- 31 Mart 2016
- 77
- 13
- 3
- Konu Sahibi gulumsekaderine69
-
Konuşmuyo ama sevişiyoÖzgüven eksikliği...
O an ağzınızdan çıkacak şeyi kestiremediğinizden, ya yanlış bir şey söylersem ve tepki alırsam diye muhtemelen konuşmamayı tercih ediyorsunuz.
Şu 3 günlük dünyada ölüm ve zaman dışında her şeyin çaresi olduğuna göre, dışa vurun içinizi ha yanlış ha doğru...
Yazık ya valla olaya böyle bakmanız beni çok üzdü. Hiç bizaman hiç bişey göründüğü gibi değildir bunu umutmayın. Neyse kusura bakmayın gerçekten böyle insanlara böyle şeyler sorduğum için çok pişmanım.Cıks cıks cıks bak bu olmadı şimdi ama.yukarda sana verdiğim nasihatı geri alıyorum cınım.konularıns baktımds erkek arkadaşla iş ilerlemiş de hamile olabilir miyim soruları sorulmuş .kendinl ifade edemediğine inanmıyorum canım gayet gğzel de iletişim kurabiliyormuşsun canım.yemedik
Yazık.. kimlere ne sormuşum. Üzüldüm kendi adıma.Konuşmuyo ama sevişiyo
konuları kapatma gibi bir ayar var sanırım öyle yapYazık.. kimlere ne sormuşum. Üzüldüm kendi adıma.
Cıks cıks cıks bak bu olmadı şimdi ama.yukarda sana verdiğim nasihatı geri alıyorum cınım.konularıns baktımds erkek arkadaşla iş ilerlemiş de hamile olabilir miyim soruları sorulmuş .kendinl ifade edemediğine inanmıyorum canım gayet gğzel de iletişim kurabiliyormuşsun canım.yemedik
Ne kadar ayıp yaptığınız. Kız size mi soracaktı kiminle ne yaşayacağını?
İşte insanlar düşüncesiz ben bu insanlarla neden iletişim kurayım ki ? Belki yapmak zorunda kalmışımdır belki istemeye istemeye yapmışımdır .. herseyi istedikleri gibi yönlendirebiliyorkar sevişen insanlar güzel konuşacak diye bi kural var da ben mi bilmiyorum
Psikolojik bir sorunu var belli ki onunla ilgili yardım/fikir istemiş. Sevişen insanların sorunları olmamalı mı?
Nerden kapatılıyo ben bulamadım Dengesiz insanların demgesiz yorumlarına maruz kalmak istemiyorumkonuları kapatma gibi bir ayar var sanırım öyle yap
Okulum bitmedi zaten 6.senemdeyim için rahat olsun burda milleti kandıracak değilimMatematik öğretmenliği okumak kolay değil çevremden biliyorum.böyle bir sorununuz varsa koskoca 4 sene nasıl üniversite bitirdiniz bence kendinize haksızlık ediyordunuz .öyle büyütecek bişey olsa öğretmen olamazdınız en azından bitiremezdiniz sadece aile de slze karşı bir ezme dırumu var herhalde .kendiniz bile başa çıkabilirsiniz bu sorunla .
Öncelikle herkese merhabalar. Benim şöyle bi sorunum var ben insanlarla konuşamıyorum gercrkten çok ciddi iletişim bozukluğu var bende hakkımı savunamıyorum 24 yasında bir matematik öğretmeni adayı olarak insanlarla birebir yada toplum içinde nasıl konuşulur bilmiyoryn yıllarca hep susturuldum ailem taradından sus sus sus diye bişey olsa annem ilgilendi hakkımı savundu kendimi savunmayı öğrenemedim hep oturdum sessizce ağladım insanlara bağıramıuorum kıramıyorum ama en son bi doktor ile yasadığım bi olay sonrasında bu sorunu asmam gerektşğini düşündüm babam sen nasıl öğretmensin ya diye bna kızdığında gördğm bu eksikliğimi annem insanlar ile konuşurken çok ezik duruyosun dediğinde farkettimben bu sorunu nasıl aşıcam yardım edin lütfen yazarsk kndini ifade ediyorum ama ko nu şa mı yo rum .. erkek arkadaşım bile bu durumdan şikayetci konuş bnle yazma diyo tartışıyoruz mesela o banasaydıruyo bn tlfu kapatıp mesaj atıyorum cevao veremiyorum çok ciddiyim yardımmmm
Öncelikle herkese merhabalar. Benim şöyle bi sorunum var ben insanlarla konuşamıyorum gercrkten çok ciddi iletişim bozukluğu var bende hakkımı savunamıyorum 24 yasında bir matematik öğretmeni adayı olarak insanlarla birebir yada toplum içinde nasıl konuşulur bilmiyoryn yıllarca hep susturuldum ailem taradından sus sus sus diye bişey olsa annem ilgilendi hakkımı savundu kendimi savunmayı öğrenemedim hep oturdum sessizce ağladım insanlara bağıramıuorum kıramıyorum ama en son bi doktor ile yasadığım bi olay sonrasında bu sorunu asmam gerektşğini düşündüm babam sen nasıl öğretmensin ya diye bna kızdığında gördğm bu eksikliğimi annem insanlar ile konuşurken çok ezik duruyosun dediğinde farkettimben bu sorunu nasıl aşıcam yardım edin lütfen yazarsk kndini ifade ediyorum ama ko nu şa mı yo rum .. erkek arkadaşım bile bu durumdan şikayetci konuş bnle yazma diyo tartışıyoruz mesela o banasaydıruyo bn tlfu kapatıp mesaj atıyorum cevao veremiyorum çok ciddiyim yardımmmm[/QUOTEço.
Rabbişrahli sadri ve yessirli emrivahlul ukdeten min lisani yefkahu kavli.
Anlami:
Ey rabbim. Göğsümü aç, genişlet. İşimi kolaylaştır. Dilimde bulunan düğümü çöz de, anlasınlar beni”
Kaynak: (Taha süresi 25-28. ayetler)
Ayıp ediyorsunuz benceCıks cıks cıks bak bu olmadı şimdi ama.yukarda sana verdiğim nasihatı geri alıyorum cınım.konularıns baktımds erkek arkadaşla iş ilerlemiş de hamile olabilir miyim soruları sorulmuş .kendinl ifade edemediğine inanmıyorum canım gayet gğzel de iletişim kurabiliyormuşsun canım.yemedik
Bir insan evlilik dışında bir hata yapmis ve aralarinda bir iliski gecmis olabilir suanda konumuz bu degil buraya insanlar dertlerini sıkıntılarını dile getirmek icin yaziyolar dogruyu yanlisi yanlizca allah bilir azicik inanciniz varsa insanlarin sorunlariyla alay etmeyi bırakın yargılayıcı sadece allahtir her koyun kendi bacagindan asilir siz kendi iliskilerinize bakin burda bu arkadasimizi rencide ederek kul hakkina girdiniz zaten daha fazla küçülmeyin...Konuşmuyo ama sevişiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?