Biri bana normal desin

Yoga yapıyordum bir ara evde.şu an da sadece onu yapabilirim bence.tekrar başlayayım o zaman
Evde yapmayin. Amac kendinizi evden disari atmak. 1 saat kadar yuruyun mesela. Veya imkaniniz varsa bir spor salonuna yazilin. Ben spor salonunda cok egleniyordum. Kahkaha sohbet spor derken 17 kg gitti benim :)))

Gecici ama iyi bir sekilde ya tedavi gerek ya da uzun sure boyle devam edebilir., annen vs kim olursa 1 kisiye derdini ac anlat rahatla.. ya da psikologda isini gorur.. en acinacak insan olsan bile kimin umrunda? Psikolog kkmleri goruyodur kim bilir

Psikiyatrist ilaç verir, psikolog ilaç vermez fakat doktora yönlendirme yapabilir gerekli durumlarda. İlaç kullanmak istemiyorsanız önceliğiniz terapi almak olsun, yani psikoloğa gidin. Ayrıca bu ruh halinizi lütfen güçsüzlük ve acizlik olarak görmeyin. Hepimiz yaşıyoruz bunları. Çevrenizin ve ailenizin desteğini görmek size iyi gelecektir. Anlatın, paylaşın..
Hiç anlatarak atlatmadim ki.içimde yaşadım her zaman.ailemi üzmek istemiyorum sadece bazen eşime anlatmak istiyorum.ama o da beni anlamıyor.büyümüş oluyor olay.pişman oluyorum

İlaç değil terapi istiyorsanız psikoloğa gidin. Psikologların ilaç verme yetkisi yok. Psikiyatristler ilaç veriyorlar.

Pek cok dert ustuste gelmis bi de evde bos kalmak insani çökertiyor. Iyi bir psikologla konusmak tabii ki iyi gelir ama hem iyi birini bulmak hem de size zaman ayiracagi icin ozele gitmek ve calismazken buna para ayirmak kolay olmayabilir.

Aslinda yuruyuş yapmak harika bir fikir. Evde yoga da oyle zaten ders de calışiyormussunuz zaman gecer gider.

En buyuk sorun cevremizde paylasacak iyi ve duzgun insanlarin olmamasi. Bunu asmanin yolu da surekli kendini baska islerle oyalamak baska yolu yok. Oturup dusunmek insani hasta eder Allah korusun.

tamam yazarak anlatın derdinizi, telefon edin ya da. sorunu anlayamadım tam olarak yani konuşun. biz zorla konuşturamayız ya.
:KK48:sorun normal değilim.atlatacak gücü bulamıyorum.bu zamanlar geçici mi.sizler neler yapıyorsunuz bu zamanlarda.psikoloğa gitsem ne dicem.önemsiz bir konu mu gitmek için.vs.

:KK48:sorun normal değilim.atlatacak gücü bulamıyorum.bu zamanlar geçici mi.sizler neler yapıyorsunuz bu zamanlarda.psikoloğa gitsem ne dicem.önemsiz bir konu mu gitmek için.vs.

psikologluk bi durum yok bence. bazı insanlar ketumdur bazıları rahat konuşur. kimseye anlatamıyosanız kendi kendinize günlük tutabilirsiniz.

Gecici ama iyi bir sekilde ya tedavi gerek ya da uzun sure boyle devam edebilir., annen vs kim olursa 1 kisiye derdini ac anlat rahatla.. ya da psikologda isini gorur.. en acinacak insan olsan bile kimin umrunda? Psikolog kkmleri goruyodur kim bilir
Soyle bişey var.şimdiye kadar her sıkıntı yaşadığımda kime anlatmak istesem bir sıkıntı oldu.onemsemedi,ulaşamadım ya da bir türlü konuşamadık işte. Bende demek ki tek başıma atlatmam gerekiyor bu bana bir işaret diyerek ustelemedim.benim için bir sınav bu diyerek.bu tarz takıntılarim da var

Muhtemelen depresyon... Ama hamilelik düşünüyorsan sıkıntı olabilir. Hamileyken antidepresan kullanılıyor mu bilmiyorum.
Burda anlatın rahatlayın . En iyisi. Herşey üst üste gelmiş bunalmışsın biraz. Geçici bir durumdur. En kısa zamanda geçer inşallah ama gidebilirsen bir doktora git daha rahat atlatırsın

Soyle bişey var.şimdiye kadar her sıkıntı yaşadığımda kime anlatmak istesem bir sıkıntı oldu.onemsemedi,ulaşamadım ya da bir türlü konuşamadık işte. Bende demek ki tek başıma atlatmam gerekiyor bu bana bir işaret diyerek ustelemedim.benim için bir sınav bu diyerek.bu tarz takıntılarim da var
Olur mu ole sey :) herkesin konusmaya ihtiyaci var.. valla ben cok kolay aglarim.. disardan bazen cok guclu gozuksemde sabretsemde illa birine snlatirim.. anlatmiosamda karsimdakini uzmemek icin olur.. git psikologa o her zmn seni dinler

Günlük tutuyorum.kişiliğim böyle evet.bir yerden sonra patlak verir mi diye korkuyorum ama.zaten kendi içimde dengesiz bir insanim.
psikologluk bi durum yok bence. bazı insanlar ketumdur bazıları rahat konuşur. kimseye anlatamıyosanız kendi kendinize günlük tutabilirsiniz.

Teşekkür ederim.bu yaşıma kadar ilk defa bunun üstesinden tek başıma gelebilecegime inanmıyorum.daha kötü durumlar yaşadım.ama bu ilk defa başıma geliyor
Şöyle bi düşünün, üstesinden gelemeyecek kadar büyük olan ne?
Çok sevdiğiniz birini mi kaybettiniz?
Soğukta karda kışta, evsiz çatısız mı kaldınız?
Çocuğunuza ailenize yedirecek yemek bulamadınızda namerte el mi açtınız?

Bunlar değilse üstesinden gelinemeyecek ne var?

İnsan demeyin, insanlar sizden öncede böyleydi sizden bizden sonra da böyle olacak. Sizde onlara karşı yırtık olun. Bi tarafınıza bile takmayın. Görmeyin, görmezden gelin. Kime muhtaçsınız ki?
Siz mutlu olursanız etrafınızdakiler o zaman hasetinden çatlarlar. dibe çöktüğünüzü gördükçe zafer kazandık zannederler onlara değer vermiş olursunuz çünkü.

Tek başına başarmak zorunda değilsiniz üstelik. Başarmak isteyin bir sürü yol bulursunuz.

Muhtemelen depresyon... Ama hamilelik düşünüyorsan sıkıntı olabilir. Hamileyken antidepresan kullanılıyor mu bilmiyorum.
Burda anlatın rahatlayın . En iyisi. Herşey üst üste gelmiş bunalmışsın biraz. Geçici bir durumdur. En kısa zamanda geçer inşallah ama gidebilirsen bir doktora git daha rahat atlatırsın
Evet hamilelik düşünüyorum.o da çok etkiliyor zaten bu ruh halimi.sadece bunu daha once yasamadim.o yüzden nasıl atlatırım bilemiyorum

Ben kolay kolay ağlamam içime atarim.çok kötü olursam da yanlız kalacağım bir yere geçer kimse görmesin derim.ama eşim yanlız bırakmıyor ki beni.bir depresyonun dibini görsem aglasam etsem geçer sanki.konuşarak en azından normal insanlarla konuşarak atlatamıyorum
Olur mu ole sey :) herkesin konusmaya ihtiyaci var.. valla ben cok kolay aglarim.. disardan bazen cok guclu gozuksemde sabretsemde illa birine snlatirim.. anlatmiosamda karsimdakini uzmemek icin olur.. git psikologa o her zmn seni dinler

Caanım normal değil, sen zaten sorunlarının ffarkındasın. İlaç vermesi gerekiyorsa kullanmak lazım ileride daha kötü bir hal almaması için. Çocuk düşünüyorsan öncelikle tedavi ol ki sağlam bir psikolojik olsun. Bak kız kardeşim aylarca tedavi olmayı red etmişti şimdi 6 senedir tedavi oluyor ama her sene daha kötüye gidiyor. Yani sen ne kadar erken tedavi olursan o kadar iyi olur geleceğin için.

Şöyle bi düşünün, üstesinden gelemeyecek kadar büyük olan ne?
Çok sevdiğiniz birini mi kaybettiniz?
Soğukta karda kışta, evsiz çatısız mı kaldınız?
Çocuğunuza ailenize yedirecek yemek bulamadınızda namerte el mi açtınız?

Bunlar değilse üstesinden gelinemeyecek ne var?

İnsan demeyin, insanlar sizden öncede böyleydi sizden bizden sonra da böyle olacak. Sizde onlara karşı yırtık olun. Bi tarafınıza bile takmayın. Görmeyin, görmezden gelin. Kime muhtaçsınız ki?
Siz mutlu olursanız etrafınızdakiler o zaman hasetinden çatlarlar. dibe çöktüğünüzü gördükçe zafer kazandık zannederler onlara değer vermiş olursunuz çünkü.

Tek başına başarmak zorunda değilsiniz üstelik. Başarmak isteyin bir sürü yol bulursunuz.
İnanın bende öyle düşünüyorum.maddi zorluklar da yaşadık önemli hastalık da atlattik.her zaman şükür ettim.daha kötüsü olmasın dedim.birincisi insanların iki yüzlülüğüne dayanamıyorum.ikincisi ve en önemlisi cocuk meselesi galiba.yazın kimyasal gebelik yaşadım.ondan beridir çok istiyorum çocuk.o duyguyu hissedince ve kaybedince kötü oldum.her zamanki gibi o an yaşamadım üzüntümü.o da şimdi patlak veriyor

Caanım normal değil, sen zaten sorunlarının ffarkındasın. İlaç vermesi gerekiyorsa kullanmak lazım ileride daha kötü bir hal almaması için. Çocuk düşünüyorsan öncelikle tedavi ol ki sağlam bir psikolojik olsun. Bak kız kardeşim aylarca tedavi olmayı red etmişti şimdi 6 senedir tedavi oluyor ama her sene daha kötüye gidiyor. Yani sen ne kadar erken tedavi olursan o kadar iyi olur geleceğin için.
Kime desem psikoloğa gidecem diye sacmalama diyorlar.neyim varmış gidecekmişim.buraya yazmamin bir sebebi de bu.duymam gerek normal bir durum olmadığını.

Back
X