Biri bana yardimci olur mu acil!

bahtsizdomates

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2017
488
148
103
38
30 haftalik gebeyim rahim uzunlugu 25 mm dedi ve üzerinde durmadi defalarca sormama rağmen doktor normal karşıladı nstde şancı kasilma vs çıkmıyor bu haftalarda uzunluğun bu şekilde olması normalmi bana normal gelmiyor endişeliyim yaşayan varsa soyleyebilirmi

Aynı konu için birden fazla konu açmak yasak. Doktorun normal demiş eğer için rahat etmiyorsa başka bir doktora randevu alıp gitmelisin

Aynı konu için birden fazla konu açmak yasak. Doktorun normal demiş eğer için rahat etmiyorsa başka bir doktora randevu alıp gitmelisin
Başka doktora gitmeyi bende biliuorim her doktor farklı söyleyip kafa karışıyor öyle kolay bir doktordan randevu alınmıyor burda başına böyle bir durum gelen varmı diye sormak istedim

Başka doktora gitmeyi bende biliuorim her doktor farklı söyleyip kafa karışıyor öyle kolay bir doktordan randevu alınmıyor burda başına böyle bir durum gelen varmı diye sormak istedim
Zaten 30. Haftadasınız doğuma çok bişey kalmamış ki erken dönemde olsa doktorlar direk dinlenmeni ve fazla yorulmamanı söylüyor. Devletten alamazsınız eğer özel varsa özele gidin bir de orası baksın

Back
X