.. Beni seviyo ailesi tanışıyoruz ama bunlar ilerde sorun olcagını düşünüyorum. Hem maddi durumlarımız da biraz farklı. Aslında bunları düşünmüyordum hic ama simdi isin ciddiye binmesi yaklaştı bi karar vermem gerektiğini düşünüyorum , ailemde onu seviyor aslında ama denk bulmuyor bizi. Bunlar ilerdede sorun olur mu sizce lütfen fikirlerinizi paylaşır mısınız şimdiden teşekkür ederm :)
kızlarr merabaa yeni uye oldum siteye. Biriniin bana akıl vermesine cok ihtiyacım var isin içinden çıkamıyorum
Şimdi benim yaklaşık 3 buçuk yıllık bi ilişkim var 20 yasındayım su an. Ben cok iyi bi universite de iyi b bolum okuyorum kısmetse seneye mezun olucam. Erkek arkadaşımla aslında aramızda bir sorun yoktu aslında ama kafamı kurcalayan cok sey var. Ben üni. mezunu olcam o ise ilkokul bide aile yapılarımız falan cok farklı.. Beni seviyo ailesi tanışıyoruz ama bunlar ilerde sorun olcagını düşünüyorum. Hem maddi durumlarımız da biraz farklı. Aslında bunları düşünmüyordum hic ama simdi isin ciddiye binmesi yaklaştı bi karar vermem gerektiğini düşünüyorum , ailemde onu seviyor aslında ama denk bulmuyor bizi. Bunlar ilerdede sorun olur mu sizce lütfen fikirlerinizi paylaşır mısınız şimdiden teşekkür ederm :)
Acik ve net.OLMAZ. Hep derim mantiksiz sevgi olmaz.Seni simdiden huzursuz ediyor cunku icine sinmiyor.
bbende olmaz diyorum ama çevremde gördüğüm örneklerden dolayı...
ama 3 yıl uzun bir süre hadi 1 yıl umursamadınız ya 2. yıl?
bu ilişkide içinize sinmeyen birşeyler olduğu belli... bu şekilde karşılaştırmalar yaptığınıza göre...
umarım doğru karar verip mutlu olursunuz
Ben böyle mantıklı kızları çok seviyorum, 20 yaşında bunları düşünebiliyorsan doğru seçimler yapabilecek kapasiten var bence
tabi seni mantıklı olmaya zorlayan ailenin de büyük etkisi var bunda...
iyidir ama iyidir bir kadın en başından ölçüp tartmalı,
işin pembe kısmına gelirsek aşk ve uyum varsa, çevreye kulak asmayacak akıllı iki kişi varsa bunlar büyük sorunlar değil aşılır
hem daha 20 yaşındasın bakarsın erkek arkadaşın seni geçer eğitimde de maddi durumda da...
böyle düşünmek için biraz geç kalmışsınız bence 3,5 yıl uzun bir zaman hoş böyle düşünüyorsanız gerçekten olmaz zatenayrıca bende lise terkim eşim üni. okumakla olmuyor bazı şeyler benim okumadığımı duyanlar şaşırıyor mesela
![]()
eeet baslarda hic bole dusunmuyodum ama simdi korkmaya başladım sanırım cok sorguluyorum bide bakıyorum ole hani ilerde cocugum benim hayatımdan daha kotu b hayat mı yasasın da diyorum belki cok erken bunları düşünmek için ama kafamı meşgul ediyo :)
eeet baslarda hic bole dusunmuyodum ama simdi korkmaya başladım sanırım cok sorguluyorum bide bakıyorum ole hani ilerde cocugum benim hayatımdan daha kotu b hayat mı yasasın da diyorum belki cok erken bunları düşünmek için ama kafamı meşgul ediyo :)
teşekkür ederim oncelikle :) aslında uyum vardı ama simdi harcamalarıma biraz karışmaya başladı ondan para falan almıyorum asla da almam yani ailemin bana verdiği harçlık yani o konulardan falan rahatsız olmaya başladım :/
Okumak yada okumamak bence bir denklik göstergesi değil.
Bence kişinin kendini geliştirebilmesi önemli.
Yok mu etrafında üniversite mezunu olmuş ama cahil kalmış olan?
Yaşınız küçük hiç birşey için geç değil. Eğer kendini geliştirme çabası varsa ve
3,5 yıllık ilişkinizde tek sorun erkek arkadaşının ilkokul mezunu olmasıysa halledilemeyecek bir sorun değil bana göre..