Biri en yakın arkadaşımı çok uzdu arkadasim günlerce gözümün önünde kendini harap etti :(

boydanrapunzel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2015
8
0
1
34
Benim yıllardır çok sevdiğim bi arkadaşım var 4 senelik sevgilisi yalanlar söyledi başka kızlarla konuştu ihanet etti arkadaşıma.. arkadaşım öğrendiğinde harap olmuştu ayrıldı tabi 3 aydır ayrılar ama peşini de bırakmıyor eski sevgilisi.. arkadaşım hastanede yer bildirmisti eline dikiş atıldı onu görmüş kızın butun arkadaslarina mesaj atmış noldu diye bana da attı neyi var bu kızın diye ama arkadaşım cevap atma lütfen diyor herkese. bense onu uzdugu icin saydırmak istiyorum ne hakkı var pişkin pişkin yazıyor sizce ne yapayım hepimiz sessiz kalmamaliyiz gibi geliyo bana :(

Arkadaşım yer bildirdi derken? Sosyal paylaşım hesabındanmı ?? Arkadaşınız demekki süründürmeye çalıştı ve süründürüken kendini ve sizi süründürüyor izlenimine kapıldım biran.. Tabi yanlış anlamadıysam..

Arkadaşın yer bildirdi derken? Sosyal paylaşım hesabındanmı ?? Arkadaşınız demekki süründürmeye çalıştı ve süründürüken kendini ve sizi süründürüyor izlenimine kapıldım biran.. Tabi yanlış anlamadıysam..
Evet hesabından paylaşmisti ama eski sevgilisi engelli o hesabında başka birinden bakmış olmalı.. anlamadım ben süründüremeyeceginin farkındadır heralde aralarinda biraz kavga oldu bişeyler söyledi ardindan anlamaz degismez bu dedi umudunu yitirdi sessizliği seçti öyle gelsin sürünsün gibi bi amacı yoktur bence ama sunu soyleyim gorseniz kızın uzuntusunu,tanisaniz sizde çok üzülürdünuz

Evet hesabından paylaşmisti ama eski sevgilisi engelli o hesabında başka birinden bakmış olmalı.. anlamadım ben süründüremeyeceginin farkındadır heralde aralarinda biraz kavga oldu bişeyler söyledi ardindan anlamaz degismez bu dedi umudunu yitirdi sessizliği seçti öyle gelsin sürünsün gibi bi amacı yoktur bence ama sunu soyleyim gorseniz kızın uzuntusunu,tanisaniz sizde çok üzülürdünuz
Allah yardımcısı olsun.. Bu konuda nuryolu nuryolu na katılıyorum..

Hiç karışma. Arkadaşına destek ol ama adamla muhatap olma. Onlar iki gün sonra barışır, sen ortalığı bulandıran kötü arkadaş olursun.

Back
X