Biri esinizden hoslandigini anlar misiniz?

Serenay15

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2021
24
-29
1
31
Iyi aksamlar bayanlar,

son zamanlarda fark ettigim bir konu hakkinda bahsetmek istiyorum.
Esimle birlikte kalabalik bir arkadas ortamimiz var uzun zamandir tanistigimiz. Neredeyse haftada bir görüsüyoruz. Bir arkadasin akrabasi is icin yakinimiza tasindi. Pek kisi tanimadigi icin onu grubumuza aldik ve bulusmalarimiza katiliyor. Bayanla pek konusmuslugum yok ama hareketleri bana cok garip geliyor. Sürekli esimle konusmaya calisiyor, Kalabalik ortamlarda gözleri sürekli esimi aradigini fark ettim hatta bugün onu uzun süre izledigimi fark etmedi ve dakikalarca esime bakti. O bayan benimle göz göze geldiginde bile gözlerini benden kacirir. Benden cekindigini fark ettim. Gecen hafta sosyal medyada esime arkadaslik yollamis, esimin paylasimlarinda hep etiketliyim ama bana yollamadi.

Bunlarin hepsi esimden hoslandigi anlamina gelmez tabiki ama icimde bir his var: Bu kadin benim esimden hoslaniyor ve esim firsat verse beni ve evliligimi umursamaz bile. Böyle yasamis veya hissetmis varmi aramizda? Hic yanildiniz mi? Bu konuda ne yapmaliyim?

Bu farkedislerin ve hislerin altından bir seylerin cıkması zaten kacınılmaz. Bu durumu esinizle konustunuz mu? Esiniz farkında mı bunların?

Bir müddet bulusmalara esiniz katılmasın esinizin katılmadıgını görünce kendiside sıyrılacak mı dikkat edin yani esinizi görmediginde katılmayabilir. Sonra esiniz katılsın bunu gördügünde gruba tekrar dahil olursa demek ki bir seyler var.

Konusmaya calistim. Esim dalga gecercesine cevap verdi, herhalde beni endiselemek istemedi ama onunda fark ettigini anladim. Fazla da konusmak istemedim bu konu üzeri esimle. Kendi kendime esimle arami bozmak istemiyorum..

Tum bunlar anlamak icin yeterli zaten

Konusmaya calistim. Esim dalga gecercesine cevap verdi, herhalde beni endiselemek istemedi ama onunda fark ettigini anladim. Fazla da konusmak istemedim bu konu üzeri esimle. Kendi kendime esimle arami bozmak istemiyorum..
Hayır konuşmayın bu durumu esinizle. Erkeklerin hoslarına gider bu durumlar elbette “sacmalamayın” minvalinde yanıtlar işiteceksiniz. Olayın çaktırmadan takibinde kalın. Siz farkettiyseniz esiniz hayli hayli farketmistir zaten.

valla ozaman uzaklastırın ne arkadaşı başlarım arkadaşına . bana ıstek atmıcak esıme atıcak he. yok ya. valla normalde saçma derim ama kadınlar hıssedıyor bu tarz seylerı. kuruntulu bı tıp degılsenız kadını cıkartın hayatnzdan.

Ben zaten bu kalabalık arkadaş.ortami hakkında hiç iyi şeyler duymuyorum. Sonunda bir yerden.elinizde kalıyor. Ne gerek var ki. 1 aile olur iyi anlastgnz yıllarca dostunuz onda bile sınırlı paylaşım olur her hafta buluşmalar ne gerek var ki? Kadın kadina bulusrsnz çocukla zaman gecirrsnz ama ne oluyorsa bu toplu görüşmelerde oluyor.

Bir kadın bir şeyler hissediyorsa genelde haklıdır. Ve ben evli çiftlerin herkes ile çok içli dışlı olmasını pek sevmiyorum. Annem bana evlenirken demişti ki ne olursa olsun herkese güvenme herkesi evine sokma en yakınım diyip inanma. O yüzden çok çok az insan ama öz insan vardır hayatımda sizde bir şeyler hissediyorsanız bence koyun mesafeyi canınızı sıkmak yerine gerekirse en yakınımı bile silerim sizde gerekeni yapın kafaniz rahat olsun insan oğlu cig süt emmiş herşeyi beklerim artık bu devirde ben

Kesinlikle katılıyorum

Çok gerildim şuan
Bende sizin gbi düşünüyorum
Eşinizden arkadaşlık isteğini reddettiniz mi ???
Reddedip peşinden siz arkadaslik isteği atsaydiniz farkındayım dercesine

Kesinlikle katılıyorum
Ben kalabalık arkadaş ortamlarindan başına tabiki çok şükür ama hiç bısey gelmeyen, sahilde cibil cibil birlikte karili kocalı tatil yapan bı arkadaş biliyorum

Çokta genellememek lazım Yani

ama bende taraftarı değilim

Ya tabi ki görüşülür ki insana çok iyi geliyor özellikle şu dönemde sohbet muhabbet bende çok severim hele ki yasitim insanlar ile muhabbet etmeyi ama bir sınır olmalı bence görüşme sıklığı falan ne bileyim kazık yiye yiye bu hale geldik ondan temkinliyim

cok icli disli olmaktan bende pek hoslanmiyorum. arkadas grubumuzu cocuklugumuzdan taniyoruz ama yinede hep vardir bir mesafe. O bayanin aramiza katilmasina onun icin pek istemedim. Kimdir nedir bilmiyorum ve aslinda hic umarsamiyorumda ama cok rahatsiz edici özellikleri oldugu kesin

Çok gerildim şuan
Bende sizin gbi düşünüyorum
Eşinizden arkadaşlık isteğini reddettiniz mi ???
Reddedip peşinden siz arkadaslik isteği atsaydiniz farkındayım dercesine
Süper fikir keske önce aklima gelseydi Esim sosyal medyada sirf benimle resim paylasir, acikcasi onlari görmesini istedim belki o zaman gözlerini acar ve vazgecer diye ama hesap uymadi

Evlilerde bekarlara cazip gelen ve bizim algilayamadigimiz bir horman dalgası var sanırım. Mıknatıs gibi cekiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…