biri bana yardım etsin ?

uzgunu

Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2012
35
0
16
Yalova
ben 19 yaşındayım. sevgilimle 26 gün önce sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. tam olarak öylede sayılmaz vajinal bölgeme hiç boşalmadı ama onun organı benimkine deydi fark edince hemen çektik. bu olaydan iki hafta sonra olmam gereken günde adet oldum her zaman olduğu gibi oldu. fakat göğüslerim de büyüme var özellikle sol göğsüm de bazende kendimi kasınca kasıklarımda kasılma hissediyorum. bugün eczaneden test alıp yaptım negatif çıktı. biri bana yardımcı olsun lütfen !

Hangi konuda yardım istiyorsun ben anlayamadım açıkçası. Test alıp yapmışsın ve negatif çıkmış. Gününde regl de olmuşsun. Sorun ne şimdi?

Kliniklerde kan testiyle gebelik testi yapılıyor. Onların yanılma payı yok bildiğim kadarıyla. Kesin emin olmalıyım diyorsan bir de onu dene.

göğsüm şişiyor bundan dolayı hamile olabilme ihtimalinden korkuyorum yani sadece gögüs şişkinliği. bide o olay olduktan sonra göreceğim ilk adet mi gecikecekti yoksa ikincisi mi ?

Yaw erkek organi kadin organi icine girmedikce kadin hamile kalmaz ki spermlerin ucup vajinadan gecip yumurtaya yapisacak hali yok ya:)).. Adet gormussun zaten sıkıntı yok..

cnm ya,kafani yordugun seye bak.adetin gelmis test yapmissin,tek gögüs sismesiyle hamile düsüncesine kapilmissin icin rahat olsun.

internette yazanlar beni korkuttu ben kendimde tek farklılık olrak göğüş şişkinliği görüyörum hiç bu kadar şişmemişti. yarın bi daha idrar testi yapacam. peki bu testlerin doğruluğu ne kadar

idrar testlerının yanıla payı yuksekk eğer gerçekten şüphen var ise ki anlattıklarına gre ortada şüphelencek bır durum yokk idrar testleri ile zaman öldurme drek gitt kan testi yaptırr heryer yapıo artık sağlık ocakları bilee orda bebek 1 gunluk bıle olsa çokıoo sonuççç.

adetimden 2 hafta önce oldu bu eger hamile olsaydım adetim ya hiç olmazdı yada çok az mı gelirdi buna net bi cevap vere bilir misiniz

adetimden 2 hafta önce oldu bu eger hamile olsaydım adetim ya hiç olmazdı yada çok az mı gelirdi buna net bi cevap vere bilir misiniz
Adet olmak dollenmemis yumurtayi atmaktir, adet olunmazsa yUmurta dollenmis demektir. Ayrica erkek organi kadin organina girmedikce hamile kalinmaz ki. Surtunmeden 2 hafta sonra adet olmussun iste. Canin cok istiyorsa git kan testi yaptir. Yaramazlik yapmadan once iyice bir arastirma yap sonra bir ssupriz hamilelik olmasin ki hayatin zora girmesin dikkatli ol lutfen:)

Son düzenleme:
bugün gidip eczaneye alamadım sagolsun arkadaşım aldı ki gidip hastahaneye o testi yaptıramam bunları buraya tazarken bile çok utanıyorum insan bi anlık nefsine kapılıyor çok üzgünüm inşallah bir şey yoktur.

Cahilliğin de bu kadarı. Adet olmuşsun, test yapmışsın, boşalmamış bile daha korkun ne... Bir işe kalkışırken azıcık oku... Fazla yakınlaşınca hormonlarındaki değişiklikten kaynaklıdır göğüsler... Hastaneyle falan uğraşma. Hiçbir şey yoktur.

teşekkürler yazdığınız için .. sadece kkorkuyorum belkide kendim evham yaptıgım için psikolojik olarak şişmiştir. ikinci adetime 17 gün var onuda olursam tamamen rahatlayacam endişeilim. .

teşekkürler yazdığınız için .. sadece kkorkuyorum belkide kendim evham yaptıgım için psikolojik olarak şişmiştir. ikinci adetime 17 gün var onuda olursam tamamen rahatlayacam endişeilim. .

İkinciye de takma kafayı, imkansız... Hem bir de onun stresinden gecikir mecikir sonra doktora koşarsın takma hiç.

ben 19 yaşındayım. sevgilimle 26 gün önce sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. tam olarak öylede sayılmaz vajinal bölgeme hiç boşalmadı ama onun organı benimkine deydi fark edince hemen çektik. bu olaydan iki hafta sonra olmam gereken günde adet oldum her zaman olduğu gibi oldu. fakat göğüslerim de büyüme var özellikle sol göğsüm de bazende kendimi kasınca kasıklarımda kasılma hissediyorum. bugün eczaneden test alıp yaptım negatif çıktı. biri bana yardımcı olsun lütfen !

yeni üye sürtünmeyle cinsel ilişki...
kk hala internet üzerinden poliklinil hizmeti vermiyor..
bişey olmamıstır..
ama sıkıntın ı gidermeyecekse dr. gitt
yasında reşit kimse sana bişey soramaz...:42:

canım sen kız değilmisin sürtünme yoluyla dediin çünkü kızsan eğer vede erkeğin cinsel organı senin cinsel organına birleşmediyese ve içine akmadıysa bu imkansız:1: bazen aksada öyle tek seferde olacak şey değil:50: dşardan çok kolay zannediliyor senelerce uğraşan arkadaşlar var çocuk için korkmana gerek yok zaten adet görmüşsün ne bu endişe :47:

Back
X