biri şu kızı evlendirsin !

azeri_gelini

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
250
4
46
İstanbul
Selam kızlar tam görümcelerden kurtuldum rahattayım derken şimdi de dayımın kızı çıktı başıma!!! Şöyle ki dayımın kızı benden 1 yaş büyük oldukça hoş işi gücü maaşı olan bekar bir kız. Üniversite yıllarında çok talibi oldu ama o armudun sapı üzümün çöpü diyerek hepsne kusur buldu ki örneğin bir polis ile konuşuyordu çocuk ilk görüşmeye kumaş pantolon giymiş diye ayrıldı :44: neyse okul bitti 2 yıldırda iyi bir dersanede yüksek bir maaşla çalışıyor şimdide kısmeti yok. onun için üzülüyorum yalnızlık zor elbet ama bu durum günlerce dert yanılacak birşe mi? tamam kuzenimdir zor zamanında elbette ona yardım edeceğim ama geceleri telefon açıp saatlerce konuşuyor üstelik hergün aynı konu:ssz: valla bıktım artık ya. bugünde eşimle sinemaya gittik mesaj atmış haliyle görmedim çıkınca cevap yazdım sinemadaydık duymamışım diye vay efedim ben ona nispet yapıormuşum.oysa o benim mutluluğumu istiyormuş bilmem ne ! sonra sürekli ya enişteye söylesen bana arkadaşlarından birini ayarlasa muhabbetine giriyor.eşimde böyle şeylere çok kızar. bi akıl verin ne yapabilirim bu kızı kırmadan nasıl uzak tutarım.:44:

Selam kızlar tam görümcelerden kurtuldum rahattayım derken şimdi de dayımın kızı çıktı başıma!!! Şöyle ki dayımın kızı benden 1 yaş büyük oldukça hoş işi gücü maaşı olan bekar bir kız. Üniversite yıllarında çok talibi oldu ama o armudun sapı üzümün çöpü diyerek hepsne kusur buldu ki örneğin bir polis ile konuşuyordu çocuk ilk görüşmeye kumaş pantolon giymiş diye ayrıldı :44: neyse okul bitti 2 yıldırda iyi bir dersanede yüksek bir maaşla çalışıyor şimdide kısmeti yok. onun için üzülüyorum yalnızlık zor elbet ama bu durum günlerce dert yanılacak birşe mi? tamam kuzenimdir zor zamanında elbette ona yardım edeceğim ama geceleri telefon açıp saatlerce konuşuyor üstelik hergün aynı konu:ssz: valla bıktım artık ya. bugünde eşimle sinemaya gittik mesaj atmış haliyle görmedim çıkınca cevap yazdım sinemadaydık duymamışım diye vay efedim ben ona nispet yapıormuşum.oysa o benim mutluluğumu istiyormuş bilmem ne ! sonra sürekli ya enişteye söylesen bana arkadaşlarından birini ayarlasa muhabbetine giriyor.eşimde böyle şeylere çok kızar. bi akıl verin ne yapabilirim bu kızı kırmadan nasıl uzak tutarım.:44:

Bende de bir hala kızı vardı her girdiği ortamda "ben boştayım bilin" diye sağolsun bildirirdi. Ama işte böyle arayanlara da kısmet gelmiyor :1:

Sen nasıl kurtuldun :S

Bu arada yetmedi bütün kuzenleri mühendisle evlendi diye birde mühendise hırs yaptı. Bi arkadaşı bulmuş sonunda bir ziraat mühendisi ama evlere şenlik. Sıksık burnunu karıştırır, göbeğini açıp kaşır, dapdar içlikle misafir karşılar falan :52: Sonuç olarak buldu yani :46:

Bu arada yetmedi bütün kuzenleri mühendisle evlendi diye birde mühendise hırs yaptı. Bi arkadaşı bulmuş sonunda bir ziraat mühendisi ama evlere şenlik. Sıksık burnunu karıştırır, göbeğini açıp kaşır, dapdar içlikle misafir karşılar falan :52: Sonuç olarak buldu yani :46:

Bizimkinin sonunu görür gibi oldum :1:

esra erolun purogramına çıksın.o kadar istiyosa..

Ah bu evde kalmış kuzenler:))))))

Aman diyeyim biriyle tanıştırmaya kalkmayın karı koca.

İyi olsa araları sürekli dörtlü takılalım isteyecek; hep bir kıyaslama, sidik yarışı ... Bıkarsın.

Kötü olsa daha fena; durmadan dır dır başının etini yiyecek. Garantili mal satışı yapmışsın muamelesi... Bıkarsın:))))))))

Valla üzülüyorum ama bende bunaldım artık deminde mesaj atmış sence ben çirkin miyim diye... :(

O kadar istiyorsa internetten bulsun canım aaa... Evliliğin peşinden giderse olmaz o iş. Hem evlenme meraklısı kadınlar çok itici bulunur erkekler arasında.

Sana akıl veremem. Keşke o akıldan bende olsa. Başımda bunlardan 3 tane var. Çocukluk arkadaşlarım, atsam atamam satsam satamam. Düğünümde kavga etmişlerdi. Sebebi, ayakkabımın altına isimlerini yazarken kavga başladı yok en iyi yerine sen yazdın, yok ayakkabıyı elimden kaptın. Bana kafa tuttular çiceğini bize atacaksın diye. 2'si kardeş. Babaları geçen yıl bunlara ev aldı, adamcağız bana uzak olsunlar da naparlarsa yapsınlar mantığıyla :52:
Tek konuları evlilik, koca bulmak, hatta olmayan kaynana ve görümce için şimdiden planları var :37:
Üzülüyorum aslında, çünkü herkes istediği ve hak ettiği şeyi yaşamalı. Bu kızlar da sonuçta çocukluktan beri arkadaş kaldığıma göre sevdiğim insanlar. İyi kalpliler, akıllılar (bazen akılları uçsa da), ne bileyim zarar gelmez işte.
Bir de bazen düşünürüm bana kıl oluyorlar mı acaba diye. Çünkü aramızda evlilik istemeyen bir bendim. Çocukken bunlar evcilik oynarken trenimle bebeklerinin üstünden geçerdim. Ergenlikte bunlar oğlanlarla flörtleşirken ben kitap okurdum falan... Allahım yaa anılara daldım. Neyse işte merhem yok ki önce kendi kafama sonra sana :34: Herkes birlikte yaşlanmak isteyeceği birini bulsun işallah.

her sülalede vardır çöpçatanlık işlerini bayıla bayıla yapan hatunlar...
onlardan birine söyle çaktırmadan...

:9: ayyy çok komik yaaa. anlatım tarzınızda çok hoş :9: :9: :9: içlik olayı tam evlere şenlik :52:

Back
X