- 25 Mart 2012
- 681
- 1.639
- 113
- Konu Sahibi adilazimdegil
Ben de öyle umuyorum.Alkışlanacak kadar avrupalı bir ülke yaşayın o zaman.bu ülke sizin gibi beyinlerle gelişecektir...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de öyle umuyorum.Alkışlanacak kadar avrupalı bir ülke yaşayın o zaman.bu ülke sizin gibi beyinlerle gelişecektir...
Tebrik ederim ezilip büzülmediğiniz, kendi seçimlerinizin arkasında durduğunuz için. Umarım sizi zor günler beklemiyordur ve hayatınızın seyri değişmez.Arkadaslar sakin olurmusunuz ben suan bu durumu en yakin arkadasimla bile paylasamayacagim icin ic sesimle konusmaktan sikildigim icin paylastim buradan her fikre saygiliyim istediginizi soyleyebilirsiniz ben sadece isime geleni secerim aradan yanlissa da benim dogruysada benim doğrum iliskim bitmus degil sadece bana üzüntüsünü iletti sacma evet ama durunu bu ayni seyi bende yasayabilirim eski sevgilim aklıma gelebilir uzulebilirim tabi bunu ona iletmem o ayri. Yasadigimdan pisman degilim cunku dogru zamanda hissederek yasadim egerki hamilelik soz konusuysa da oyle cope atmak falan ne bicim cümleler bunlar onun ustune duseni yapacagini dusunuyorum ha var sayalim yapmadi ben bi sekil tek basima yeterim ona allaha sukur ustesinden gelmedigim bisey olmadi simdiye kadar
Sevgilinizle sevişmeniz, bu ülkeyi geliştirmez...Ben de öyle umuyorum.
Arkadaslar sakin olurmusunuz ben suan bu durumu en yakin arkadasimla bile paylasamayacagim icin ic sesimle konusmaktan sikildigim icin paylastim buradan her fikre saygiliyim istediginizi soyleyebilirsiniz ben sadece isime geleni secerim aradan yanlissa da benim dogruysada benim doğrum iliskim bitmus degil sadece bana üzüntüsünü iletti sacma evet ama durunu bu ayni seyi bende yasayabilirim eski sevgilim aklıma gelebilir uzulebilirim tabi bunu ona iletmem o ayri. Yasadigimdan pisman degilim cunku dogru zamanda hissederek yasadim egerki hamilelik soz konusuysa da oyle cope atmak falan ne bicim cümleler bunlar onun ustune duseni yapacagini dusunuyorum ha var sayalim yapmadi ben bi sekil tek basima yeterim ona allaha sukur ustesinden gelmedigim bisey olmadi simdiye kadar[/QUOTE]Evet elestirebilirim ben de sizi elestirdim iste dolayisiyla. Zaten cok kotu bir ruh halindeki insanla azarlar gibi konusup, elestirmekten ziyade ayipladiginiz icin bunlari soyleme ihtiyaci duydum. Yoksa elbette bilincli olmak gerekiyor, insan kendi dogrusuna gore yasamali ama kaldiramayacagi seyler de yapmamali tavi ki diger taraftan.
Sizin sevişmemeniz de sizi daha ahlaklı biri yapmaz. Hatta böyle yaralayıcı biçimde insanları eleştirmeniz sizi acımasız biri yapar ki bu hepsinden kötü.Sevgilinizle sevişmeniz, bu ülkeyi geliştirmez...
Avrupa'nın toplumsal dayatmalarından kurtularak gelişmeyi tercih ediyorum...
Bende öyle umuyorum. Zaten suan hala hayatimda saygi sevgi hersey eskisi gibi sadece bi parça soğuk bende bunun sebebini arkadasi gibi davranip itiraf ettirdim sonrada tekrar sevgili moduna geçip konuyu kapattimTebrik ederim ezilip büzülmediğiniz, kendi seçimlerinizin arkasında durduğunuz için. Umarım sizi zor günler beklemiyordur ve hayatınızın seyri değişmez.
Bence iyi yaptınız. İlişkinin gidişatını değiştiremezsiniz zaten, belki zamanla onun yaraları soğur ve her şey daha güzel olur. Umutsuzluğa kapılmayın, sevgiler.Bende öyle umuyorum. Zaten suan hala hayatimda saygi sevgi hersey eskisi gibi sadece bi parça soğuk bende bunun sebebini arkadasi gibi davranip itiraf ettirdim sonrada tekrar sevgili moduna geçip konuyu kapattim
Bende öyle umuyorum. Zaten suan hala hayatimda saygi sevgi hersey eskisi gibi sadece bi parça soğuk bende bunun sebebini arkadasi gibi davranip itiraf ettirdim sonrada tekrar sevgili moduna geçip konuyu kapattim
Sizin bu fikirleriniz dayatma degil de isteyen istedigini yapsin kime ne demek mi dayatma?? Mesele sevismek degil hanimefendi zaten insanlarin kendi dogrularina, yasam tarzlarina saygi duyabilmek. Ulkelerin gelismesinde katkisi olan o yani.Sevgilinizle sevişmeniz, bu ülkeyi geliştirmez...
Avrupa'nın toplumsal dayatmalarından kurtularak gelişmeyi tercih ediyorum...
Teşekkür ederimmmBence iyi yaptınız. İlişkinin gidişatını değiştiremezsiniz zaten, belki zamanla onun yaraları soğur ve her şey daha güzel olur. Umutsuzluğa kapılmayın, sevgiler.
Ben ona arkadas olmayi teklif ettim ve derdini sorup derman bulalim dedim guvendi anlatti cunku o konunun orda kalacagini soyledim herkes icinde bir suru firtina yasar onemli olan o firtanin ne oldugunu bilip ona gore davranmak hareket etmek tabiki cok uzuldum ama sadecr kendim icin degil benim uzmeye kiyamadigim adam sonsuz zannettigi bi acinin icinde en cokta buna uzuldum bi parca anlayisli olmak hem onu rahatlatti hemde benim kafamdakileri netlestirdiNasil kapata bildin konuyu bu kadar kolay?
O bahsettigin bos bakislarin eski sevgilisi hakkinda konusurken ne kadar degistigini farketmedinmi? Hic yaralamadimi bu seni?
Bu adam beni sevmiyor demedinmi?
Ben konusahibini yaraladığımı hiç sanmıyorum.sadece ortaya nasıl zor durumlar çıkabileceğini göstermek adına yazdım.hadi birlikte oldu ya hamileyse ne kadar sancılı ve zor bir yaşam onu bekliyor dedim.Sizin sevişmemeniz de sizi daha ahlaklı biri yapmaz. Hatta böyle yaralayıcı biçimde insanları eleştirmeniz sizi acımasız biri yapar ki bu hepsinden kötü.
İyi geceler.
Bunun farkindayim o yuzden burdayim kafaya takacak bi durumda olmamis olsaydim su saatte uyuyo olurdum ancak olan oldu ve hayat devam ediyo daha saglikli nasil gidebilirim bunu dusunuyorum sadece yoksa fikirlerinize sizin kadar kati olmasamda önem veriyorumBen konusahibini yaraladığımı hiç sanmıyorum.sadece ortaya nasıl zor durumlar çıkabileceğini göstermek adına yazdım.hadi birlikte oldu ya hamileyse ne kadar sancılı ve zor bir yaşam onu bekliyor dedim.
Allah yardımcınız olsun...Bunun farkindayim o yuzden burdayim kafaya takacak bi durumda olmamis olsaydim su saatte uyuyo olurdum ancak olan oldu ve hayat devam ediyo daha saglikli nasil gidebilirim bunu dusunuyorum sadece yoksa fikirlerinize sizin kadar kati olmasamda önem veriyorum