• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biri bana yardım etsin..!

mhhtap

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2012
17
0
16
Kırıkkale
Ben 1 yıllık evliyim. Ailem tarafından zorla evlendirildim. Eşim benden 10 yaş büyük bnse 20 yaşındaym. 1 yıldır bir türlü anlaşamıyorum her günüm ağlamakla geçiyo. Sevdiğini söylüo ama hiç sevdiğini göstermiyo hep kavga ediyoruz bi türlü orta yolu bulamıyoruz. 2 gün önce de annemle düğüne gittim ve 2 günde 1 kere bile aramadı geldim daha yeni ve gelesiye kavga ettik sizce ne yapmalıyım ? Gitmeli miyim , sabretmeli miyim ?

Aranızdaki yaş farkından dolayı anlaşmazlıklarınız olabilir. Senin tam heyecanlı cıvıl cıvıl bir gençlik zamanı geçirmen gerekirken evlendirilmişsin. Gitsende nere gideceksin ailen sorun eder mi? Birde ailenin zoruyla evlendirilmişsin. anlaşamadığını ailenle paylaşmayı denedin mi? onlar ne diyor.

onlarda yaptıkları hatanın farknda gel diyolar ama gdemyorum gdıcem yer çok kcük bı yer herşey ustme gelcek dye korkuorur

herşeydn kavga edeblyorz bi trlü orta yolu bulamyoruz. 2 gùnde br temzlık yapyorum ama hala temz değlmş evim yeterli görmuo bı trlù

o da senin gibi zorla evlendirilmiş olabilir mi ?

ailen arkandaysa git derim
hiç bi erkek zamanla degişmez
zamanla sen onu yontarsın oda senin ömrünü yontar:ssz:
degişecek diye bekleme hayal kırıklıgı yaşarsın zaten 30 yaşındaki bi adamda degişmez

ailen arkandaysa git derim
hiç bi erkek zamanla degişmez
zamanla sen onu yontarsın oda senin ömrünü yontar:ssz:
degişecek diye bekleme hayal kırıklıgı yaşarsın zaten 30 yaşındaki bi adamda degişmez

Değişmio zaten gün geçtikçe kötüleşiyorum daha da üstüme geliyo çok bastırıyo beni hep haksız duruma düşürüyo

gidiodum herşeymi topladm otobs durağna indm komşuma yakalndm zar zor eşimle knştrdular yavaş yavaş düzeleceğne söz verdi diz çöktü sanırım gidemycemi sandğndan öle yapıodu ne dersnz düzelir mi ?

gidiodum herşeymi topladm otobs durağna indm komşuma yakalndm zar zor eşimle knştrdular yavaş yavaş düzeleceğne söz verdi diz çöktü sanırım gidemycemi sandğndan öle yapıodu ne dersnz düzelir mi ?

Tam olarak sorunuzu bile anlamadimki. :26:
Hakkinizda hayirlisi olsun.

Sohbet edememe , beraber hiç bişey yapamama , konuşamamak ve benim boş biri oldğumu düşünmesi hep bşeyler bulup bana bağrması . 1 yıldır aynı evdeyiz o bilgisayar başında bense yatak odasında kitap okumada hep böle her gün böle. hep ayrı ayrı geçiriyoruz zamanımızı anlaşma konşma gezme yok. Beraber yapabildiğimiz hiç birşey yok. Ben sadece mutlu olmak istiyorum. Bu adamla olamam gitmek istiyorum ama gidemiyorum sadece herkes gibi sevmek ve sevilmek istiyorum sizce çok mu zor ?

Seni çok ii anlıyorum.bende benzer şeyler yaşıyorum.onun yanında artık keyif almıyorum ama o yokkende özlüyorum.bu sebeple gidemiyorum.benim eşmde 3o lu yaşlarda.değişmesini bekliyorum ama değişmiyor.o kadar oturmuşki herşey adeta kemikleşmiş.beni mutlaka haksız çıkarıyor.eşinin daha ii olmasını bekle ama karakter gerçekten değişmiyor.boşanmak insanı gerçekten korkutuyor ama zaman herşeyin belki ilacı olabilir.kendinede güven.ailenin arkanda olması şart değil.biz kadınlar aykta durabilmeliyiz.

Back
X