Biri beni yatıştırsın....

kucukpisi

Hayata inat gülümse...
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2011
7.562
4.577
448
sağlık özründen tayin istedim red gelmişti. bir süre daha burada olup tekrar tayin isteyeceğim. bazı özel nedenlerden dolayı mahkemeye gidemedim.

arkadaşlar ben teknik kadrodayım. teknik işlerin yanında genel idare hizmetleri işleri de verdiler. tayin isteyeceğim için sesimi çıkartamıyorum. çünkü görevleri görüşürken üstü kapalı tehdit ettiler... kanunda bu kesinlikle yasak... ama uygulayan kim...

ama çalışırken çok koyuyor... teknik kadrodan da iş verdiler ve kafamı sadece ona yoğunlaştırmam lazım. ama arada evrak gelince bölünüyor. üstelik ilaçlarda dikkat dağınıklığı yaptıyor zaten üstüne evrak oldu mu darman duman oluyorum.

yapılanlarda etkiliyor. ellerim ayaklarım titriyor şimdi... nasıl yardımcı hizmetler sınıfındaki personele hadi gel evrak yaz arada da masaları sil denilmiyorsa. bana da yapılmaması lazım. ama yapılıyor... çok sinirliyim ya....

beni yatıştırın soluğu müdürün odasında almayayım....

Öncelikle sakin ol.
Daha sonra önemli olan işten başla.
Mesela evrak ivedi ise onu çalış.

sağlık özründen tayin istedim red gelmişti. bir süre daha burada olup tekrar tayin isteyeceğim. bazı özel nedenlerden dolayı mahkemeye gidemedim.

arkadaşlar ben teknik kadrodayım. teknik işlerin yanında genel idare hizmetleri işleri de verdiler. tayin isteyeceğim için sesimi çıkartamıyorum. çünkü görevleri görüşürken üstü kapalı tehdit ettiler... kanunda bu kesinlikle yasak... ama uygulayan kim...

ama çalışırken çok koyuyor... teknik kadrodan da iş verdiler ve kafamı sadece ona yoğunlaştırmam lazım. ama arada evrak gelince bölünüyor. üstelik ilaçlarda dikkat dağınıklığı yaptıyor zaten üstüne evrak oldu mu darman duman oluyorum.

yapılanlarda etkiliyor. ellerim ayaklarım titriyor şimdi... nasıl yardımcı hizmetler sınıfındaki personele hadi gel evrak yaz arada da masaları sil denilmiyorsa. bana da yapılmaması lazım. ama yapılıyor... çok sinirliyim ya....

beni yatıştırın soluğu müdürün odasında almayayım....
Sana neden bu kadar taktı bunlar?

sakin ol lütfen mahkemeye gitsen ne olacak ki çözüm yok işi yavaşlat öncelikle nie yapmadın derlerse yetişemiorum elimden gelen bu daha iyisini yapamaya çalışırım diyip geç kendini bu kadar yıpratmana üzmene sinirlendim :D

Bence sen soluğu müdürün odasında al. Görevtanımı diye bişi var. Sana göz göre göre mobbing yapıyolar

Bence sen soluğu müdürün odasında al. Görevtanımı diye bişi var. Sana göz göre göre mobbing yapıyolar

tekrar tayin isteyeceğim. az önce yazdığım gibi. iyilik yapacağız dilekçeni bizce uygundur deyip ile göndereceğiz dediler. sorun çıkartırsan yapmayız gibi konuştu müdür. direk ile başvuru yapamıyormuşum.

tekrar tayin isteyeceğim. az önce yazdığım gibi. iyilik yapacağız dilekçeni bizce uygundur deyip ile göndereceğiz dediler. sorun çıkartırsan yapmayız gibi konuştu müdür. direk ile başvuru yapamıyormuşum.
İyilik değil bunun adı. Dava acarsın o zaman. Senin kanıtlanmış bir hastalığın ve raporun var. Sen boynunu eğdikce eziyolar ben sinirlendim burda valla

sakin ol lütfen mahkemeye gitsen ne olacak ki çözüm yok işi yavaşlat öncelikle nie yapmadın derlerse yetişemiorum elimden gelen bu daha iyisini yapamaya çalışırım diyip geç kendini bu kadar yıpratmana üzmene sinirlendim :KK70:

haklısın. içimde yok. önümde evrak varken bitirip diğer işe döneyim diyorum. kendimi zorlayıp yapmam lazım galiba

sessiz olan eziliyor. yoksa daha yeni geldim. bilen eden yok beni.
Kötü o zaman ya. Genelde özelde olur böyle şeyler yeni geleni barındırmak gibi nedenlerden dolayı da devlette de olması bana anlamsız geliyor. Nasıl olsa birbirinin ayağını kaydırma diye bir şey yok.
Sen konuşman gereken zamanda yerli yerinde konuş sessiz durma. Kendini ifade et bir şekilde.
Hatta bir tanesiyle güzelce konuşabilirsin bile ortamını bulabilirsen.

İyilik değil bunun adı. Dava acarsın o zaman. Senin kanıtlanmış bir hastalığın ve raporun var. Sen boynunu eğdikce eziyolar ben sinirlendim burda valla

özel durum var canım. dava açsaydım ilk önce dilekçemi reddedenlere dava açardım. ama öle bir zaman ki elim kolum bağlı kaldı.

red gerekçesi ne

buraya yazmazsan özelden gönder red gerekçesini ; bir bakalım neden böyle olmuş

Sağlık özrü tayin için yeterli bir hastalıktan mı?

Kötü o zaman ya. Genelde özelde olur böyle şeyler yeni geleni barındırmak gibi nedenlerden dolayı da devlette de olması bana anlamsız geliyor. Nasıl olsa birbirinin ayağını kaydırma diye bir şey yok.
Sen konuşman gereken zamanda yerli yerinde konuş sessiz durma. Kendini ifade et bir şekilde.
Hatta bir tanesiyle güzelce konuşabilirsin bile ortamını bulabilirsen.

yok ya burada da sürülme diye bir olay var. daha yenilerde bir adamı uzak bir ilçeye sürmüşler... hemde dandik tutanaklarla...

güzelce konuştum olmadı. çocuk gibi eşimi getirip konuşturmakta istemiyorum.

Bence sizi sessiz sakin görmüşler, yüklemişler işleri sana. Malesef kamu da bu böyledir. iyi niyetinle, sesiz sakinliginle ve çalışkanlığınla kaybedersin.. Baktılar verdikleri işleri yapıyorsun, devamı geliyordur. Çözümü sorarsan yapmayacaksın.. Erteleyeceksin.. Çalışıyormuş gibi yapıp çalışmayacaksın.. Kimse gelip de bir şey yapamaz.. Çok üstüne gelirlerse, ayıl bayıl.. Kendini hastaneye kaldırt.. Konuşsan da hiçbir fayda gelmez.. Çünkü herkes gücünün yettiğine yüklenir. Bu arada merak ettim, hangi kurum da çalışıyor sunuz?

Sağlık özrü tayin için yeterli bir hastalıktan mı?

alerjik astımım var. ama yüksek alerjilerim var. basit değil. hap da kullanamıyorum. onlara da alerjim var. sürekli acillerdeyim.

burada doktor yok. o nedenle doktor olan bir yerde diye raporum var. ve doktor olmadığına dair bir yazım.

ben anlamadım
ne ıs yaptırmaya calısıyorlar sıze

işin ilginci red gerekçesi yok yazılmamış, sadece ilgili dilekçeniz uygun bulunmamıştır yazıyor.

ama onun bir gerekçesi olması lazım;

sonuçta mazeret tayin talepleri internet üzerinden yapılmıyor mu; siz böyle bir dönem olmadan mı tayin istediniz genel içerikli bir dilekçe ile

ama onun bir gerekçesi olması lazım;

sonuçta mazeret tayin talepleri internet üzerinden yapılmıyor mu; siz böyle bir dönem olmadan mı tayin istediniz genel içerikli bir dilekçe ile

düz memurların tayinleri döneme bağlı değil. istediğiniz zaman verebiliyorsunuz. red gerekçesi gerçekten yok.

Back
X