Biri Canım Diğeri Cananım

Ben bu üniversite ortamı görmek şart vs gbi şeylere de inanmıyorm ne ortamı ne sosyalliği lisedeki danaların öküz olmuş hali işte :işsiz: baban çok abartmış. Belki de kendiliğinden bitecekti bitmese de sevgilin çok iyi bi meslek sahibi olacaktı arayı kapatacaktı ki bence bi ara ya da mesafe söz konusu değil. Babana ayrıldığını söyle en azından üzülmesinler gerisi sana kalmış
Arkasından iş çevirdiğimi duyarsa daha çok imkansızlaşırız.

Baban senin ilerde rahat etmeni istiyor bir bakıma da haklı
Haksiz olduğu şey ise henüz erkek arkadaşını tamımadan onun hakkında yargı da bulunuyor
Senden çok daha fazla maaş alan birisi sana kötü davranabilir,aldatabilir vs vs
Babanı erkek arkadaşınla tanıştırmayı ve çekindiği konular hakkında beraber konuşmanızı denesen kabul eder mi
Ederse bir nebze rahatlar diye düşünüyorum

Ne güzel bir baban var Allah uzun ömürler versin en azından seni dinliyor ve özelini paylaşabiliyorsun ben olsam böyle bir babayı asla kırmazdım. İyi düşün baban haklı olabilir...

Ve babamın değerlendirme kriteri benim doktora yapmış olup onun ortaokul mezunu olması. Ama daha öyle bir durum yok.
Sizin doktora yapacağınız ne malım üniversiteyi bitireceğiniz ne malum sizinki doğmamış çocuğa don biçmek olmuş biraz hayatta hiçbieşeyin garantisi yok nemalesefki

Bu kadar erken söylemekle gerçekten büyük hata yapmışsınız.Zaten erkek arkadaşınız bunu halletmeye çalışıyorduysa en azından açıktan okulunu bitirdikten sonra söyleyebilirdiniz.Bu saatten sonra ne yapacağınız tamamen sizin tercihinize kalmış.Ben bilemiyorum çünkü hiç birşeyi düzene koymadan babama söylemiceğim için, söylediğimde olumsuz tepki alsaydım ne yapardım bilemiyorum hiç.

Baban senin ilerde rahat etmeni istiyor bir bakıma da haklı
Haksiz olduğu şey ise henüz erkek arkadaşını tamımadan onun hakkında yargı da bulunuyor
Senden çok daha fazla maaş alan birisi sana kötü davranabilir,aldatabilir vs vs
Babanı erkek arkadaşınla tanıştırmayı ve çekindiği konular hakkında beraber konuşmanızı denesen kabul eder mi
Ederse bir nebze rahatlar diye düşünüyorum
Babamın pikolojik rahatsızlığı var kendini çok yukarda görüyor. Erkek arkadaşımı da düşük gördüğü için onunla konuşmaya tenezzül etmez bile.

Bu kadar erken söylemekle gerçekten büyük hata yapmışsınız.Zaten erkek arkadaşınız bunu halletmeye çalışıyorduysa en azından açıktan okulunu bitirdikten sonra söyleyebilirdiniz.Bu saatten sonra ne yapacağınız tamamen sizin tercihinize kalmış.Ben bilemiyorum çünkü hiç birşeyi düzene koymadan babama söylemiceğim için, söylediğimde olumsuz tepki alsaydım ne yapardım bilemiyorum hiç.
Haklısınız ben hep başkasından duymasından korktum o yüzden acele ettim.

Ne güzel bir baban var Allah uzun ömürler versin en azından seni dinliyor ve özelini paylaşabiliyorsun ben olsam böyle bir babayı asla kırmazdım. İyi düşün baban haklı olabilir...
İnsanlar hata yapmazlar mı babam alkollü değilken güzel konuşur da her gece alkol aldığı için yine bildiğini okutur. Ben kendi hayatımı değil babamın benim için seçtiği hayatı yaşıyorum.

Ve babamın değerlendirme kriteri benim doktora yapmış olup onun ortaokul mezunu olması. Ama daha öyle bir durum yok.

yuksek lisans mezunu bir matematikçiyim. esim lise mezunu. 2 yillik uniye baslamis ama bitirememis simdi aöf de meslegiyle ilgili bolumu bitirmeye calisiyor. ben de aöf den ekstra bir bolum daha okuyorum.
benim de universitede kalma hayalim vardi ama asker yani tayinci bir eşle bu mümkün olmadığından simdi kpss ye hazirlanmaya çalışıyorum. 1 kızımız var bir de:anne:

mutluyuz çok şükür.
önünüzde zaman var nasil olsa zamana bırakın ve bu surecte mumkunse babanıza bi daha acmayın bu konuyu bence.

Yani baban da öyle büyük konuşmuş ki, doktora bile yapmışsın.

Hayaller ve hayatlar :KK14:

Yarın öbür gün bu çocuk okul okur, okumaz bilemem ama iyi bir yere gelirse, belli statü ve mal sahibi olursa ve sen okuyup da işsiz kalırsan baban ne diyecek o zaman? Şu anda o kadar çok işsiz ünv mezunu var ki ya da üç kuruşa çalışan. Hadi mezun oldun ve çalıştın, eeee belli de olmaz adam maaşta seni ikiye katlar. Aşçılar çok iyi paralar alıyor.

Hani çocuk okumayacağım dese anlarım ama okuyacağım diyor, daha ne yapsın, ihtimaller üzerinden ilişki mi sonlanır?

babana söylemek için acele etmişsin.
belli ki okul bitmeden evlenme durumu olmayacak. o zamana kadar erkek arkadaşında baya yol alırdı.. hem yaşınız tam oturup olgunlaşırdınız.
malesef ki uzayan ilişkiler genel olarak uzun ömürle kalmıyor..
belki de ayrılacaksın önünü net göremeden babana açıklaman doğru olmamış..
artık bundan sonra ısrarcı olmadan devam ettirmek ileride de Allah büyük.
kesin aranda bir bağ olmadan ailevi bağını zedelememeye bak derim.

yuksek lisans mezunu bir matematikçiyim. esim lise mezunu. 2 yillik uniye baslamis ama bitirememis simdi aöf de meslegiyle ilgili bolumu bitirmeye calisiyor. ben de aöf den ekstra bir bolum daha okuyorum.
benim de universitede kalma hayalim vardi ama asker yani tayinci bir eşle bu mümkün olmadığından simdi kpss ye hazirlanmaya çalışıyorum. 1 kızımız var bir de:anne:

mutluyuz çok şükür.
önünüzde zaman var nasil olsa zamana bırakın ve bu surecte mumkunse babanıza bi daha acmayın bu konuyu bence.
Allah mutluluğunuzu daim etsin. Teşekkür ederim sizin babanız nasıl kabul etti?

Yani baban da öyle büyük konuşmuş ki, doktora bile yapmışsın.

Hayaller ve hayatlar :KK14:

Yarın öbür gün bu çocuk okul okur, okumaz bilemem ama iyi bir yere gelirse, belli statü ve mal sahibi olursa ve sen okuyup da işsiz kalırsan baban ne diyecek o zaman? Şu anda o kadar çok işsiz ünv mezunu var ki ya da üç kuruşa çalışan. Hadi mezun oldun ve çalıştın, eeee belli de olmaz adam maaşta seni ikiye katlar. Aşçılar çok iyi paralar alıyor.

Hani çocuk okumayacağım dese anlarım ama okuyacağım diyor, daha ne yapsın, ihtimaller üzerinden ilişki mi sonlanır?
Sonlandı bile maalesef birbirimizi arayıp ağlıyoruz.

babana söylemek için acele etmişsin.
belli ki okul bitmeden evlenme durumu olmayacak. o zamana kadar erkek arkadaşında baya yol alırdı.. hem yaşınız tam oturup olgunlaşırdınız.
malesef ki uzayan ilişkiler genel olarak uzun ömürle kalmıyor..
belki de ayrılacaksın önünü net göremeden babana açıklaman doğru olmamış..
artık bundan sonra ısrarcı olmadan devam ettirmek ileride de Allah büyük.
kesin aranda bir bağ olmadan ailevi bağını zedelememeye bak derim.
Teşekkür ederim haklısınızda ben babama aşırı bağlıyım saklayınca arkadasından iş çeviriyormuşum gibi hissediyorum işte. :(

Cuma günü babama sevgilim olduğunu açıkladım. Tek sordu soru burda mı oldu. Ben başka şehirde okuyorum. Ailemin olduğu şehire gitmiştim bende burda dedim hayırlısı olsun kızım dedi. Ertesi gün detayları öğrenmek için evi aradı. Okulunu bırakmazsın değil mi dedi asla dedim peki 35 yaşında mı dedi saçmalama baba dedim peki kaç yaşında dedi bende benden 2 yaş büyük dedim ki ben 21 yaşındayım. Tahsil durumu ne dedi. Lise bitmek üzere üniversite sınavlarına hazırlanıyor dedim. Benim de üniversite 2 bitmek üzere. Orta okul terk yani öyle mi dedi hayır lise dedim. Sende dışardan bitirmişssin baba ve şimdi çok başarılısın dedim. Babam orta okul terk şimdi ikinci üniversitesini okuyor kaç tane örnek var dedi sen varsın yeter dedim. Eve geldi ve erkek arkadaşımın ismini öğrendi. Bir ara aynı işyerinde çalıştıkları için babam tanıyor. Sen kaç para maaş alacaksın o kaç para maaş alacak sen adamamı bakacaksın üstelik sen onun kaç katı üstünsün. Evleneceğin kişi senin bir adım ötende olmalı sen okuyacaksın doktoranı yapacaksın dedi. Ben asla okumayacağım demedim bitireceğim zaten ama erkek arkadaşım da bir hata yapmış farkında var düzeltmek için çabalıyor. Babam sana 1 ay müsade düşün ama kesinlikle iletişime geçmeden sonra karar ver dedi. Erkek arkadaşım da asla ayrılmak istemiyor ben mücadele ederim diyor. Bende severek ayrılmak istemiyorum. Varsa sıkıntılar kendim farkında varıp ayrılmak istiyorum ama babamı da üzmek istemiyorum sürekli içiyor zaten bir sorun oldu mu daha çok içiyor ben ne yapacağım. Babam ondan özür dileyip bitirmemi istiyor. Sen onunla mutlu olamazsın çocuğun olsa yine bakarız ama sen 4-5 koca da mı mutlu olmak istiyorsun dedi.Bir de erkek arkadaşım çalışıyor. Aşçı Chef yardımcısı ki chef yardımcısından daha çok biliyor chefini ona soruyor. İşletme müdürü fark etmiş bir yer açmayı düşünüyorlar erkek arkadaşımı da başına geçirmeyi düşünüyorlar ve babam bunu bir başarı olarak görmüyor.
chef demeyeydin iyiydi:anneadayı:
merak etme babanın sormadan sorgulamadan tamam kızım demesini beklemiyordun değil mi eğer yazım üslubunla babanın sana serzenişleri aynı doğrultudaysa çok kibarsınız zamanla babanızı ikna edebileceğinizi düşünüyorum ikna edemezseniz zaten erkek arkadaşınızın kötü bir yüzünü görmüşsünüzdür o da olmaz her şey tatlıya bağlanır..hakkınızda hayırlısı

Back
X