• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biri için yaptığınız en büyük fedakarlıklar

herkes için birsürü fedakarlıklar yapmışımdır ...bi örnek verecek olursam biriyle tanışmıştım lıse sonda iken bundan 4sene önce astsubaydı sevmeye başlamıştım onu haftasonları görüşüyorduk 2ay falan çıktık ve bu izine gitmişdi izinde iken beni aradı çok telaşlıydı ve bana dediki ben nişanlıyım ve nişanlım msjını yakaladı bende arkadaşımın sevgilisi arkadaşımın tlf bozulduğu için benden msjlaşıyorlar dedim dedi.tabi şok olmuştum ama hiç belli etmedim ve nişanlısı benı arayıp soracakmış bende onu tanımıyorum arkadaşının sevgilisiyim diyecekmişim ve bi gün bi numara aradı açtım kızın annesiymiş kızım doğruları söyle gercekten uğuru tanıyormusun dedi ve benim kızım uğuru çok seviyo ayrılamaz deyince mecbur yalan söyledim ve tanımıyorum dedım uğurun bana söylememi istediği şeyleri söyledim belkide uğur için en büyük fedakarlığı yaptım benim gururumla oynandı ama ben sırf onlar mutlu olsun ayrılmasınlar diye yalan söyledim ve 1sene sonra bi numara aradı beni açtımkii uğur evlenmiş ve bana defalarca dua etti onları ayırmadığım için sadece mutluluk diledim

herkes için birsürü fedakarlıklar yapmışımdır ...bi örnek verecek olursam biriyle tanışmıştım lıse sonda iken bundan 4sene önce astsubaydı sevmeye başlamıştım onu haftasonları görüşüyorduk 2ay falan çıktık ve bu izine gitmişdi izinde iken beni aradı çok telaşlıydı ve bana dediki ben nişanlıyım ve nişanlım msjını yakaladı bende arkadaşımın sevgilisi arkadaşımın tlf bozulduğu için benden msjlaşıyorlar dedim dedi.tabi şok olmuştum ama hiç belli etmedim ve nişanlısı benı arayıp soracakmış bende onu tanımıyorum arkadaşının sevgilisiyim diyecekmişim ve bi gün bi numara aradı açtım kızın annesiymiş kızım doğruları söyle gercekten uğuru tanıyormusun dedi ve benim kızım uğuru çok seviyo ayrılamaz deyince mecbur yalan söyledim ve tanımıyorum dedım uğurun bana söylememi istediği şeyleri söyledim belkide uğur için en büyük fedakarlığı yaptım benim gururumla oynandı ama ben sırf onlar mutlu olsun ayrılmasınlar diye yalan söyledim ve 1sene sonra bi numara aradı beni açtımkii uğur evlenmiş ve bana defalarca dua etti onları ayırmadığım için sadece mutluluk diledim

Bence hata yapmışsınız.
Keşke kıza doğruları söyleseydiniz...
Bu adam nişanlıyken etrafa bu kadar bakıyorsa evlendikten sonra çok daha kolay aldatacak eşini.
Zavallı kız da güvenecek hep ama gerçekleri fark ettiğinde çok canı yanacak

Bence hata yapmışsınız.
Keşke kıza doğruları söyleseydiniz...
Bu adam nişanlıyken etrafa bu kadar bakıyorsa evlendikten sonra çok daha kolay aldatacak eşini.
Zavallı kız da güvenecek hep ama gerçekleri fark ettiğinde çok canı yanacak

hatamı yaptım ii mi yaptım inanki hala bilmiyorum ama inşallah mutludur ben insanlığımı yaptım gerisi onlara kalmış birşey amakızın annesinin araması kızının çok sevdiğini ondan ayrılamayacağını söylemesi falan üzdü beni birazda onun için yalan söyledim

hatamı yaptım ii mi yaptım inanki hala bilmiyorum ama inşallah mutludur ben insanlığımı yaptım gerisi onlara kalmış birşey amakızın annesinin araması kızının çok sevdiğini ondan ayrılamayacağını söylemesi falan üzdü beni birazda onun için yalan söyledim

Tabi bu saatten sonra bunu tartışmanın anlamı yok.
Sonuçta herkes yoluna gitmiş.
Ben empati yaparım hep.
Kendime sorarım ben olsam bilmek ister miydim diye.
Off hep erkekler açıyor bu sıkıntıları başımıza.

bende eşim için çok fedakarlık yaptığımı düşünüyorum..daha nişanlı bile değildik borçları vardı ve babasının evine haciz gitmek üzereydi ben bankadan kredi çekip borçlarını ödedim....nişanlılık dönemimizdede bir süre çalışmadı ama ben aileme çalışmadığını söyleyemedim babam zaten zor kabul etmişti.düğün sırasında yaptıklarımı saymakla bitiremem aileme karşı hep savundum babam düğünüme bile gelmedi daha ne deyimki...çok zor kabullendi babam çooook...ayrıca biz nişanlandıktan sonra tayinim çıktı farklı şehire gitmek zorunda kaldım ona iki saat uzaklıktaydı ben dayımlarda kalıyordum yeni atandığım şehirde.. dayımlara nöbete kalacam deyip nişanlımın yanında kaldığım çok olmuştur sabahın kör vakti yollara düştüğüm günleri hiç unutamam...bütün bunlar ve daha anlatamadığım bir çok şey var ve ben hep gülümseyerek anımsıyorum hiç ama hiç pişmanlık duymuyorum eşime değer diye düşünüyorum.onu çoook seviyorummm..ama ailesi için yaptıklarıma çok pişmanım onlar için yaptıklarıma değmez diyorum anlatırdım ama çok uzun oldu ...kusura bakmayın

Beni Terkedeceğini bile bile askerde yolunu bekledim :) Çünkü onun birisine ihtiyacı vardı o da ben oldum .

Back
X