Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dışarı çık hava al yarım saat gez dolan eve gelene kdar açılırsın o zaman tak motoru bitir işi
En son sildiğimde hava güneşliydi valla, 2 ay olmuşturSogukta cam nasil siliyorsunuz? Benimkiler de silinecek ama cok soguk. Ne zamandir birine sorayim diyordum. Iyi denk geldi. :))
kimi bulsam ki temizlik icin birini cagirsam esim 4 de ise gidiyo o varken de kimse rahat rahat yapamaz
ben denemistim iki ay once hasta oldum denemeyinizEn son sildiğimde hava güneşliydi valla, 2 ay olmuşturSoğukta silmeyle ilgili deneyimim yok
eşin de evde ziv ziv gezmesin.
tık bi odaya.
yapın temizliğinizi nolcak.
bigün de öyle idare etsin.
Cok gecmis olsun.ben denemistim iki ay once hasta oldum denemeyiniz![]()
Oda biseymi benim camasir makinem dun yikadi bu gun bosalttim canimdan degerli degil yahavadan dir yaaaa
Oda biseymi benim camasir makinem dun yikadi bu gun bosalttim canimdan degerli degil yahavadan dir yaaaa
kiz hic niyetim yok iyice savsakliycam bak git burdan :):)
dun ciktim gezdim donuste markete ugrayip temizlik malzemeleri aldim evde bir yigin bez olmasina ragmen cicili bicili bez aldim eve geldim gecti temizlik aski[/QUO
ne diyeyim kalk temizlik yap
![]()
Yok canim bikere daha durulama yaptim yumusaticiyla misKokmadi mi?![]()
Yok canim bikere daha durulama yaptim yumusaticiyla mis![]()
Sanki utulu cikiyoBurusmadi mi?![]()
Bayanlar biliyorum bu bi donem ama gecsin artik.. Evime temizlik yapasim gelmiyo normal de hergun siler supururdum evim mis gibiydi evime gelenler evin mis gibi demeden gecmezlerdi.. son iki haftadir copleri zor toparliyorum banyoyu mutfagi temizleyip camasir asip nevresimleri degistirip oturuyorum bunlarida mecburen yapiyorum halilarim silincek perdelerim yikancak soyle bakinca evimi b..k goturuyo gibi geliyo gozume .. hava kapali ondan midir tembelligimdenmidir bilmiyorum bana bi gaz verin de temizlik yapayim :)
Faceniz varsa temizlik sitelerine girin,insan bayağı gaza geliyor.