Biri Canım Diğeri Cananım

babanın bu şekilde değerlendirmesi gayet normal. haksız da sayılmaz. seni sağlama almak istediği için ona kızma. sonuçta onun üniversiteyi kazanıp kazanamayacağı henüz belirsiz.

+1
Babayı haksız bulmadım.
Çocuk üniversiteye başlasın öyle getir önüne.

Kesinlikle eğitim seviyesi birlikteliklere engel değildir yüzde yüz emin söylüyorum gerçek aşk varsa asla engel değil. İki tarafta bi şekilde taşı sıkıp suyunu çıkartır yine geçinilir. Ama ya huzur? Huzur diplomalarla olmuyor malesef

Haklısınız tabi ki ama erkek arkadaşımın mesleği var bir franching işi açabilirse gündem de olan kahvecilerden hem iyi para kazanır hemde eğitimine yoğunlaşır diye düşünüyorum. Babam da sonradan bitirdi ve bunu söylediğim de kaç kişi var mı bu örnekten üstelik sen ne kadar öndesin bu adam ucacak mı diyor

maddi durumu iyi mi arkadaşınızın? sermayesi var mı?

Kesinlikle eğitim seviyesi birlikteliklere engel değildir yüzde yüz emin söylüyorum gerçek aşk varsa asla engel değil. İki tarafta bi şekilde taşı sıkıp suyunu çıkartır yine geçinilir. Ama ya huzur? Huzur diplomalarla olmuyor malesef
Bende buna inanıyorum. 500 gündür çıkıyoruz ve çok şükür anlaşıyoruz aramızda ucurumlar yok hatta o diyor bazen bana bu kadar dar bakışlı olma diye.

Bende buna inanıyorum. 500 gündür çıkıyoruz ve çok şükür anlaşıyoruz aramızda ucurumlar yok hatta o diyor bazen bana bu kadar dar bakışlı olma diye.

şu an böyle ama zamanla sen ileri gideceksin. ve eğitimine devam etmek istiyorsun. farkındalıkların değişecek emin ol. arkadaşının eğitimini sürdürmeme ihtimali var. ben eğitim farkının evliliğe engel olduğuna şahit oldum. özellikle kadının önde olması sıkıntı yaratabiliyor. babana hak veriyorum ben.

Bu arada babanı cidden takdir ettim kızının doktora yapmasını istiyor. Babanı tebrik ediyorum burdan , çoğu baba kadın doktorayı ne yapsın eninde sonunda evde oturup çocuk bakacak kafasında.

şu an böyle ama zamanla sen ileri gideceksin. ve eğitimine devam etmek istiyorsun. farkındalıkların değişecek emin ol. arkadaşının eğitimini sürdürmeme ihtimali var. ben eğitim farkının evliliğe engel olduğuna şahit oldum. özellikle kadının önde olması sıkıntı yaratabiliyor. babana hak veriyorum ben.

+1

eşim üniversite mezunu ben hem çalışıyorm hem yüksek lisansa uğraşıyorum ve eşim beni destekliyor. Şuanda da maaşı benden biraz az mesela. Ama adam ek iş bakıyor çocuk olacak daha fazla kazanmamız lazım dye. Benden ince düşünüyor.

Benden daha iyi olsa da sorun yaşabilirim . Tam bir doğrusu yok ki bu işin. Ve değişecekse bu kararı ben vermek istiyorum şu an bitirirsem severek bitiririm ve tekrar barışabiliriz. Hataysa kendim görmek istiyorum.

eşim üniversite mezunu ben hem çalışıyorm hem yüksek lisansa uğraşıyorum ve eşim beni destekliyor. Şuanda da maaşı benden biraz az mesela. Ama adam ek iş bakıyor çocuk olacak daha fazla kazanmamız lazım dye. Benden ince düşünüyor.
Önemli olan düşünmek değil midir zaten. Okul mu belirliyor bu düşünmeyi.

21 yaş babaya açılmak için erken bir yaş değil mi ?
henüz okul bitmemiş daha 2 sene var belki fikirleriniz değişecek.. kendiniz demişsiniz zaten yaşayıp görüp kendim karar vermek isterim diye.. ee şu an evlenecek halinizde yok..
kesinlikle bir hata yapıp adamında kulağına su kaçırmışsınız..

biri görse ne olacak evet sevgilim ama henüz ne olacağını bende bilmiyorum derdiniz..
anladığım kadarıyla babanız dar görüşlü bir adam değil..
ama siz bu yaşınızla benim evlenmek istediğim adam diye karşısına çıkarsanız o da haklı endişelerini dile getirir..

henüz okul bitmemiş daha 2 sene var belki fikirleriniz değişecek.. kendiniz demişsiniz zaten yaşayıp görüp kendim karar vermek isterim diye.. ee şu an evlenecek halinizde yok..

bir görse ne olacak evet sevgilim ama henüz ne olacağını bende bilmiyorum derdiniz..
ama siz bu yaşınızla benim evlenmek istediğim adam diye karşısına çıkarsanız o da haklı endişelerini dile getirir..
Ben evlenmek istiyorum demedim biri var dedim. Ve eğer söylemezsem o zaman kıyamet kopardı annem çok daha önceden biliyordu 1-2 aydır biliyorum dedi bana neden söylemedin diye kızdı babam devam edeceksen de bilgim olsun diyor.

Benden daha iyi olsa da sorun yaşabilirim . Tam bir doğrusu yok ki bu işin.

hiçbir şeyin garantisi yok ki. sadece elimizdeki şartlara bakıp tedbir almaya çalışıyoruz. elimizde üniversite okuyan, doktora yapmaya yönlendirilen bir kız ile liseyi (sanıyorum dışarıdan) okuyan bir erkek var. zamanla ufkunuz genişledikçe konuşacak ortak şeyler bulmakta zorluk çekme ihtimaliniz var. bu ihtimali değerlendirmeniz yerinde olur. babanız bunu bildiği için endişeleniyor.

Önemli olan düşünmek değil midir zaten. Okul mu belirliyor bu düşünmeyi.
okul belirlemiyor ben birebir şahidim. Eşim üniversite mezunuyken ben ikinciye başlıyorum ee? İyice uçalım profesör olsam nolcak yani mesela? Hiçbi şey. Ne değişir ki. Aşık olduğum adamlayım her gün daha çok seviyorum. Benim içinde elinden geleni yapıyor hatta daha fazlasını. Diploma nedir ki? Çok gördüm iki diplomalı öküz.

Aslinda baban seni cokta zor durumda birakmamis. Iyi dusun karar ver demis. Kotu birseyde degil. Sende iyi dusun karar ver. Baban illa yok dememism evet dersen beninsil dememis.
Kendine dert etme. Okadar buyuk sorun yok ortada.

biri görse ne olacak evet sevgilim ama henüz ne olacağını bende bilmiyorum derdiniz..

Katılıyorum , ben de üniversite flörtümle evlenmedim. Konu sahibesi de belki 1 yıl daha çıkıp ayeılıcak, 21 yaşında evlilik diyip ortalığı karıştırmanın alemi yok.

hiçbir şeyin garantisi yok ki. sadece elimizdeki şartlara bakıp tedbir almaya çalışıyoruz. elimizde üniversite okuyan, doktora yapmaya yönlendirilen bir kız ile liseyi (sanıyorum dışarıdan) okuyan bir erkek var. zamanla ufkunuz genişledikçe konuşacak ortak şeyler bulmakta zorluk çekme ihtimaliniz var. bu ihtimali değerlendirmeniz yerinde olur. babanız bunu bildiği için endişeleniyor.
Ama o da ilerleyecek sabit kalmayacak ki ben ona dedim okul bitmezse evlenmem diye.

Back
X