Biri su romantik filmlerdeki sahnelerin altina tamamen hayal urunudur yazsin...

aspirin89

Yaramaz Oğlummm....
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2013
779
154
53
Bugun beni unutma filmi vardi tv de cok guzel bi evlilik teklifi yapti,esimle goz goze geldik ve ayni cumleyi kurdum.
Tam olarak soyle dedi bana cevaben:tabi sonra KARİLAR goruyo buralardan gordukleri her b.ku kocalarindan istiyolar.
Adam o sahneyi cekmek icin bilmem kac sene egiyim goruyo,yonetmenden bahsediyo kendisi:)
Bide diyoki o yonetmen bile karisina sevgilisine yapmiyodur bu tur seyler.
Ama gercekten yazsinlar demi bi sahnerin altina ;
Kocasi odun olan hanimlarin dikkatine,bu sahneler tamamen hayal urunudur,gercek kisilerle alakasi yoktur diye.

yaaaaa çok şekersiniz de yapanlar da var ya.
ay noluyo diye kalınıyor hani beklemediğimiz davranış ya:)))

ay ama var birkaç tane böylesi.

Bugun beni unutma filmi vardi tv de cok guzel bi evlilik teklifi yapti,esimle goz goze geldik ve ayni cumleyi kurdum.
Tam olarak soyle dedi bana cevaben:tabi sonra KARİLAR goruyo buralardan gordukleri her b.ku kocalarindan istiyolar.
Adam o sahneyi cekmek icin bilmem kac sene egiyim goruyo,yonetmenden bahsediyo kendisi:)
Bide diyoki o yonetmen bile karisina sevgilisine yapmiyodur bu tur seyler.
Ama gercekten yazsinlar demi bi sahnerin altina ;
Kocasi odun olan hanimlarin dikkatine,bu sahneler tamamen hayal urunudur,gercek kisilerle alakasi yoktur diye.

Dünya hayatının gerçeği:Erkeklerle romantik ve dram dolu film izlenmez...
Hayır biz kadınlar kendimizi hayallere kaptırıyoruz,onu yapmakta suç..
Yönetmenler ve yapımcılar duysunlar sesini :KK9::KK48:

Böyle romantik jestler yapan bir sürü tanıdığım erkek var.
Mesele istemeyi, o an gerçekleştiğinde çok mutlu olunacağının sinyalini vermekte.
Kimini ince mesajlarla yapılanlar mutlu etmez ama, ağlamayana meme yok bu hayatta.

Bende bugün bir şarkı dinlerken kocama "adamlar nasıl aşk yaşıyorlar da bu Şarkıları yazıyorlar,sen iki güzel söz söyleyemiyorsun " dedim.

"70 milyon insanız memlekette, kaç kişi yazabiliyorki bunları" dedi.

Olmaz anacım. Adamın içinde yoksa olmazzzz.

Back
X