- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi Kelebek2356
-
Bugün tek duam bu oldu Allahim sen onları pişman et yaptıklarına dedim durdum o kız çocuğunun vebalini kime vercekler çok merak ediyorum vNe denilirki kadın çok üzülmüştür ama ilahi adalet diye bişey var ki mahveder insanı
Aminnn erkeklerden soğudum resmen ya bugünÇok sevdiğim bir söz vardır Simone de Beauvoir e ait "Evliliğin erkek hayatını kısıtladığı doğrudur ama kadınınkini bitirir" O kadın yıllarca çalışmış, uğraşmış belki zorluklarla karşılaşmış. Bir erkek bunun değerini bilemeyecek şekilde eğittiyse kendini o kişi asla dışardan göründüğü gibi olmaz. Umarım Rabbim herkese emeğin ve sevginin değerini bilen eşler nasip eder
Kariyi kızı bırak derken baskasininkini bırak dedim evde karin varken başkasına bakmak bile aldatmanın bir türüdür aynen sevgi konusunda senin gibi dusunyyorum bende 80 yasima geldigimde hala kocamla el ele goz goze olayim isterim ama anlatmak istedigim bu degil sevmiyorsa bosansin ama aldatmasın dürüstçe söylesin sevmiyorum desin hangi kadın hakederki bunu resmen haber vermeden kacmislar ya bide fotoğraf üstüne tuz biberSimdi taslanacagim
Bence sen dede oldun kariyi kizi birak mantigi cok yanlis.
Herkes sevgiye ve ilgiye muhtactir
Mesela ben 80 yasinda bile ask yasarim herhalde.
Kadin ve adamin arasinda ne gecti bilmiyoruz.
Misal benim dedem 70 yasinda 65yasinda bir hanimla gorusuyor.
Gorucu usulu zorla evlendirilmis. Babannemi hic sevmemis. Cocuklari ve evli torunlari var (aha da ben)
Aldatmak tabiki cok buyuk bir yanlis kesinlikle.
Ama o asik oldugu kadinla birlikte ve ben ona sovemiyorum bile..
Belki bilemedikleriniz vardir
Diger bayan da evli mi?Kariyi kızı bırak derken baskasininkini bırak dedim evde karin varken başkasına bakmak bile aldatmanın bir türüdür aynen sevgi konusunda senin gibi dusunyyorum bende 80 yasima geldigimde hala kocamla el ele goz goze olayim isterim ama anlatmak istedigim bu degil sevmiyorsa bosansin ama aldatmasın dürüstçe söylesin sevmiyorum desin hangi kadın hakederki bunu resmen haber vermeden kacmislar ya bide fotoğraf üstüne tuz biber
Kocasi ölmüş onunda evli cocuklari varDiger bayan da evli mi?
Cok yakin arkadsm vardı bekarken annesi babasindan büyüktü ve görüntü olarakta çok belli oluyordu babasina annen mi diye sorarlarms düşünün kadın cimri Üstüne basina almaz yirtik seylerle gezer durumlarida gayet iyi yedirmeyi icirmeyi sevmeyen bi tip ti babasida düzgün giyinirdi arkdsma karşı baskıcı dgldi iyiydi yani genel olarak sakın namazında kuran okuyan biriydi ki ben buna göre yargilamam insanları benim için önemli olan bunlar değildir ama toplumda bu varya namaz kılıyor kuran okuyor bu adam iyi adam gibi herneyse yıllar önce ben bu adamı bi kadınla gördüm kendi yaşlarında biraz bakımlı saci başı boyalı şok oldum ama ve ben bu adamı yıllarca bu kadınla ara sıra gordm ama.hep aynı kadın arkdsma diyemedm ya ve bi çok kişide görmeye başladı ama.kmse diyemedi kim bilir belki hala birlktedir he bide arkdsm babasnin telefnunu alms bitanesi diye isim kayitliyms sorms bu kim diye oda bitane si işte dms bu da ayrı komik:) yani demem o ki erkekler nankör :)buda nerden aklma geldiyse yazdm isteKizlar iyi aksamlar hayirli ramazanlar sinirden ölmek üzereyim benimle alakalı değil konu ama düşündükçe icim içimi yedi yazıp rahatlamak istedim.
Şimdi benim bir komşum var yakinimdaydi ama taşındılar öyle efendi bir kocası vardiki görseniz hayatta inanmam dersiniz ki bende hala konduramiyorum kendisine.
Bugün ogrendimki bu insan nusvettesi her daim başı önde gezen 3 torun sahibi şahsiyet gül gibi karısını, ona 3 çocuk vermiş ,dişini tirnagina katmış, adamı gerçekten maddende adam etmiş ,namusuna tek kelime laf ettirmemis karısını bırakıp yine bu civardaki bir komşusuyla kaçıp gitmiş.
Yıkıldım resmen ruh halimi anlatamam.
O kadar cok etkilendimki.
O kadın adına o kadar cok uzuldumki anlatamam.şu ramazan günü birine beddua ettim resmen bide pişkin pişkin sosyal medyada resimlerini paylasmislar beynim durdu ya bi kızı var daha bekar damadı var torunu var hicmi utanmadan bıraktın gittin ya o kadın o pis herifin annesine babasına senelerce bakti aynı evin içinde hicmi gurur yok hicmi utanma yok saçı sakalı agarmis dede olmuş sen kari kız peşinde kosacagina otur torunlarını buyut ya.sinirden kendini yedim kadın yıkılmıştır şimdi ya.ne haldedir tahmin bile edemiyorum elime bi verseler kescem valla neden hep mükemmel kadinlar aldatilir neden.
Aynen insallah diyorum bende ya kadını görseniz tanisaniz evine girilip oturulur elinden her iş gelir çok güler yuzludur sohbetlidir konuskandir ışte nankör olunca insan soylucek o kadar cok şey varki söyleyemiyorum"Kula bela gelmez hak yazmadıkça, Hak bela yazmaz kul azmadıkça." diye bir söz var. İnşallah tez vakitte bu nankör adam köpek gibi ortada kalır ve belasını bulur Allahtan. Böyle namussuzlara hiç acımıyorum. Sürünsün inşallah köpekler!!!
Utanmaz bitanesiymis bide karısına bi kere dedimi acaba bitanem diyeCok yakin arkadsm vardı bekarken annesi babasindan büyüktü ve görüntü olarakta çok belli oluyordu babasina annen mi diye sorarlarms düşünün kadın cimri Üstüne basina almaz yirtik seylerle gezer durumlarida gayet iyi yedirmeyi icirmeyi sevmeyen bi tip ti babasida düzgün giyinirdi arkdsma karşı baskıcı dgldi iyiydi yani genel olarak sakın namazında kuran okuyan biriydi ki ben buna göre yargilamam insanları benim için önemli olan bunlar değildir ama toplumda bu varya namaz kılıyor kuran okuyor bu adam iyi adam gibi herneyse yıllar önce ben bu adamı bi kadınla gördüm kendi yaşlarında biraz bakımlı saci başı boyalı şok oldum ama ve ben bu adamı yıllarca bu kadınla ara sıra gordm ama.hep aynı kadın arkdsma diyemedm ya ve bi çok kişide görmeye başladı ama.kmse diyemedi kim bilir belki hala birlktedir he bide arkdsm babasnin telefnunu alms bitanesi diye isim kayitliyms sorms bu kim diye oda bitane si işte dms bu da ayrı komik:) yani demem o ki erkekler nankör :)buda nerden aklma geldiyse yazdm iste
Hayır bide bayadir varmis ya nasıl hem o kadının hem karinin yatağına girebildin dimi utanmadin hiç kendindenBaşlığa cevap veriyorum: yaradılış. Bilimsel olarak kadın eş seçerken daha doğmamış çocuklarının geleceğini düşünürmüş. Çoğu kadın böyle gerçekten. Erkeklerde o düzeyde evlat sevgisi eksik. Kendisini gerçekleştirmek istiyor. Komşunuz Ada'ma çok kızdım. Benim burada en çok kızdığım mesele erkeklerin aynı Zaman'da düzen manyağı olmaları. Bir kadının yanına sığınacaklar İllaki. O komşu kadını bulmasaydı 100 yıl karısının yanından ayrılmazdı. Sevmemesi önemli olmazdı çünkü kurulu düzen. Buna çok sinirleniyorum. Madem sevmiyorsun defol git. Evde kalabalık yapma. Sevgili bulunca mı aklına geliyor sevmediğin, mutsuzluğun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?