Biri Canım Diğeri Cananım

okul belirlemiyor ben birebir şahidim. Eşim üniversite mezunuyken ben ikinciye başlıyorum ee? İyice uçalım profesör olsam nolcak yani mesela? Hiçbi şey. Ne değişir ki. Aşık olduğum adamlayım her gün daha çok seviyorum. Benim içinde elinden geleni yapıyor hatta daha fazlasını. Diploma nedir ki? Çok gördüm iki diplomalı öküz.
Bunu babama nasıl anlatacağım işte sorun da bu :(

Ben evlenmek istiyorum demedim biri var dedim. Ve eğer söylemezsem o zaman kıyamet kopardı annem çok daha önceden biliyordu 1-2 aydır biliyorum dedi bana neden söylemedin diye kızdı babam devam edeceksen de bilgim olsun diyor.

o zaman sizde burada yazdığınız şekliyle söyleseydiniz.. böyle böyle biri var görüşüyoruz ama henüz ne olur ne olmaz bende bilmiyorum .. ondan bundan duyma diye söylemek istedim şeklinde olaya girseydiniz..
adam niye evlenince evi sen mi geçindireceksin moduna girsin ki o zaman..

Aslinda baban seni cokta zor durumda birakmamis. Iyi dusun karar ver demis. Kotu birseyde degil. Sende iyi dusun karar ver. Baban illa yok dememism evet dersen beninsil dememis.
Kendine dert etme. Okadar buyuk sorun yok ortada.
Okuduğum şehre gelince aradım ben geldim diyecektim açmadı annemi aradım özür dileyip bitirecekmişssin bu işi dedi yani benimle konuşmuyor.

Katılıyorum , ben de üniversite flörtümle evlenmedim. Konu sahibesi de belki 1 yıl daha çıkıp ayeılıcak, 21 yaşında evlilik diyip ortalığı karıştırmanın alemi yok.
Ben evlilik demedim ki haberi olsun istedim arkamda olmalarını destek olmalarını ben babamdan birşey saklamayı sevmiyorum.

Bence sevgılın babanla knussun duzelır hersey ayrıca ascılarda ıyı para kazanıyr ulke sartlarına gre

o zaman sizde burada yazdığınız şekliyle söyleseydiniz.. böyle böyle biri var görüşüyoruz ama henüz ne olur ne olmaz bende bilmiyorum .. ondan bundan duyma diye söylemek istedim şeklinde olaya girseydiniz..
adam niye evlenince evi sen mi geçindireceksin moduna girsin ki o zaman..
O ileriyi düşünüyor direkman o yüzden böyle davramıyor. Ben babama dedim herşeyden önce okulum diye. Evlilik falan çok erken dedim.

Bunu babama nasıl anlatacağım işte sorun da bu :KK43:
Anlatamazsın. Baban durumu kabullenecek ya da sen mecburen vazgeçeceksin malesef. Çünkü bu bakış açısı değişmiyor. Bizim maaş farkımız bile tanıdıklarım tarafından aylarca konuşuldu mesela. Bi insanın kafasını değiştirmek çok zor.

Eğer sevginiz gerçekse zaten sonuç evlilik olur. Vazgeçmezseniz okullar bitene kadar, baban da kararlılığınızı görür bişey diyemez. Eninde sonunda yumuşar yani. Kimseyi egitim durumu yuzunden hor görmemek lazım. Üniversite mezunuyum, üç senedir lise mezunu eşim çalışıyor. Benim babam da ilk başta maaş hesabı yaptı, hatta eşimi bi kafeye çağırmış orda rencide edercesine konuşmuş. Ama babamın hesabı tutmuyor, Allah düşürmesin kimsenin eline, Allahımdan başkasına el açtırtmasın. Muhtaç olmamı bekliyor halen babam,ama emeklerimin karşılığını alıcam bu sene inşallah. Ve eğer bu sene istediğim işi kazanırsam eşimi üniye yazdırcam, ona da ben bakıcam helal hoş olsun...

okul belirlemiyor ben birebir şahidim. Eşim üniversite mezunuyken ben ikinciye başlıyorum ee? İyice uçalım profesör olsam nolcak yani mesela? Hiçbi şey. Ne değişir ki. Aşık olduğum adamlayım her gün daha çok seviyorum. Benim içinde elinden geleni yapıyor hatta daha fazlasını. Diploma nedir ki? Çok gördüm iki diplomalı öküz.

eşiniz üniversite mezunuymuş yani o sosyal ortamı görmüş biliyor. sıkıntı çıkması için bir sebep yok. yüksek lisans doktora çok belirleyici olmaz. çocuk henüz liseyi bile bitirmemiş. mutlaka tek şart okuması değil ama ileride sorun yaşanma ihtimali var.

Okuduğum şehre gelince aradım ben geldim diyecektim açmadı annemi aradım özür dileyip bitirecekmişssin bu işi dedi yani benimle konuşmuyor.
Uzgunum. Pekte dogru bir davranis degil. Babaniz iyiliginizi istiyordur ama baski ile olmaz boyle seyler ki heleki oglanin kotu bi huyu yoksa.

sevgilin gerçekten iyiyse ve aşıksanız neden vazgeçesin ki?
doktoranı da yaparsın o da kendini geliştirir olur gider
ama baban için yine de yetersiz gelebilir tabi

bende öyle oldu yani

Babam şimdi aradı ya ben ya o tercihi yap dedi yoksa seni hayatımdan çıkartırım dedi annem de yanında ağlıyor. Ben böyle devam ettiremem ailem bu kadar üzülürken.

Babam şimdi aradı ya ben ya o tercihi yap dedi yoksa seni hayatımdan çıkartırım dedi annem de yanında ağlıyor. Ben böyle devam ettiremem ailem bu kadar üzülürken.

Allah allah baban neden bu kadar aşırı tepki veriyor çözemedim?

Yaşın çok genç, ilerde fikrin değişecek belki bu çocukla evlenmiceksin; neden bunun hesabını şimdiden yapıyor....garip.

he tamam ayrıldım de gitsin ya amaaan bu babalar da çok acayip
kötü bişeyini görse tamam da
aynı sana yaptıklarını ben de yıllar önce yaşadım

Ben bu üniversite ortamı görmek şart vs gbi şeylere de inanmıyorm ne ortamı ne sosyalliği lisedeki danaların öküz olmuş hali işte :işsiz: baban çok abartmış. Belki de kendiliğinden bitecekti bitmese de sevgilin çok iyi bi meslek sahibi olacaktı arayı kapatacaktı ki bence bi ara ya da mesafe söz konusu değil. Babana ayrıldığını söyle en azından üzülmesinler gerisi sana kalmış

Senin sevgilinden üstün olduğun tarafın ne ben onu anlamadım. Para da, maaş da ya da okulda üstünlük mü?

baban yarın çocuğa para verip kızımın peşini bırakacaksın ülenn dese şaşırmam. sen ayrıldım de ayrılma. ya ilerde çok pişman olursan o ne olcak. kötü karakteri yoksa gerek yok ayrılmana. o arada da iyice tanı. seni seviyo mu ,evlilik hakkında ne düşünüyo, hayatı nasıl geçirmeyi planlıyo vs öğren

baban yarın çocuğa para verip kızımın peşini bırakacaksın ülenn dese şaşırmam. sen ayrıldım de ayrılma. ya ilerde çok pişman olursan o ne olcak. kötü karakteri yoksa gerek yok ayrılmana. o arada da iyice tanı. seni seviyo mu ,evlilik hakkında ne düşünüyo, hayatı nasıl geçirmeyi planlıyo vs öğren
Gerçekten bitti arkadasından iş çevirmek istemiyorum. Ama bizim için bitmedi biz hala çok seviyoruz. Ben ona şu dakika evlenelim desem koşup gelir. Karakteri de o kadar güzel ki.

Back
X