• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biri sizi sevdiğini itiraf etti naasıl karsılık verırsınız

mav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.102
12
158
42
Ankara
arkadaslar ıs yerınden 5 yıllık arkadasım bana asık oldugunu ıtıraf ettı 3 yıldır umutsuzca sevdııgını ama ımkansız oldugunu bıle bıle benım butunsevglımı bılerek evlenecegımı bılerek ayrılınca uzuntulerımı bılerek sevdıgını soyledı...benı severken umutsuzlugun verdıgı acının onu nasıl uzdugunu anlattı..ama bnım onu hıc ıstemıycegımı bılıyordu.....ben ıstemıorum cunku boyu benden kısa ve fızıksel olarak begenmıoyourum yanıma yakıstıramıorum... meshep farkımız var benım ıcın sorun belkı fızıksel olarak cok begensem sorun etmem...ama uıstemıorummm...benım bır sevdıgım vardı 1 yıl önce terk ettı benı... hayatımda ıstedıgım yenı bırı ama o bu arkadasım degıl duygusal olarak hıc bır sey hıssetmıorum..fıızksel begenımde yok.... dun baya msjlatım sıordum cvp verdı...hergecen gun bana askının yukseldıgını soyledı... ben sızce nasıl davranmalıyım...

mesajlasmayi kesin,umut vermeyin istemiyorsaniz...
Suan bir beraberlige hazir degilim,deyip kestirip atin,mesafenizide cizin!

benim basima coook geldi canim
sende birsey yoksa tatli tatli olmaz ben sana o gözle bakmiyorum dersin
yoksa her hareketini yanlis anlar
ümitlenir malesef

mesajlasmayi kesin,umut vermeyin istemiyorsaniz...
Suan bir beraberlige hazir degilim,deyip kestirip atin,mesafenizide cizin!

katiliyorum,madem begenmiyorsun istemiyorsun mesajlasma olayini bi kes önce ümit verme karsindakinede !

ben kardeşim diye hitap ediyorum istemediğim birinin ilgisini hissettiğimde :D

ona karsı bısey hıssetmıosan gelecek dusunmuosan umıt wermemelısın. kendını onun yerıne koy oyle dusun. eger boyle dewam edersen o senın ıcın umıtlendıkce sewgısı artacak sonunda adama yazık olacak yani:53:

Şu an yeni bir ilişkiye başlamak istemiyorum de ama bu sefer 2 gün sonra birisiyle başlarsan sana demez mi hani istemiyordun diye.

hıssettıgım zamn cok ımalarda bulundum abım gıbısın dedım kardesım dedım ama hıc bısey fayda ettmemıs sadece kahroldum dedı umutuz ımkansız oldugunu bıle bıle sevgım ı yenemedım dedı bana hep normaldede msj atan bır ınsan hep senın gormek yanında olmak ıstıorum dıo ıs yerınde hergun benı goruyor..dun msj attım benı sevmen bagımlıga donusmasın yoksa cok uzulursun dedım asala ama asla uzulmenı ıstemem dedım umarım hayatına senı sevecek sonsuz sevecek bırı cıkacaktır dedım bende karsılık beklemdıgın ıcın raatım dedım ama lutfen uzulme dedım.. ban acvp bu olmadı yazdı neden dedım ıyımısın dedım cvp vermedı...

Back
X