• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biri gitmek mi dedi ?

es_ruzgar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2014
5
0
1
36
Tüm hissettikleri yok olmuş gibiydi ama o boşluğu hic bir duygu dolduramamisti. Yapması gerekeni biliyordu istenmediği yerde kalmamaliydi ama biraz daha bekle diyordu.

Peki gitmek asmak mi? Daglari denizleri görmek için. Oysa onun yanlizliginin şehirlerle ne ilgisi vardi? Gitmek sadece sevdiklerinden ayrilmakmiydi? Unutmadan unutulmadan . ya kendinden gitmek iistiyorsan nereye gidersin ?

Kalmak içinde bir sebebi yoktu ki yada dur gitme diyen biri. O yine içindeki sesi dinledi git diyordu nereye kadar gibilirsen git kalmanin bir anlami yoksa beklemek niye?

Offf kizlar bu saatte aklima geldi yine severek gitmek ne kadar zormus varmi bu durumda olaniniz nasipbas ediyorsunuz her dakika her saniye aklimda napiyim ben simdi?

Şu yazdığın kısımda güzel bir soru var..
'' kendinden gitmek istiyorsan nereye gidersin ? ''

Ben olsam, benim ne kadar canımı sıkan , ruhumu kıran , nefret ettiğim, hatırlamak istemediğim halde beynimi ne kadar kemiren düşünce varsa, o düşüncelerin olmadığı bir yere gitmek isterdim..

Böyle bir yer var mıdır sorusu gelir bu sorunun ardından dimi..
Elbet vardır, bakmayı dene bi etrafına

Ben şimdi soruyorum sana .. Peki ya sen ? Nereye kaçmak istersin ?

Kim nereye niye gidiyor ?

Severek gitmek diye bir sey yok annem. Yok yere kendinizi kandırıp yüceltmeyin. Ortada bir giden varsa sizi bir sey yerine koymadıgı, sevmedigi için gitmistir.

Back
X