Biri bana normal desin

Kime desem psikoloğa gidecem diye sacmalama diyorlar.neyim varmış gidecekmişim.buraya yazmamin bir sebebi de bu.duymam gerek normal bir durum olmadığını.
Olsun sen kendi içinde yaşadıklarını biliyorsun zaten dışa vurmayabilirsin. Ama bunu tedavi etmezsen daha kötü bir duruma gelecek ve kendini kontrol edemeyecek bir hale gelirsin.
Kimseye söylemene de gerek yok sen kendin git..

Psikolog ilaç yazamaz psikiyatrist değil yetkisi yok için rahat bir şekilde gidebilirsin.
Aynı problem bende de var anlatamıyorum kimseye kendimle alakadar bir problem. Genelde dert dinliyorum. Belki anlatmamak daha iyidir ama bu sizi taşırmayacaksa

Bir dönem benim yaşadığım durum.
Issizdim kendimi ise yaramaz hissediyordum eşimle sorunlar vardı bu şehirde çok yalnızdım vs.
Hiç dışarı çıkmaz kendime bakmazdım.
Psikolog bana anksiyete olduğunu söyledi ben ilaçsız atlattim emin ol sen de atlatırsın.
Sana tavsiyem hergun kendini mutlaka dışarı at uzun yürüyüşler yap.
Yakınlarda belediyenin kurslarına git yüzmeye git ne bileyim sinema tiyatro ne olursa bi etkinlik olsun mutlaka hayatında.
Içinden gelmese bile sacini makyajını yap mutlaka zorla kendini.
Yabancı dizilere sarabilirsin mesela bana çok iyi gelmişti.
Kalan zamanında da ders çalış.Evde bunalırsan git bi cafede otur çalış.
Işsizlik zor evet ama inan calismakta zor şu an issiz zamanlarimi çok arıyorum :)
Arkadaşlarla konuşmak,içimi biraz dökmek iyi geldi.dersaneye gidiyorum sınavlara.arkadaşımla sözleştik.bir iki günlüğüne annemlere gidecem kafam dagilsin diye.bir haftaya tam toparlarim kendimi.evde olmamın tadını çıkarmaya başlarım sonrasında da:)

Psikolog ilaç yazamaz psikiyatrist değil yetkisi yok için rahat bir şekilde gidebilirsin.
Aynı problem bende de var anlatamıyorum kimseye kendimle alakadar bir problem. Genelde dert dinliyorum. Belki anlatmamak daha iyidir ama bu sizi taşırmayacaksa
Çevreden birine anlatınca kötü oluyorum pişman oluyorum.neden bilmem.benim kendime itiraf edemediğim,üzüleceğimi bildiğim için görmezden geldiğim şeyler vardı.onun stresini attım.önemli bişey kalmadı.galiba psikologluk bir durumu da atlattim.

Back
X