- Konu Sahibi azeri_gelini
Selam kızlar tam görümcelerden kurtuldum rahattayım derken şimdi de dayımın kızı çıktı başıma!!! Şöyle ki dayımın kızı benden 1 yaş büyük oldukça hoş işi gücü maaşı olan bekar bir kız. Üniversite yıllarında çok talibi oldu ama o armudun sapı üzümün çöpü diyerek hepsne kusur buldu ki örneğin bir polis ile konuşuyordu çocuk ilk görüşmeye kumaş pantolon giymiş diye ayrıldı :44: neyse okul bitti 2 yıldırda iyi bir dersanede yüksek bir maaşla çalışıyor şimdide kısmeti yok. onun için üzülüyorum yalnızlık zor elbet ama bu durum günlerce dert yanılacak birşe mi? tamam kuzenimdir zor zamanında elbette ona yardım edeceğim ama geceleri telefon açıp saatlerce konuşuyor üstelik hergün aynı konu
valla bıktım artık ya. bugünde eşimle sinemaya gittik mesaj atmış haliyle görmedim çıkınca cevap yazdım sinemadaydık duymamışım diye vay efedim ben ona nispet yapıormuşum.oysa o benim mutluluğumu istiyormuş bilmem ne ! sonra sürekli ya enişteye söylesen bana arkadaşlarından birini ayarlasa muhabbetine giriyor.eşimde böyle şeylere çok kızar. bi akıl verin ne yapabilirim bu kızı kırmadan nasıl uzak tutarım.:44: