Biri çocuğumun cinsiyetine bakıp beni şu durumdan kurtarsın

Neden acele ediyorsunuz ki benim doktorum 16. Haftadan önce söylemiyorum her ihtimale karşı dedi 16 haftada iyice belli oluyormuş çünkü 2 haftaya öğrenmiş olursunuz

13üncü haftadasınız daha ne bu acele ?
Önemli olan sağlığı değilmi ?
15-16. Haftada kesinleşir. Bekleyin bir kaç hafta daha.

Neyin baskısını görüyorsunuz daha 13 haftalık bebenin anlamadım? Cinsiyeti net belli olsa doktorlar söyler zaten, demek ki değil

Bunu mu dert ettiniz cidden saçmalamayın isterseniz basın parayı yaptırın nifty testi ya da bekleyin ne tuhaf

2022'de de derdi cinsiyetmiş, anlamadım değişik bi abla

İnsanların yaşadığı sıkıntıları bilmeden yorumlamanizda ayrıca üzücü . Eğer bu işle ilgileniyorsanız cevap yazarsınız ama ilgilenmediğiniz sizi rahatsız eden bir durumsa cevap vermezsiniz . Ama insanları küçümseyerek anneligini sorgulayarak yorum yapmayın

Daha 3 küsür aylık bebekle ilgili ne gibi bi sıkıntınız olabilir?

Bu kimseye dert olmasın mümkünse. Birinin sorununa çözüm bulunmayacaksa herkes kendi hayatina gooo

Ayrıca bebeğimle ilgili sıkıntım yok onunla ilgili ne gibi bir sıkıntım olabilir ki .

Diyorum ya herkesin kendi hayatı ve dış etkenler kimse kimsenin ne gibi bir sıkıntıda olduğunu bilemez
Tamam merak ettiğim için soruyorum ben de. Daha embriyodan yeni çıkmış bebeğiniz, cinsiyeti için sizi darlayanlara bilmiyoruz çünkü daha erken, zamanı geldiğinde öğreniriz diyememe nedeniniz ne

Tamam merak ettiğim için soruyorum ben de. Daha embriyodan yeni çıkmış bebeğiniz, cinsiyeti için sizi darlayanlara bilmiyoruz çünkü daha erken, zamanı geldiğinde öğreniriz diyememe nedeniniz ne
O cahillikle olan savaşıma onlara karşı susmayı tercih ediyorum ama bununda bir etkisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…