Biri su romantik filmlerdeki sahnelerin altina tamamen hayal urunudur yazsin...

hicbir zaman buyuk beklenti içinde olmayacaksın
benım ıcın ( izlemedim bilmiyorum) bı evlılıgın temel taslarının saglam olması önemli
mukemmel bı evlenme teklıfı alıpta evlendıkten sonra dunyayı burnumdan getıren bırıne donusurse ne anlayım ben o teklıften

Konu adamin kadin hakkindaki hislerini ifade edis tarziydi,agzim acik izlerken biran esimin bana baktigini hissettim ve gozgoze geldik ve bende dedim altina nit dussunler baride kocasi odun olanlar magdur olmasin:(
Oda tum kibarligiyla beklenen cevabi verdi:(

Benim eşim yapsa romantizmin içine eder gülerim hatta Gül Gül ölebilirim bünyem Alışık değil kaldıramam
İsin kotu tarafi bu nisanliyken boyle degildi biz baska sehirlerdeydik seyrek gelirdi giderken aglardi falan bi mesajlar atardi cekyattan duserdim:)
Simdi alan aldi modunda.

Seninki yine senle romantik filmler izliyor.
Benimki aksiyon, bilim kurgu, korku ve fantastikten disari cikmaz.
Hayatta romantik film izleyemez beyimiz.
:-)
Benle izliyomuuuu:)
Yok ya o yine telefona gomulmustu bende cicuga biseyler yedirirken filme bakiyodum oyle tv deydi o biran gozunu telefonundan kaldirip bana bakiverdi ve aramizda bu diyalog gecti sonra telefonla ask yasamaya devam:(

Yok anam adam heralde aldı ki başka yerden istemedi diye düşünmüş.
Hastaneye gittikçe yanlarına uğruyoruz muhabbetini açtım da ben abi aldı heralde istemediğine göre diye düşündüm diyor :KK70:
Ama bak bu konu da kv min daha güzel lafı var, onun yanında insan bir çiçek alır 2 çocuk doğurdum görmedim deyince çiçek gibi oğlumu verdim sana daha ne çiçeği dedi :KK70: :KK70:
Ailecek kodları bozuk :KK70: :KK70:
Aynen ya benim esimde oyle hediye konularinda ben sana kendimi vermisim,kaptin sabun gibi cocugu diyo:)

Ağlama ya da ağıt değil.
En basit örnek benim.
Evlilik yıldönümümüz için 4 ay önceden başladım 'hediyemi seçtin mi' diye sormaya.
Hep 'ne hediyesi' diye cevap almama rağmen, istediğim şeyi sürekli dolaylı yoldan belirttim.
Avmlerde gezerken o ürünün vitrinlerine baktım, arkadaş gruplarımızın içinde 'bir isteğim var ama yapmaz biliyorum' diye söylendim durdum.
Haftada 2 kere olmak koşuluyla dolaylı yoldan aylardır konuyu açtım.
Sonuç, istediğim şeyin yerine başka bir alternatifi beraber almış olmamıza, onu hediyeme saymama rağmen dilime doladığım hediyem de güzel bir süprizle beni buldu, hiç beklemediğim bir şekilde hem de.
Evlilik teklifim yine bir adamdan beklenmeyecek kadar güzel bir şekilde yapıldı.

Uzun lafın kısası, evrene mesaj yollayın hesabı vardır ya, erkeklere de aynı şekilde.
İstemeyi öğrenmek, uygulamak ve bir şekilde o adamı yönlendirmeyi bilmek gerek.
Yoksa sonuç hep hüsran hep hüsran.
O yontem babamda yiyoda esimde asla ayakkabi istiyodum bi ara devamli sarkilar bile soyledim sen beni sevmiyoduuuun ayakka almiyodun,ne dese begenirsin ayakkabici ölmüs.
Sanki cocuk avutuyo.

Benimki oyle sahnelerde kanali degistirir, cakal :))

Niye degistirdin ya ne guzel izliyoduk dedigimde, oyle seyler kaka seyler der :))

Back
X