Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında böylelerinin tedavi olması lazım...Allah tez zamandao güvendiğin seyi koparir isallah.
Maalesef var canım böyle sapiklar belki hatırlarsınız Ankara'da vardı yol sorma bahanesiyle arabanın içinde mas....n yapan pislik çektiği videoları paylasmisti..Kalabalık bir metrobüste anasını kardeşini karısını ya da kendisini fordlamamı isteyenler mesaj atın şeklinde bir profili bilgisi olan birinin çok ciddi olduğunu düşünmüyorum, bir de fotoları kim çekmiş, hem fordlayacak hem de selfie yapacak, kadınların salak olması gerek tepkisiz kalmak için. Bana troll işi gibi geldi. Gerçek fordçu kendini saklamak için akla kara seçer, öküz olur. Bu bildiğin sanki fordçu değil de toplumda saygın bir iş yapan işadamı.
Valla ciddiyim toplu taşıma araçlarını kullananlar taşımalı...
Zaten sesi de çıkmaz pisligin kivransin dursun...
Tabii kii cesur olmak gerekiyor maruz kalanların kii bi daha yapamasinlar....
'çok zevkli sizde yapın'böylelerine hadlerini bildirin kızlar. geçen sene biraz kalabalık otobüste bir kızı sıkıştıran birini görmüştüm ama tam emin olamamıştım. gittim kıza yer değiştirelim mi dedim yüksek sesle. adama yüzümü döndüm pis pis baktım. otobüsten inene kadar bakışlarımla rahatsız ettim. çok zevkli sizde yapın.