Biri bana yardım etsin...Umursamak istemiyorum..

lily_35

Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2015
51
9
34
Merhaba arkadaşlar,

Uzun zamandır takip ediyorum sitede açılan konuları. Hemen her konuda bilgi sahibi de oluyorum buradan.
Bir problemim var ve desteklerinizi, akıl vermenizi bekliyorum.

Erkek arkadaşımla 1 yılı aşkın süredir beraber yaşıyoruz. En yakın arkadaşım sırdaşım da onun kız kardeşi. Ne zaman bir sorun yaşasak hemen kız kardeşini arıyorum. O da sağolsun elinden geldiğince bana akıl veriyor. Problemim, erkek arkadaşımın düşüncesizliği. Onun rahat tavırlarına ve düşüncesiz davranışlarına gerçekten sinir oluyorum. Zaten biraz önce de kavga ettik bu yüzden. O da benim her şeye çok trip attığımı söylüyor. Ama ben de diyorum ki, o biraz düşünceli olsa ben bu kadar trip atmam her şeye. Birlikte yaşamamızın verdiği rahatlık da var tabii. Yani daha dün evlilikten bahsederken, bugün evleri ayırmaktan ayrılmaktan konuştuk. Bunlar beni çok çok üzdü. Aslında güçlü bir kişiyim. Ama ne zaman gelse bu tarz tartışmalarımız sonrasında uzamasın diye biraz da kin tutamadığımdan ve çabuk unuttuğumdan hemen ben de yelkenleri suya indiriyorum. Ama güçlü olmak istiyorum. Onun beni kıskanmasını istiyorum, benim onu değil. Benim değerimi anlasın artık istiyorum. Ne yapmalıyım? Bi akıl verin kafayı yicem.
Teşekkürler şimdiden hepinize..

Aynı evde yasamak mı bir daha tövbe kavgalar sıkıntılar bitmez asla ve bir süre sonra birbirinizden sıkılma baslıyo ve bu sefer yaptıgı en ufak sey batmaya baslıyo sonra gelsin kavgalar tartısmalar

Şöyle ki, erkek arkadaşım zaten düşüncesiz. Bunu kendisi de en ufak bir düşüncesiz davranışında söylüyor. Ben düşünemiyorum akıl edemiyorum zamanla oturacak falan diyor. Ama 1 yıldır oturan birşey yok. Otursun diye zaten ben de düşüncesizliklerini yüzüne vuruyorum, genellikle trip atıyorum ama çok da uzatmıyorum. Yani ben mi hata yapıyorum, bilemiyorum. Başka bir çözüm de bulamadım. Çok da seviyorum onu. Ama bugün artık bardagı tasıran kavgayı yaptık. Hiçbir şeyden emin olamıyorum. Onu kaybetmek istemiyorum ama, değerimi anlasın ve artık düzelsin istiyorum..

Şöyle ki, erkek arkadaşım zaten düşüncesiz. Bunu kendisi de en ufak bir düşüncesiz davranışında söylüyor. Ben düşünemiyorum akıl edemiyorum zamanla oturacak falan diyor. Ama 1 yıldır oturan birşey yok. Otursun diye zaten ben de düşüncesizliklerini yüzüne vuruyorum, genellikle trip atıyorum ama çok da uzatmıyorum. Yani ben mi hata yapıyorum, bilemiyorum. Başka bir çözüm de bulamadım. Çok da seviyorum onu. Ama bugün artık bardagı tasıran kavgayı yaptık. Hiçbir şeyden emin olamıyorum. Onu kaybetmek istemiyorum ama, değerimi anlasın ve artık düzelsin istiyorum..[/QUOTE Düzelmez 1 yılda bu hale geldiysen bide evliliği düşün ömür boyu nasıl geçecek evet sölemesi kolay ayrılmaz istemiyosun ama sonunun ne olacağı şimdiden belli ve ben yasadıklarımdan anladımki kimse asla değismez o haliyle kabul ediyosan edeceksin yoksa ayrılacaksın

çok şey istiyorsun gibime geliyor
ilk önce kendinden triplerinden başla trip atma bazı şeyleri sende umursama akıl edeme aynı şeyleri sende ona yaşat

Aynı evde yasamak mı bir daha tövbe kavgalar sıkıntılar bitmez asla ve bir süre sonra birbirinizden sıkılma baslıyo ve bu sefer yaptıgı en ufak sey batmaya baslıyo sonra gelsin kavgalar tartısmalar
Ama ben aynı evde yaşamaktan memnumum. Aslında o da gayet memnun sanıyordum. Bugün kavga edince bana triplerimden sıkıldıgını ve bı sure (2-3 gun) ayrı kalmamızı benım kendıme bakmamı dusunmemı soyledı. Ilıskımızın bboyle daha saglıklı olacagını da. Ama ben de işte aynı hatayı onda buluyorum, onun hareketleri değişirse ben de değişirim otomatıkman. O da anlamıyor ve ben degısırsem kendısının degısecegını soyluyor. Bır yandan da kırıcı kelımeler kullandı itici oluyosun falan gbi. Ben bunları kaldıracak bı ınsan degıldım. Ama onunla cok sey paylastım ve cok sevıyorum. Ama guclu durabılmek ve onu yola getırebılmek istiyorum...

Yorumu senin ekin altına yazmısım yanlışlıkla :) ve trip atmayla olmaz zaten triplerden artık sıkılmaya basşar kim olursa olsun oturup konus güzelce trip atma olmuyosada dediğim gibi zorlama

o zaman senınde ona karsı olan davranıslarını degıstırme zamanın gelmıs demektır ,
senı onemsemıyormu onemseme sende !
yada dusuncesızlıkmı yapıyor sende yap ısteyerek bılerek yap onada yasat kırıldıgın seylerı anlasın bakalım dunya kac bucakmıs

Ama ben aynı evde yaşamaktan memnumum. Aslında o da gayet memnun sanıyordum. Bugün kavga edince bana triplerimden sıkıldıgını ve bı sure (2-3 gun) ayrı kalmamızı benım kendıme bakmamı dusunmemı soyledı. Ilıskımızın bboyle daha saglıklı olacagını da. Ama ben de işte aynı hatayı onda buluyorum, onun hareketleri değişirse ben de değişirim otomatıkman. O da anlamıyor ve ben degısırsem kendısının degısecegını soyluyor. Bır yandan da kırıcı kelımeler kullandı itici oluyosun falan gbi. Ben bunları kaldıracak bı ınsan degıldım. Ama onunla cok sey paylastım ve cok sevıyorum. Ama guclu durabılmek ve onu yola getırebılmek istiyorum...
Aynı yollardan bende geçtim şuan seni o kadar iyi anlıyorumki eğer birbirinizi seviyorsanız aranızda affedilmicek durumlar yoksa oturup güzelce konusun ama tepkilerini trip atarak gösterme

onun davrandığı şekilde davran.
ne kadar sıkarsan o kadar kaçar.

çok şey istiyorsun gibime geliyor
ilk önce kendinden triplerinden başla trip atma bazı şeyleri sende umursama akıl edeme aynı şeyleri sende ona yaşat
Ya aslıında evet trip atmak istemiyorum, umursamak da. Ama bunu nasıl yapıcam? Şimdi iş yerindeyim, eve gidicem, onun evi de karşımda hemen. Karşı karşıya daire tuttuk benim ailemden dolayı ama benm evımde yasıyoruz. Onun orda oldugunu bılmek ve bunu ıstemesı bıle benı gıcık edıyor. Umursamamak nasıl öğrenilir?

o zaman senınde ona karsı olan davranıslarını degıstırme zamanın gelmıs demektır ,
senı onemsemıyormu onemseme sende !
yada dusuncesızlıkmı yapıyor sende yap ısteyerek bılerek yap onada yasat kırıldıgın seylerı anlasın bakalım dunya kac bucakmıs
Bence bu kadar düşmanca yaklaşmakta cok yanlış o zaman birbirlerinden iyice koparlar düzgünce konusulmalı hatalar 1 hafta sonra devam ediyosa hiç uzatmadan ayrınılmalı

Aynı yollardan bende geçtim şuan seni o kadar iyi anlıyorumki eğer birbirinizi seviyorsanız aranızda affedilmicek durumlar yoksa oturup güzelce konusun ama tepkilerini trip atarak gösterme
Peki nasıl göstermeliyim? Zaten bu konularda destek almak için bu konuyu açtım..Şimdi eve gidince kurucam da kurucam..

Kız kardeşini ne diye araya sokuyorsunuz ki?
Ya ikiniz de yola gelirsiniz yda farklı yollarda devam edersiniz bu arada, karşılıklı suçlamayla hiçbir şey düzelmez.
Kız kardeşini araya sokmuyorumki.. O benim çok yakın arkadaşım kardeşim gibi. Ona anlatıyorum ve o da zaten ben haklıysam abım de olsa erkek sonucta ben senı anlıyorum dıyor. Aynı yaslardayız onunla. Ona anlatmak da ne kadar dogru bılemıyorum o yuzden bunu da belırtmek ıstedım bu konuda fıkır almak için..

Peki nasıl göstermeliyim? Zaten bu konularda destek almak için bu konuyu açtım..Şimdi eve gidince kurucam da kurucam..
O kurma olaylarını kafandan cıkar al karsına içindekş herşeyi kırmadan güzelce anlat ve kız kardesini araya bidaha sokma ama suda var 1 hafta 10 gün iyi olursunuz sonra eski haline dönerse sevgilinden değişmesini bekleme daha ne yaparsan yap değişmez o kişi

Kız kardeşini araya sokmuyorumki.. O benim çok yakın arkadaşım kardeşim gibi. Ona anlatıyorum ve o da zaten ben haklıysam abım de olsa erkek sonucta ben senı anlıyorum dıyor. Aynı yaslardayız onunla. Ona anlatmak da ne kadar dogru bılemıyorum o yuzden bunu da belırtmek ıstedım bu konuda fıkır almak için..

İkinizin ilişkisinin sorunları adına gözle görülür bir faydası yoksa yapmayın bunu, bir tarafta kardeşi var, bir tarafta da yakın arkadaşı, hakemimsi görevinden sıkılır zamanla, sizi anlıyor olabilir, anlıyordur da ama kardeşi anlatsa aynı şeyi ona da yapacak yani, ben senin kardeşinim anlayabiliyorum diyecek, başka ne diyecek?

Düzelme veya iyiye adım bekliyorsanız, çözümünüz umursamamak değil ama oturun konuşun, bahsettiği hataları tekrarlamayacağınızı, onun da sizin hata olarak gördüğünüz şeyleri tekrarlamamasını isteyin yoksa bu şekilde devam etmenizin mümkün olmadığını. Sorun aynı evde yaşamak veya yaşamamak değil çünkü, iletişiminizde geldiğiniz bu çıkmaz nokta.

O kurma olaylarını kafandan cıkar al karsına içindekş herşeyi kırmadan güzelce anlat ve kız kardesini araya bidaha sokma ama suda var 1 hafta 10 gün iyi olursunuz sonra eski haline dönerse sevgilinden değişmesini bekleme daha ne yaparsan yap değişmez o kişi
O zaman sizce ben hatalı değil miyim yani? Aslında ben de konuşup çözmekten yanayım her şeyi, ama o nedense bu konuşma konusunda hep çekimser. Ben böyle konuşmalar yapmayı sevmiyorum diyor. Bi süre geçiyor. biz konuşmuyoruz. Sonra gelip sarılıyor seni çok seviorum diyor ve barışıyoruz. Hep böyle oldu yani şimdiye kadar. Ben bugun dayanamayıp ayrılalım dedim. Sonra pişman oldum ayrılcaksak ortak karar verelım dedım. Sonuc olarak ayrılmadk ama evlerı ayırıyoruz bı surelıgıne. Benım bu surecte nasıl bır davranıs sergılemem gerek?

X