- Konu Sahibi aristokrat hatun
Daha önce duyduğum bir laf ve şaşkınlıkla karışık bir gurur duyma hissetmiştim. Sürekli sohbet ettiğim arkadaşıma laf cambazlığı şakalar vs yaparak onun anlayamamasını sağlardım o da ne demek istedin diyemezdi anlamaya çalışırdı bazen de kırduğu cümleden akla gelmedik şeyler çıkarırdım güldürürdüm. En sonunda bana "bazen kendimi aptal gibi hissediyorum " demişti. Bunu duyunca biraz firenledim tabi kendimi gülüp eğlenmenin de suyunu çıkarmamak lazım çünkü bir süre sonra karşımdaki bu durumdan sıkılmaya başlıyor. Düzgün cümle de kursam acaba başka bir şey mi demek istedi düşüncesi ve yanlış anlaşılmalar başlıyor. En iyisi karşılıklı uyum sağlamak ne eksik ne de fazla olmakİyi geceler arkadaşlar
Bu akşam oturmaya gittiğimiz yerde büyük kuzenim bana senin karşında kendimi gerizekalı gibi hissediyorum dedi
Ki bunu kardeşi içinde söyledi
Kız kardeşi gercekten marka takıntısı olan lükse düşkün birazda görgüsüz biri
Ben hiçbir zaman malda mülkte gözü olmayan öyle gereksiz mal muhabbeti yapmayan biriyim kendimi beğenme huyumda yoktur aslında aksine tam manasıyla özgüven ile ilgili problemim varda denebilir birde böyle takintiliyim biri bana bişey derse acayip takıyorum şimdide bu lafa taktım kuzenim bu sözüyle nedemek istedi acaba
(Not : çok kitap okurum ve bildiğim konuda konuşurum bu onlara ukalaca geliyor olabilirmi)