Allah Allah. Bol dua oku canim ya ruhunu rahatlatacak. Sadece geceleri mi oluyor? Isik kapaliyken falan. Yoksa belli bi saati gecince mi?
Ben yıllardır böyleyim sabah ezan okunmasına yakın muhakkak uyanırım yanımda biri varmış gibi hissederim , uyandığımı belli etmemeye çalışırım hesapta bir kaç sn sonra kendime geliyorum , neden böyle oluyor bilmiyorum ama korkmuyorum o kadar artık.
Korkuya mahal vermeyin
Beynimizin bize oynadığı oyunlar
Ne kadar çok düşünürseniz gerçek
Olduğu kanısına varirsiniz
Korkularinizin üstüne yürüyün
Bol bol dua edin, kendinizi dusuncelerinize
Yenik düşürmeyin
Korkuya mahal vermeyin
Beynimizin bize oynadığı oyunlar
Ne kadar çok düşünürseniz gerçek
Olduğu kanısına varirsiniz
Korkularinizin üstüne yürüyün
Bol bol dua edin, kendinizi dusuncelerinize
Yenik düşürmeyin
Dedim bir yatmadan kk ya giriyim demin kedicikli konu şimdi siz korktum valla
Elimde degil maalesef ama denicem tesekkur ederim
Felak nas okumak gerekiyormuş. Kafana taktın mı oluyor bende. ama aklıma bile getirmiyorum hafızam zayıftır unutuyorum gidiyor biri gece dışarı çıkman gerek dese çıkarım o kadar rahatım ki sende aşarsın umarım her şey senin kafanda bitiyor
Okuyorum zaten elimden geldigince rahatliyorum biraz ama yine de yataktan cikamiyorum nedenseAyetel kursi yi bol bol oku minimum 7 kere rahatlarsin cnm . Tabi yanında
fatiha, ihlas , felak ve nas surelerinide
Alahh bize şah damarımızdan daha yakındır ve Allahın kullarına şevkati deniz ise annenin evladına şevkatı yanında bir damla imiş. o seni korur kollar şeytanın vesveseleri ve nefsinin oyunlarına gelme .içini ferah tut kimseye bir şey olmuyor çok şükürBende cok rahattim ya hic aklima gelmezdi boyle seyler niye boyle oldum bilmiyorum
Teşekkür ederim icimi rahatlattinizAlahh bize şah damarımızdan daha yakındır ve Allahın kullarına şevkati deniz ise annenin evladına şevkatı yanında bir damla imiş. o seni korur kollar şeytanın vesveseleri ve nefsinin oyunlarına gelme .içini ferah tut kimseye bir şey olmuyor çok şükür
İlac verir korkusuyla gitmiyorum daha once uzun bi sure ilac ictim zaten tekrar baslamak istemiyorum. Ama gecmezse mecbur gidicem tabiParanoid bozukluk, psikolog degil psikiyatriste gideceksin
Kizlar bi suredir geceleri izleniyomus hissine kapiliyorum. Uyusam kotu kotu ruyalar gorup korkuyorumuyumasam surekli izleniyomusum gibi hissediyorum,sirtimi duvara yaslamadan asla oturamiyorum biri arkamdan gelip beni sarsicakmis gibi geliyo.Sabaha kadar yatagin icinde hareketsiz oturuyorum korkudan.
Az once babam utulemem icin gomlegini verdi onu bile utuleyemedim mesela sabahi beklicem illa.
Cildiricam artik 1 aydir boyleyim psikolog da etki etmiyo napicam bilmiyorum
Abdestli yatmayi dusunmemistim hic yapicam insallah tesekkurlerTemiz dus al abdestli yat canim bide ayetelkürsi yi mutlaka oku 7 defa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?