Bunu mu dert ettiniz cidden saçmalamayın isterseniz basın parayı yaptırın nifty testi ya da bekleyin ne tuhafİki ayrı doktora gittim ikiside farklı şeyler söyledi ama net bişey demediler . Aile büyükleri tarafından hergun ayrı baskı görüyorum. Yok oraya git buraya git. Kızlar su teorilere göre bir bakın nedir ne değildir öyle bıktım ki şu cinsiyet mevzusundan
2022'de de derdi cinsiyetmiş, anlamadım değişik bi ablaBu bebek sizin mi? Yengenizin sizden cinsiyeti sakladığınızı falan mı düşünüyorsunuz yoksa? Çünkü fotoyu gönderen kişi “yengem” görünüyor.
Eğer böyle bir şey varsa bu fitnelerden uzak durun.
Daha 3 küsür aylık bebekle ilgili ne gibi bi sıkıntınız olabilir?İnsanların yaşadığı sıkıntıları bilmeden yorumlamanizda ayrıca üzücü . Eğer bu işle ilgileniyorsanız cevap yazarsınız ama ilgilenmediğiniz sizi rahatsız eden bir durumsa cevap vermezsiniz . Ama insanları küçümseyerek anneligini sorgulayarak yorum yapmayın
Diyorum ya herkesin kendi hayatı ve dış etkenler kimse kimsenin ne gibi bir sıkıntıda olduğunu bilemezDaha 3 küsür aylık bebekle ilgili ne gibi bi sıkıntınız olabilir?
Tamam merak ettiğim için soruyorum ben de. Daha embriyodan yeni çıkmış bebeğiniz, cinsiyeti için sizi darlayanlara bilmiyoruz çünkü daha erken, zamanı geldiğinde öğreniriz diyememe nedeniniz neDiyorum ya herkesin kendi hayatı ve dış etkenler kimse kimsenin ne gibi bir sıkıntıda olduğunu bilemez
O cahillikle olan savaşıma onlara karşı susmayı tercih ediyorum ama bununda bir etkisi yokTamam merak ettiğim için soruyorum ben de. Daha embriyodan yeni çıkmış bebeğiniz, cinsiyeti için sizi darlayanlara bilmiyoruz çünkü daha erken, zamanı geldiğinde öğreniriz diyememe nedeniniz ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?