- 11 Nisan 2011
- 514
- 9
- 118
- Konu Sahibi seheryelikiz
-
bu aralar benim de acayip iştahım açıldı yaaa yiyorum yiyorum doymuyorum doysam da gözüm doymuyo :84:
"kompklex " bu ne canım kflakes mi demek istedin anlamadım :44::44:
kırlangıçlarcnm senin iştahına burdan dur !!! diyorum ve seni yeni açtıgım konumuza davet ediyorum...izmirli hanımların makarası herkesi bekliyorum...dert falan yok makara yapıcaz sende gel öpüldün
ya kislar diete basladim güa ama herseyi yiyesim gelio istahim cok acik helede pc basina gecince abur cubur delisi oldum4 ayda 5 kilo aldim bu kilolari nasil vercem ben acil destek ve gaz bekliom :)
istah kapatan yiyecekler nelerdir ? abur cubur cnm cektiginde kompklex yesem kilo yaparmi..
arkadaşım yediğin kilo aldıran her şeyde böcekler kaynıyor sonra senin midene yerleşiyor onları evinde değil midende besliyorsun..vıcık vıcık..renkleri nerden geliyor sandın..helede iç kola mola sen..DUR gari DURRRRRpc başına gelince böcek fırlatırım sana..
oldumubakarsın iğrençliğim aklına gelirde durursun:)))
harikasin hayatim dabbikii oldu iyy bütün yiyicekeler eeg böcekli :)) hiihihiih
istahina dur diyemiyormus musmusssss..... bak sen hele . ye de gor gununu her yerinden lombur lombur etler sarksin kiyafetlerin olmasin herkesayyy ne kadar kilo almissin diye bi soyle baksin.al da kapilardan geceme. HEMEN O ISTAHA DUR DIYORSUN CANIKO :95::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?