- 2 Ağustos 2016
- 1.483
- 27.396
- 428
- Konu Sahibi _aTaLaNtE_
-
Ìste bunu bi türlu anlayamiyorm.O adami yetistiren anne nasil bi kadin://Karısını dövene şaşırmıyorum otobüste elalemin kızına mini giydi diye tekme atabilen ve pişmiş kelle gibi sırıtan adamı gördükten sonra. Durumun vehametine bakın ki hiç tanımadığı birine onca insanın içinde bunu yapabilen evde karısına çocuğuna neler yapmaz. Dahada vahimi caydırıcı ceza almıyor bu adamlar. Öldüren aldattı diyor çıkıyor işin içinden çünkü aldatmak adam öldürmekten kötü birşey! Yada akli dengesi yerinde olmuyor,cinnet geçirmiş oluyor oluyorda oluyor. Deniz Seki uyuşturucudan yatıyor ama bu adamlar salıveriliyor en basidinden. Tamam uyuşturucu kullanmak satmak suç ama kasten adam öldürmek ,sokakta birilerini dövebilmekde ciddi suç olmalı. O adam sırıta sırıta serbest bırakılıp pişmanda değildi,başka sebeplerle (halkın tepkisi yüzünden oda)içeri alındığı an adalet bir kadın adı olarak kaldı bence ülkemizde.
Cezalar caydırmıyor diyorum başkada birşey demiyorum.
oğlunu şehazade gibi yetiştiren herşey oğluma feda olsun diyen kadınlar-adamlar ve kızını ezik yetiştiren herşeye sus kocandır ne yaparsada yapsın katlan diyen anneler-babalar olduğu müddetçe ve bu çocuklar büyüdüğünde ben karımı döverim ulan kimse karışamaz beni kocam döver de sever de hem normalde iyi biri sadece sinirlenince vuruyo diye savunan kadınlar oldukça siz,ben,biz sadece üzüldüğümüzle kalırız.
ben üzülmeyi bırakıp böyle anne ve babaların yetiştirdiği çocuklardan çocuğumu nasıl korurum diye bakıyorum artık.
at oğlum amcaya fındığını neBunlara katılıyorum. Bir de sinir olduğum bir konu daha var. Erkek çocuklarının cinsel organlarını kutsallastirmalari. At oğlum amcaya findigini bilmem neyini sinir bozucu davranislar
at oğlum amcaya fındığını ne
sünnet düğünleri bile bu kutsallaştırma merasiminin ilk resmi adımlarından biri.
eğer sünnet dini ve sağlık açısından bir gereksinim olmaktan çıkarılıp bir merasim olarak kutlanıyorsa o da olabilir tabi.Kızların da ilk regl dönemleri kutlansin bence.
+1oğlunu şehazade gibi yetiştiren herşey oğluma feda olsun diyen kadınlar-adamlar ve kızını ezik yetiştiren herşeye sus kocandır ne yaparsada yapsın katlan diyen anneler-babalar olduğu müddetçe ve bu çocuklar ben karımı döverim ulan kimse karışamaz beni kocam döver de sever de hem normalde iyi biri sadece sinirlenince vuruyo diye savunan kadınlar oldukça siz,ben,biz sadece üzüldüğümüzle kalırız.
ben üzülmeyi bırakıp böyle anne ve babaların yetiştirdiği çocuklardan çocuğumu nasıl korurum diye bakıyorum artık.
tabi yoksa hiç bir çocuk kötü doğmaz yetiştiği çevre içinde var olduğu hayat yaşadıkları gördükleri onu kötü yapar.şiddete meyili olan ve bunu doğal gören kadın erkek hepsinin geçmiş yaşantısına bakmak lazım neler neler ortaya çıkar.+1
O savunmasız cocuklar bilinçsiz anne baba elinde özellikle kadın dedigin diye lafa başlayan fakat kendi adamlığını sorgulamayan insancıklara dönüsüyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?